Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.675
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ovo su ljudskaDivka ako ti je za utehu,bobi ih je jeo.i to ljudska.

slazem se sa tobomZavidim ljudima kojima je zimi dobro grejanje, iskreno zavidim, mi stalno od elektrana na nekom režimu da se smrzneš
Znači mrzim zimu i zbog toga
Nikad da se ugrejem u rođenom stanu
imas sarke u uradi samPukla sarka na ulaznim vratima, i sto je najbore ne znam ni gde to da kupim....saaaaaaaaaaaaaa pa ajde ne nerviraj se kako da iskuliram ne mogu ostavljati poluzakljucana vrata...![]()
E takva I jos gusca je bila I jutros u sumi..vidis tek pola m ispred sebe
Pojma nemam, angazovala sam tri makstora koji se ne susrecu bas sa tim ali mogu da racunam na njih da se baa angazuju da mi pomognu oko toga. Videcemo sta ce biti.To vec ne mogu sa tvrdim..mozda moze drugacijom da se zameni
Kad sam zuvela u podgorici mama je stalno dolazila iz petrovca,a usput na skadarskom jezeru kupi krapa,tj njihovog sarana.i uvek ogroooomnog.i uvek zivog.i uvek ga je drzala u kadi u vodi da pretekne do sutra,a onda ga spremi nama i popodne ostalo nosi kuci da zamezneKod mene danas kao u filmu Tito i ja...samo što je u kadi umesto upucanog jelena, bio krvavi tolstolobik od petnaestak kg. Prolazili pored B.topolskog jezera, a tamo ih izlovljavaju i prodaju po smešnim cenama. Ta ribetina je mnogo manje delovala u čamcu nego u kadi.
Mm je očistio i iskasapio, a ja sam pola sata pkušavala da izribam kadu i izbacim krljušt iz nje, jer je sve tu čistio.
Moj tata obozava pecanje... i ribuKad sam zuvela u podgorici mama je stalno dolazila iz petrovca,a usput na skadarskom jezeru kupi krapa,tj njihovog sarana.i uvek ogroooomnog.i uvek zivog.i uvek ga je drzala u kadi u vodi da pretekne do sutra,a onda ga spremi nama i popodne ostalo nosi kuci da zamezne

neka vlasulja?Ja se nisam bunila.niko ni u jednom restoranu ne pravi lepse ribu,ni bilo sta iz vode od moje mame.a ume bas svasta...pravila je vise puta cak i przene koprive.mozda ce vragana znati,to je mekusac koji raste na kamenu ima pri vrhu sitne pipke koji zare ne u vodi,vec kad ih izvadis iz nje.one se uvaljaju u kukuruzno brasno i prze u ulju.imaju ukus pilece dzigerice