Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
zato i mozes pisati ovo sto pisesNe razumem?
Pa ja se prostirem koliko mi je cebe,ne idem preko toga.zasto bih to zamisljala? Neko ima i vise,pa ni to ne zamisljam
jer ne mozes zamisliti
i to je u redu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato i mozes pisati ovo sto pisesNe razumem?
Pa ja se prostirem koliko mi je cebe,ne idem preko toga.zasto bih to zamisljala? Neko ima i vise,pa ni to ne zamisljam

Ali sad bar ima terapiju i bice dobro.nemoj da se sekirasPosle skoro dva meseca zapuštenog nosa, smešnih terapija priučenih pedijatara, danas dijagnoza orl: upaljeni sinusi, uvećan treći krajnik i cista u nosnom kanalu. Terapija konjskim antibioticima, pravljenim kapima, plus probiotik, sprej za nos i kesice za iskašljavanje. Pa, srećna mi nova godina!![]()
Nisi u pravu.
Divan sam poslovodja.
Nikoga ne izrabljujem, ko god dodje kod mene, sokira se, obicno traze previse, rade pod pritiskom, itd... ja moje radnike docekujem sa kafom, to mi je pod broj jedan. Kad popijemo kafu, ustajemo i svi radimo zajedno. Pauze mogu da prave kad zele, samo se dogovore, bitno je da posao ne trpi, ali nisam policajac. Bas sam blaga. I previse. Kazu kao mama sam im.
Ne seeri vragana vise leba tizato i mozes pisati ovo sto pises
jer ne mozes zamisliti
i to je u redu
Nisam je otpustila jer dobro radi posao.bice sam te pomijesala s nekim ko razmislja da otpusti zaposlenog zbog detalja iz privatnog zivota koji ga se uopce ne ticu i jos drami oko toga po forumima
izvini, cicak
Ne seeri vragana vise leba ti
Ti mi sve krpis kraj sa krajem
Nekad davis kao da si mudrac od 80 leta
Nisam je otpustila jer dobro radi posao.
Ali je na ignoru za svako dublje druzenje sem poslovnog. Sreca pa nismo nikad ni zapocele nesto vise.
Pisacu sta ja hocu ovuda.nisi trebala ni da seres ovuda
o tome se radi
granica izmedju privatnog i poslovnog
sto se mene tice, ja sam zivjela i sa znatno manje
vrlo dobro znam kako to izgleda
ne bih to ponavljala ako ne moram i ne zivim u iluziji da je to dovoljno za iole normalan zivot jer odlicno znam da nije
jasno je i zasto to radisPisacu sta ja hocu ovuda.
To je valjda jasno.
Pa ne bi sigurno.jasno je i zasto to radis
tako da...ni macku ne bih zaposlila kod tebe i tebi slicnih

Jesi dobro?Vec mesec i jace se vukljam po doktorima i od hematologa do ostalih specijalista i svi me vracaju hematologu, hajde i to sto zena ocigledno pojma nema nego sto su mi u tom privatnom zdr.centru gde ona radi IZGUBILI laboratorijske nalaze i razmaz krvi koji sam teskom mukom preko veze iscupala iz bolnice. I nista izvinite i nikom nista. Ala sam im haos napravila majku li im
Nisu mi dobri nalazi krvi, pulmolog mi je otvoreno rekao da prema onome sto on vidi u tim laboratorijskim nalazima on sumnja na daleko bilo malignitet i ja sad bukvalno upinjem da mi ova budalesina od zene kaze da li je ili nije a oni magarci izgubili taj razmaz krvi ...Jesi dobro?
Nek traze, cu izgubili.
Valjda nije.Nisu mi dobri nalazi krvi, pulmolog mi je otvoreno rekao da prema onome sto on vidi u tim laboratorijskim nalazima on sumnja na daleko bilo malignitet i ja sad bukvalno upinjem da mi ova budalesina od zene kaze da li je ili nije a oni magarci izgubili taj razmaz krvi ...
hvala CickavaValjda nije.
Drzim fige.

Da si stvarno takva, i još vedra i vesela kao što očekuješ od svojih zaposlenih ti bi ih ovde hvalila, ne bi kritikovala ko od njih šta nije znao ili loše odradio. Sa tolikom dozom arogancije.Nisi u pravu.
Divan sam poslovodja.
Nikoga ne izrabljujem, ko god dodje kod mene, sokira se, obicno traze previse, rade pod pritiskom, itd... ja moje radnike docekujem sa kafom, to mi je pod broj jedan. Kad popijemo kafu, ustajemo i svi radimo zajedno. Pauze mogu da prave kad zele, samo se dogovore, bitno je da posao ne trpi, ali nisam policajac. Bas sam blaga. I previse. Kazu kao mama sam im.
Može li to opet da se odradi?Nisu mi dobri nalazi krvi, pulmolog mi je otvoreno rekao da prema onome sto on vidi u tim laboratorijskim nalazima on sumnja na daleko bilo malignitet i ja sad bukvalno upinjem da mi ova budalesina od zene kaze da li je ili nije a oni magarci izgubili taj razmaz krvi ...
moze naravno ali me iznervirala ta nehajnost ta apsolutna nebriga prema pacijentu, sutra ce to biti neko dete a njih bas brigaMože li to opet da se odradi?
hvala SmokiRed navijam za tebe![]()

Pa jes', ti si odrasla.Baš mi je žao što čitam ovo.moze naravno ali me iznervirala ta nehajnost ta apsolutna nebriga prema pacijentu, sutra ce to biti neko dete a njih bas briga
Moj sin ima urođenu manu, suženi disajni kanalčić na jednoj. To za utehu tebi. Tvom tu cistu mogu možda.da sklone u MID....Posle skoro dva meseca zapušenog nosa, smešnih terapija priučenih pedijatara, danas dijagnoza orl: upaljeni sinusi, uvećan treći krajnik i cista u nosnom kanalu. Terapija konjskim antibioticima, pravljenim kapima, plus probiotik, sprej za nos i kesice za iskašljavanje. Pa, srećna mi nova godina!![]()
Žao mi je što to čitam.Moj sin ima urođenu manu, suženi disajni kanalčić na jednoj. To za utehu tebi. Tvom tu cistu mogu možda.da sklone u MID....

Ma, mi smo se od njegovog detinjstva navikli. Nema gde ga nismo vodili i sa kim se nismo konultovali. Iste glupostiŽao mi je što to čitam.
Dr kaže da će se cista sama povući kad se otpuše kanali, može da se greje, ali neće dirati. Mene samo nervira što sam ga tri puta vodila kod dr, a vraćala se sa nazovi savetima, da grgolji beli slez čaj, da se inhalira vodom i solju, da vlaži sluznicu sprejevima na bazi morske soli i vrhunac kad je jedna kobajagi dr rekla da je nemoguće da nos ne curi već on samo ne ume da ga izduva.![]()