Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima gde se greje kad se greje,ovde gledam u TA pec a hladno je,previse kosta te se ne koristi.Jednom sam ukljucila malo da vidim da li uopste radi,nastala je opsta panika da ce racun biti visok koja je trajala do racuna,srecom,nije bio visok.
Moram kapu kad je bas hladno,smeta mi.

Moj san je da bude toplo,idem u kratkim rukavima,sorcu toplo a da to kazem glasno dobila bih recenice da nisam normalna/zaradi uredi kako zelis.

Kazu da neko gore pise o zivotu a ovo je cista satira,ono sto zelim nemam a sve me podseca na to sto zelim,kao da mi se zivot stalno ismeva u lice direktno.
Strašno, da li možeš nekako da promeniš svoj život ? Da li imaš mogućnosti, snage, zdravlja za to ? Može li neko da ti pomogne od prijatelja, rođaka ?

Koliko mi se čini, ona baš nema pravo glasa u toj kući, izgleda da su joj ukućani vrlo netolerantni a da ona prilično pati u tom okruženju. Šta je razlog njenog ostanka tu, ne znam, ali joj nije lepo.

Strašno, da li možeš nekako da promeniš svoj život ? Da li imaš mogućnosti, snage, zdravlja za to ? Može li neko da ti pomogne od prijatelja, rođaka ?

80977720_2496063327325398_4326052216294080512_n.jpg

Zadnje šokove po pitanju toga kakvi su ljudi dozivela sam prosle godine,nije mi davana prava slika stanja,bas me je zateklo.
Oni koji su pravi nemaju ni za sebe koliko treba.

Zahvalna sam sto imam krov nad glavom da citiram kako se kaze,da bilo sta lose napisem bilo bi nezahvalno a nisam takva.

Nemas ideju koliko sam umorna od svega,koliko sam pod tenzijom,kako je ovo dobra tema da pišem sta imam,ostavim ovde.

Promene dolaze vremenom,samo bi volela da znam kakve ce biti po mene da budem spremna na to a nije moguce.Bilo bi lepo da se desava nesto dobro za promenu.

inace sad ti uredjaji kostaju stotine evra...da ne pominjem kako recimo mi imamo nekoliko ispravnih tel koje ne koristimo i nemamo ih kome dati, a svi su prokleto pametni :lol:
ja ne pricam o mogucnosti da se to radi, no o prioritetima u zivotu
ako ti je prioritet da ne radis i da visis na netu i kukas, slobodno...evo suze ronim
ja kad sam zivela bez struje vode i grejanja nisam vatala smartfon i jurila besplatan wifi i trazila paznju na krsti...no sam jurila posao da se iscupam iz govvana

to sad kao se pravimo da ne pricamo o trolovanju....

Brzina kojom ona odgovara na poruke, dužina poruka i količina poruka po danu ne govori u prilog tome da ima dobar telefon, lap-top i slično. Ne bi da razvijam dalje profilisanje, ali mislim da nema sjajan život, niti velike šanse da ga promeni. I zdravstveno stanje joj je , čini mi se, loše. To što nema snage ni volje da bude slatka sa forumašima, ne znači da je loša, nego da joj ovaj forum dođe kao ventil kako bi konačno nekom mogla da kaže iskreno to što ne može u rl.

inace sad ti uredjaji kostaju stotine evra...da ne pominjem kako recimo mi imamo nekoliko ispravnih tel koje ne koristimo i nemamo ih kome dati, a svi su prokleto pametni :lol:
Ne koštaju ali i za telefone i za kompjutere je ključna stvar da mogu da pokreću najnoviji mogući softver.Ako to ne mogu, nema ko da ih nadogradi ili nema ko da ga instalira, nisu potpuno upotrebljivi.BTW, telefoni su šit za gubljenje vida.

Ja sam poklonio gomilu upotrebljivog hardvera.Pokušao sam na forumu, onima koji su kukali da nemaju, da sami daju telefon ili adresu gde i kome da pošaljem,međutim forumaši i forumašice nisu nimalo inventivni kad treba da preuzmu poklon ili misle da postoji skrivena zamka u njemu. I zaključio sam da ne treba ništa poklanjati, nije vredno truda.

Brzina kojom ona odgovara na poruke, dužina poruka i količina poruka po danu ne govori u prilog tome da ima dobar telefon, lap-top i slično. Ne bi da razvijam dalje profilisanje, ali mislim da nema sjajan život, niti velike šanse da ga promeni. I zdravstveno stanje joj je , čini mi se, loše. To što nema snage ni volje da bude slatka sa forumašima, ne znači da je loša, nego da joj ovaj forum dođe kao ventil kako bi konačno nekom mogla da kaže iskreno to što ne može u rl.

Šta moje pisanje govori o meni? Ovo ozbiljno pitam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back