Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam Samsung a i super je. Misim da nije tolikoDobar tablet koša više od 250.
Malo čudno, al izg. da ljudi vole i dalje tablete.
tako mislis jer si ga dobilaJa imam Samsung a i super je. Misim da nije toliko
I ja neki prastari.Ja imam Samsung a i super je. Misim da nije toliko

Афројка, бре, откуд сад то, прехлада, цимање?Jaooo kako me boli lumbalni deo, jedva disem, muka mi je, ovo je strasno![]()
Pa sto nisi pitala?Oformile sestre grupu na viberu,nas je tu sad 7, kao pronasle su neke podatke o nasem rodoslovu koji sezu bas daleko.ja sam iskreno operisana od tih stvari.znam cukunbabe i cukundede,sve ostalo me nacisto zbunjuje.inace samo sam ja iz novog sada,ostale su iz nisa,beograda i kanade.sad imaju predlog da kontaktiraju neku daleku rodbinu,koja je po sloveniji,nemackoj...i kao hajde da organizujemo susret porodica u novom sadu
???
Sve kao,jao ajde,super,a ja cutim
Meni pozlilo
Pa covece ja ni sa dve iz grupe se nit vidim nit cujem,samo uredno lajkujem na fejsu
Doslo mi da pitam,a sto u novom sad???
qq smoki al su nasle crkvu da se pomoleOformile sestre grupu na viberu,nas je tu sad 7, kao pronasle su neke podatke o nasem rodoslovu koji sezu bas daleko.ja sam iskreno operisana od tih stvari.znam cukunbabe i cukundede,sve ostalo me nacisto zbunjuje.inace samo sam ja iz novog sada,ostale su iz nisa,beograda i kanade.sad imaju predlog da kontaktiraju neku daleku rodbinu,koja je po sloveniji,nemackoj...i kao hajde da organizujemo susret porodica u novom sadu
???
Sve kao,jao ajde,super,a ja cutim
Meni pozlilo
Pa covece ja ni sa dve iz grupe se nit vidim nit cujem,samo uredno lajkujem na fejsu
Doslo mi da pitam,a sto u novom sad???
))Arandjelovac skroz zabeleoKo lud sam za snegom
Smoki, volim te.Pa smesno ti kad nisi probala![]()
Bas cu da organizujem.umem ja da kazem,hvala ali NE!Pa sto nisi pitala?
Samo cuti i uhvati se organizacije.
Smoki, volim te.
Što ti meni umeš da ulepšaš dan, nisi svesna.

Sanjala sam bas neki ruzan san...
Neko dete je umrlo, jos bolesno, i to ga je majka naterala neke gluposti ... fuj.. pamtim do detalja
Jezivo odvratan san
Ovo je malo dete, bolesno, lezi... na kraju umire u teskim mukama... jer ga je majka naterala da radi... neke gluposti... uzas uzasa...ma, neka vegetarijanska bolest garant, big deal![]()