Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle skoro dva meseca zapušenog nosa, smešnih terapija priučenih pedijatara, danas dijagnoza orl: upaljeni sinusi, uvećan treći krajnik i cista u nosnom kanalu. Terapija konjskim antibioticima, pravljenim kapima, plus probiotik, sprej za nos i kesice za iskašljavanje. Pa, srećna mi nova godina! :dash:

Poslednja izmena:
Posle skoro dva meseca zapuštenog nosa, smešnih terapija priučenih pedijatara, danas dijagnoza orl: upaljeni sinusi, uvećan treći krajnik i cista u nosnom kanalu. Terapija konjskim antibioticima, pravljenim kapima, plus probiotik, sprej za nos i kesice za iskašljavanje. Pa, srećna mi nova godina! :dash:
Ali sad bar ima terapiju i bice dobro.nemoj da se sekiras

• Podržavam
Reactions: Red
Nisi u pravu.
Divan sam poslovodja.
Nikoga ne izrabljujem, ko god dodje kod mene, sokira se, obicno traze previse, rade pod pritiskom, itd... ja moje radnike docekujem sa kafom, to mi je pod broj jedan. Kad popijemo kafu, ustajemo i svi radimo zajedno. Pauze mogu da prave kad zele, samo se dogovore, bitno je da posao ne trpi, ali nisam policajac. Bas sam blaga. I previse. Kazu kao mama sam im.

bice sam te pomijesala s nekim ko razmislja da otpusti zaposlenog zbog detalja iz privatnog zivota koji ga se uopce ne ticu i jos drami oko toga po forumima
izvini, cicak

zato i mozes pisati ovo sto pises
jer ne mozes zamisliti
i to je u redu
Ne seeri vragana vise leba ti
Ti mi sve krpis kraj sa krajem
Nekad davis kao da si mudrac od 80 leta
bice sam te pomijesala s nekim ko razmislja da otpusti zaposlenog zbog detalja iz privatnog zivota koji ga se uopce ne ticu i jos drami oko toga po forumima
izvini, cicak
Nisam je otpustila jer dobro radi posao.
Ali je na ignoru za svako dublje druzenje sem poslovnog. Sreca pa nismo nikad ni zapocele nesto vise.

Ne seeri vragana vise leba ti
Ti mi sve krpis kraj sa krajem
Nekad davis kao da si mudrac od 80 leta

Nisam je otpustila jer dobro radi posao.
Ali je na ignoru za svako dublje druzenje sem poslovnog. Sreca pa nismo nikad ni zapocele nesto vise.

nisi trebala ni da seres ovuda
o tome se radi
granica izmedju privatnog i poslovnog

sto se mene tice, ja sam zivjela i sa znatno manje
vrlo dobro znam kako to izgleda
ne bih to ponavljala ako ne moram i ne zivim u iluziji da je to dovoljno za iole normalan zivot jer odlicno znam da nije

Resila,zima je,previse hladno za pranje na ruke.

Neki bes,ponovo -osecam to,nije bilo nicega a eto pomerilo me,videla Fahretu iz praistorije na tv programu - eto nesto masno na majici,promenim je,tu ide deterdzent za pranje sudova ( jedini nacin da se masno skine sa odece),sad vidim na trenerci,prebrisacu to nekako da ne ostane masno.

Vec mesec i jace se vukljam po doktorima i od hematologa do ostalih specijalista i svi me vracaju hematologu, hajde i to sto zena ocigledno pojma nema nego sto su mi u tom privatnom zdr.centru gde ona radi IZGUBILI laboratorijske nalaze i razmaz krvi koji sam teskom mukom preko veze iscupala iz bolnice. I nista izvinite i nikom nista. Ala sam im haos napravila majku li im

Vec mesec i jace se vukljam po doktorima i od hematologa do ostalih specijalista i svi me vracaju hematologu, hajde i to sto zena ocigledno pojma nema nego sto su mi u tom privatnom zdr.centru gde ona radi IZGUBILI laboratorijske nalaze i razmaz krvi koji sam teskom mukom preko veze iscupala iz bolnice. I nista izvinite i nikom nista. Ala sam im haos napravila majku li im
Jesi dobro?
Nek traze, cu izgubili.

Nisi u pravu.
Divan sam poslovodja.
Nikoga ne izrabljujem, ko god dodje kod mene, sokira se, obicno traze previse, rade pod pritiskom, itd... ja moje radnike docekujem sa kafom, to mi je pod broj jedan. Kad popijemo kafu, ustajemo i svi radimo zajedno. Pauze mogu da prave kad zele, samo se dogovore, bitno je da posao ne trpi, ali nisam policajac. Bas sam blaga. I previse. Kazu kao mama sam im.
Da si stvarno takva, i još vedra i vesela kao što očekuješ od svojih zaposlenih ti bi ih ovde hvalila, ne bi kritikovala ko od njih šta nije znao ili loše odradio. Sa tolikom dozom arogancije.
Ono što si rekla afro, to ti ne bi palo na pamet da pomisliš, ne da kažeš.
Jedino ako ti neki venti ovde prošišti, kao što ti šišti kad ti žmu i svekar daju nešto familiji. Razumela bih da te nekako ugrožava, da ti i deca trpite. Ili je to taj pozitivan stav prema ljudima.

Posle skoro dva meseca zapušenog nosa, smešnih terapija priučenih pedijatara, danas dijagnoza orl: upaljeni sinusi, uvećan treći krajnik i cista u nosnom kanalu. Terapija konjskim antibioticima, pravljenim kapima, plus probiotik, sprej za nos i kesice za iskašljavanje. Pa, srećna mi nova godina! :dash:
Moj sin ima urođenu manu, suženi disajni kanalčić na jednoj. To za utehu tebi. Tvom tu cistu mogu možda.da sklone u MID....

Moj sin ima urođenu manu, suženi disajni kanalčić na jednoj. To za utehu tebi. Tvom tu cistu mogu možda.da sklone u MID....
Žao mi je što to čitam.
Dr kaže da će se cista sama povući kad se otpuše kanali, može da se greje, ali neće dirati. Mene samo nervira što sam ga tri puta vodila kod dr, a vraćala se sa nazovi savetima, da grgolji beli slez čaj, da se inhalira vodom i solju, da vlaži sluznicu sprejevima na bazi morske soli i vrhunac kad je jedna kobajagi dr rekla da je nemoguće da nos ne curi već on samo ne ume da ga izduva. :dash:

Žao mi je što to čitam.
Dr kaže da će se cista sama povući kad se otpuše kanali, može da se greje, ali neće dirati. Mene samo nervira što sam ga tri puta vodila kod dr, a vraćala se sa nazovi savetima, da grgolji beli slez čaj, da se inhalira vodom i solju, da vlaži sluznicu sprejevima na bazi morske soli i vrhunac kad je jedna kobajagi dr rekla da je nemoguće da nos ne curi već on samo ne ume da ga izduva. :dash:
Ma, mi smo se od njegovog detinjstva navikli. Nema gde ga nismo vodili i sa kim se nismo konultovali. Iste gluposti
Biće sve ok sa tvojim klinjom :ok:

• Podržavam
Reactions: Red
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back