Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zastupala sam tri evropska brenda
jedan sam izgubila pre dve godine, kad sam zbog incidentne situacije sav fokus na posao prebacila na drugu firmu
isti brend mi je preoteo ``muskarac`` iz druge konkurentske firme, koji vec radi zastupnistvo za druge brendove
ok, idemo dalje
napravim viber grupu za svoje klijente i nazovem je imenom svoje firme i objasnim da je tu da mogu odmah da dobiju informaciju o robi koja im treba, nekim akcijama i popustima kad ih budem pravila i sl
i strogo vodim racuna da kad obavestenja idu samo za posebnu osobu, tu poruku posaljem na licnu prepisku kako ostali ne bi bili uznemiravani
posaljem jutros na grupi cestitku za ng svima sa slatkom slicicom razgacenog deda mraza koji trici go ka moru
svi uglavnom stave lajk na poruku, neki posalju svoje cestitke
i lik koji mi je preoteo brend mrtav ladan cestita svima i stavi reklamu za svoju firmu
ne znam kako je upao u grupu, ja ga nemam u kontaktima, niti sam mu slala poziv za grupu
samo mu pobrisala poruke i iskljucila ga iz grupe
salje on poruku na icnu prepisku posto vise ne moze na grupu, da nije imao nikakvu losu nameru, nego je smao hteo da posalje lepo raspolozenje
pa sto to nisi uradio u svoje licno ime kao svi ostali,nego postavljas na viber grupi moje kompanije?
znaci povrac
yebemiti ``muskarce``
ajde zla godino zavrsi se vise

Juce nesto pre jedanaest uvece je zavarnicilo,cuo se zvuk pucanja- crkla sijalica.

Ne upisujte se u temu,sklonite se a neke
lepe.

Sad me boli uvo a to ce proci do ujutru.

Uh...
Sinoc je toliko bilo stresno... sve neke gluposti
Nista veliko a opet da se iznerviras...
Na kraju se sve super resilo ali taj rad pod stresom mene toliko nervira... jezivo
I ta nekorektnost ljudi...
Dogovoris jedno , oni posalju drugo...

I svadjali smo se celu noc...
Plus me u jednom momentu uhvati slabost, jedno pola sata sam mislila da cu pasti, valjda stres popustio...
I dosli kuci u 6
Probudim se u 8
Tako mi se ne radi veceras
Ali ajde
Jos ove tri proslave i necu vin da vidim dve nedelje ni na slici...
A da... tek sto su ljudi kreteni jezivo
Dvoje mi odnelo dekoraciju sa stola
Neki idiot je cak skinuo ukras sa grede.
Strasno...
Svi su me iznervirali sinoc.

ne znam kako je bilo kod vas, ali kod mene su neke budale bacale petarde kao ludaci
ne one normalne, ako takvih ima, nego one koje odzvanjaju kad dinamit ubacen u bure
ex mi kaze da su i kod njega i da mu se pas i dalje trese
meni je dzukelica bila malo manje uznemirena
ja sam popila kosmopoliten i mojito i nekako me je bolelo uvo za sve
jutros vidim poster na tviteru, slika oca ministra stefanovica preko koje pise - jer petarde su za ***** :malav:

e da, srecna nova godina drugari :)

Smederevac u sred Beograda, u Knezu izlozen kao najvece cudo tehnike, bem ti hocemo li mi ikad izaci iz opanaka i otresti se tih zaostavstina onog veka koja nam pritom moze samo jos vise zagaditi vazduh....tesko nasim plucima, kad uvece izadjem da prostam ako je nizi vazdusni pritisak ne moze da se dise od gareza.

Reklama za vitalis kremu i ova debilka koja nema vise "problema sa KOLENAMA" znaci ne mogu da verujem da to tako prodje i da se vrti mesecima, pa bre nekad se znalo sta moze na tv, a sta ne.

Screenshot_2020-01-02-06-14-26-1.png

Zeludac mi se okrenuo zbog toga sto tu objasnjava - ne teba toliko da se ide nazad u objasnjavanju sta je bilo pre.

I svadjali smo se celu noc...
Plus me u jednom momentu uhvati slabost, jedno pola sata sam mislila da cu pasti, valjda stres popustio...
I dosli kuci u 6
Probudim se u 8
Tako mi se ne radi veceras
Ali ajde
Jos ove tri proslave i necu vin da vidim dve nedelje ni na slici...
A da... tek sto su ljudi kreteni jezivo
Dvoje mi odnelo dekoraciju sa stola
Neki idiot je cak skinuo ukras sa grede.
Strasno...
Svi su me iznervirali sinoc.
Eh...muž kresn'o neku mušteriju.Živo biće.:)

Hocu da razgovaramo,pitam sta imam,dobijem "mars u picku materinu,dosadna si,da poludis,aj cao,aj cao".

Optuzena sam jos davno da "necu da razgovaram" - hocu a nije da je moguce.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back