- Poruka
- 121.748
Otisli za dojcland svi hbg, tako nam je i za doktore i sve ....
Sad naci dobrog dr i majstora ko tartufe da trazis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da dresiramo prasice da ih traze?Otisli za dojcland svi hbg, tako nam je i za doktore i sve ....
fala bogu nismo i to radiliDa dresiramo prasice da ih traze?
Majstori dok se namole da dodju,pa dok nadju termin...lakse je zakazati operaciju nego da ti neko izlije tri mesalice betona.
To je sjajno kad imas nekog svog kome ruke rastu sa pravog mesta...fala bogu nismo i to radili
a zidao je moj otac sam jer zidara naci ne mozes
za bilo kakav manji posao
Otisli za dojcland svi hbg, tako nam je i za doktore i sve ....
Ja sam sa 18 god povredio ledja,i desavalo mi se da se ukocim da jedva hodam...danas kad sam vadila kupus iz bureta bila sam u nekom izgleda zastitnom polozaju za kicmu sa savijenim nogama i natrcenim doopetom, a kicma sedlasta i kad je nesto puklo, buvalno sa osetila pomeranje i prestala mi noga, ne 100 posto, ali deluje kao da je disk pustio nerv. nadam se da ce tako i ostati.
Ja sam sa 18 god povredio ledja,i desavalo mi se da se ukocim da jedva hodam...
Jednom prilikom sam se pokliznuo sa 20k kg u rukama,i tako me ukocilo da sam prvih pola sata ujuttu isao 100m za 10minuta.Posle kad se zagreje nekako se kotrljao,a lekara nisam imao ni blizu...
Odem na klizanje uvece,i dok sam se klizao,vrrovatno pokreti u polusagnutim polozaju pomogli da se vrati na svoje mesto.Samo kratak,rezak bol i toplota od karlicnog dela kicme do ramena i kolena.
Ujutru ustao jedva osecao bol...Namestio mi posle toga neki deda,nije vise ziv,kostolomac ga zvali,i rafio sam bezbe da ojacam misice karlicnog dela kicme.
Mada me konstantno pomalo boli,nisam imao problema sa takvim kocenjem.
Како си ти мени рекла, биће боље, мораDanas u rupu bacam sebe, nos koji curi, pluća kojima ne prija magla i vlaga u vazduhu, zatim onu koja me je rodila, telefon za koji sam se uhvatila i sav ovaj mrak koji me vuče na tamnu stranu srca. Od mene dosta........
Jel kod tebe bolje?Како си ти мени рекла, биће боље, мора![]()
Биће, мораJel kod tebe bolje?