Rupa VII

Пакет ЈОШ није стигао. Сад сам звала број за рекламације и нагрдила сам их. Предмет слања је све време на 500 метара од мене у Пошти у Гл. улици Земун и нису у стању да га донесу.
Сад сам упорна, чекам курира.

Imam majstore. Jes malo teže da se navataju. Kad sam ih sve navatao morao sam da ih teram da idu iz gajbei...ušli ne izlaze... Ovako pojedinačno da kuc. U drvo, većih radova neću da imam skorije,.eo poslednji došao kako smo se.sve.dogovprili odradio...
Dostava mi radi čak i na planini regularno...mada ša znam, ljudi slali sa severa Bačke, stiglo mi za 2 dana i to nisam jednom poručivao...uglavnom alat i tako to..

Za uRupu je ovaj boođavitis od vremena i zagađenja.

Ovo vreme užasno, ne ide mi se napolje po ovoj magluštini, a i smrdi garež od loženja.
Sve što mi treba ostaviću za sutra kad se budem vraćala od zubara. Bem ti kovid i ko ga izmisli ***** jedno.

meni disk ispada dorzomedijalno, a to znaci centralno prema ledjima i valjda ga taj sedlasti polozaj vraca na mesto...otkud znam. tacno je tako ispao kad sam se izvila ko macka i podigla nesvesno istovremeno teg, a najvise me smara jer mi svi kazu od medicinskih sestara do raznih lekara da sma premlada za ovaj problem i onda me svi pitaju sta i kako.

ikeine ivar stolice su super mogu da sedim pravilno na njima, jedino sto su tvrde za doope :lol:

danas kad sam vadila kupus iz bureta bila sam u nekom izgleda zastitnom polozaju za kicmu sa savijenim nogama i natrcenim doopetom, a kicma sedlasta i kad je nesto puklo, buvalno sa osetila pomeranje i prestala mi noga, ne 100 posto, ali deluje kao da je disk pustio nerv. nadam se da ce tako i ostati.
Ja sam sa 18 god povredio ledja,i desavalo mi se da se ukocim da jedva hodam...
Jednom prilikom sam se pokliznuo sa 20k kg u rukama,i tako me ukocilo da sam prvih pola sata ujuttu isao 100m za 10minuta.Posle kad se zagreje nekako se kotrljao,a lekara nisam imao ni blizu...
Odem na klizanje uvece,i dok sam se klizao,vrrovatno pokreti u polusagnutim polozaju pomogli da se vrati na svoje mesto.Samo kratak,rezak bol i toplota od karlicnog dela kicme do ramena i kolena.
Ujutru ustao jedva osecao bol...Namestio mi posle toga neki deda,nije vise ziv,kostolomac ga zvali,i rafio sam bezbe da ojacam misice karlicnog dela kicme.
Mada me konstantno pomalo boli,nisam imao problema sa takvim kocenjem.

Ja sam sa 18 god povredio ledja,i desavalo mi se da se ukocim da jedva hodam...
Jednom prilikom sam se pokliznuo sa 20k kg u rukama,i tako me ukocilo da sam prvih pola sata ujuttu isao 100m za 10minuta.Posle kad se zagreje nekako se kotrljao,a lekara nisam imao ni blizu...
Odem na klizanje uvece,i dok sam se klizao,vrrovatno pokreti u polusagnutim polozaju pomogli da se vrati na svoje mesto.Samo kratak,rezak bol i toplota od karlicnog dela kicme do ramena i kolena.
Ujutru ustao jedva osecao bol...Namestio mi posle toga neki deda,nije vise ziv,kostolomac ga zvali,i rafio sam bezbe da ojacam misice karlicnog dela kicme.
Mada me konstantno pomalo boli,nisam imao problema sa takvim kocenjem.

ja se ne kocim, meni je ugrozen neki senzitivni deo nerva i ima manifestacije tipa trnjenje, bockanje, pecenje, grc u listu i skoro nikad u lumbalnom delu, nego mi ide direkt u nogu. u lumbalnom delu ako se desava nesto to je bockanje u jendoj tacki. samo mi s ejednom desio grc u lumbalnom delu i tad nije otislo u nogu.

Не знам зашто, али када имам упалу мишића или када се укочим (а укочила сам се 2х) церекам се као пијана. Не могу да се зауставим. Што је најгоре, напрежем се од смеха па ме још више боли али не могу да станем.

Back