Ja pisala na dr temi, pitala kako je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja se nadam da je takoVerujem da je kod kuce, preumorna od cekanja i temp i da spava
kad nisam umrla tadaKad god se zabrinemo za nekog sa foruma samo se treba setiti epizode lunasa i mrak,kraj, nema dalje i shvatiti da je 99% sve ok

Kad god se zabrinemo za nekog sa foruma samo se treba setiti epizode lunasa i mrak,kraj, nema dalje i shvatiti da je 99% sve ok
Svi zabo svi samo sto nismo umrli a ona je samo slusala samo njoj znane muzicke hitovekad nisam umrla tada![]()
daSvi zabo svi samo sto nismo umrli a ona je samo slusala samo njoj znane muzicke hitove

Evo me.
Prešla sam u pola 5. Dr mi uveo još jedan ab, rekao mi da dam krv za analizu, i da idem kući, a on će mi javiti rezultat.
Zvao me oko pola 7 i rekao da mi je crp koji je prekjuče bio 16 sada 83, da idem po uput za Mitrovicu da me tamo pogledaju. Merio mi saturaciju, to je 99. Pa kada sam otišla po uput, predomislio se, i rekao mi da ipak idem sutra, ako mi noćas i sutra pre podne temperatura bude preko 38.
Tako da sam kod kuće, spakovane su mi stvari za bolnicu, i sutra ćemo videti šta je.
Nisi snimala pluca?Evo me.
Prešla sam u pola 5. Dr mi uveo još jedan ab, rekao mi da dam krv za analizu, i da idem kući, a on će mi javiti rezultat.
Zvao me oko pola 7 i rekao da mi je crp koji je prekjuče bio 16 sada 83, da idem po uput za Mitrovicu da me tamo pogledaju. Merio mi saturaciju, to je 99. Pa kada sam otišla po uput, predomislio se, i rekao mi da ipak idem sutra, ako mi noćas i sutra pre podne temperatura bude preko 38.
Tako da sam kod kuće, spakovane su mi stvari za bolnicu, i sutra ćemo videti šta je.
Pokazatelj upale.Шта је crp?
Evo me.
Da, dao mi je uput.A da li imaš uput?
Da ne moraš opet da ideš i za to da se cimaš
Jesam u sredu. Snimak je bio u redu.Nisi snimala pluca?
Kako da budem oprezna? Ja cenim da on zna šta radi.Inace,moja koleginica je pila nekih dosta antibiotika kad je imala koronu,koji joj nisu pomogli nista,a dobila je od njih bakteriju klostridiju i mjesec dana nije mogla da se rijesi proliva i grceva u stomaku.A sve su joj ljekari propisivali,nista nije pila napamet.
Tako da treba biti oprezan kod pijenja tih antibiotika,a oni zapravo ne djeluju.
Meni je zapravo stalno isto. Ja mislim nemam temperaturu, izmerim, a ona 38,9.Како се осећаш сада? Боље ти је или..