Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa bravo!
A kako objasnis da on ne ide kad ga zovu i ovi koji nisu najbolji? Ja to nisam mogla... a nije da sam bila odusevljena sa rodjusima :aha:
on nikada nije zeleo da ide na sve rodjedane
tu je bio vrlo kategorican, takav je

i nije zeleo nikada da zove sve
i uvek je imao odgovor - ali zbog cega da ga zovem kada se ne druzimo-
i sada za sedmi, kada sam ga pitala da li bi mozda zvao sve drugare iz skole, posto se ne poznaju, nema pojma, pa kao ajde jednom da pozove sve dobila sam dogovor -ja ne zelim svoj rodjendan da provedem sa nekim ko ne zna da ja na primer obozavam kosarku-
i tu sam odustala : )

Da.
Dok sebi ne bih nasla drugi posao sigurno.

ma da..a sledeci posao bi nasla kao od sale, odmah iza coska :)

ovde se uopste ne radi o tvom muzu i da li bi ti on dao otkaz..verovatno ne bi..verujem i da dobro radis to sta rais..ali ti zaista mislis da bi buduca njegova dama trpela bivsu zenu da se muva oko njega u firmi?

da se vratim na zabicu..mnogo si naivna i precenjujes sebe.

ma da..a sledeci posao bi nasla kao od sale, odmah iza coska :)

ovde se uopste ne radi o tvom muzu i da li bi ti on dao otkaz..verovatno ne bi..verujem i da dobro radis to sta rais..ali ti zaista mislis da bi buduca njegova dama trpela bivsu zenu da se muva oko njega u firmi?

da se vratim na zabicu..mnogo si naivna i precenjujes sebe.

moje sadasnje uvek trpe bivse..mis' moraju ybg, znaju sta je kvalitet a to ne ispustas tako zbog gluposti

oba moja deta su krenula na sportic, skolicu sporta sa 3.5 godine, u grupi svog uzrasta. to je bilo vise igranje i razvijanje motorike nego neki ozbiljan trening, ali su kroz igru naucili puno i mnogo su voleli da idu. to je bilo vikednom po sat vremena. sa 6 godina su obojica pocela da treniraju fudbal i treniraju ga i dalje. veliko dete ima 17 godina, mali 8 i po. nisu se setali sa sporta na sport, tacno su znali sta zele. nikakve druge vanskolske aktivnosti nemaju, osim engleskog koji ima veliki, a malog jos nismo upisali. toliko dugo traje skola i boravak, pa uvece trening, ne znam kad bi dete stiglo jos nesto. zelim da se i odmori i igra i da mu bude ponekad i dosadno.

ja se secam da sam detinjstvo proveo na kalemegdanu i da me je tamo mama stalno vodila gde sam igrao fudbal svaki dan, nikakvi treninzi.
sa 6 godina sam poceo da treniram kosarku
engleski tek u drugom ili trecem razredu sam krenuo da ucim privatno, odnosno isao sam u jovanovu.
i nista mi ne fali :)
nekad preterujete kad decu jako malu saljete na dodatne obaveze i aktivnosti..pustite ih da budu deca.

ja se secam da sam detinjstvo proveo na kalemegdanu i da me je tamo mama stalno vodila gde sam igrao fudbal svaki dan, nikakvi treninzi.
sa 6 godina sam poceo da treniram kosarku
engleski tek u drugom ili trecem razredu sam krenuo da ucim privatno, odnosno isao sam u jovanovu.
i nista mi ne fali :)
nekad preterujete kad decu jako malu saljete na dodatne obaveze i aktivnosti..pustite ih da budu deca.
:think:

mos stariji je sa tri krenuo na engleski:))) jer je imao dva drugara koje je gotivio i super ticerku. igrali su se super sa njom, a danas radi na engleskom. a na sportu su krenuli tek u osnovnoj skoli. ali sam ja svako popodne isla napolje sa njima i ako nema drugara sutala loptu ili igrala odbojku ili sta god.

Roditelj, ako je normalan i zdrave pameti, a verujem da je vecina takva, ce vrlo brzo videti da li je prerano upisao dete na neku od aktivnosti i shodno tome reagovati.
Ja sam za to da deca imaju mogucnost da isprobaju mnoge stvari, pocev od sporta, jezika, muzike, raznih kreativnih radionica. Ako roditelj osluskuje svoje dete jasno ce videti sta mu odgovara, a sta ne i kada.

Roditelj, ako je normalan i zdrave pameti, a verujem da je vecina takva, ce vrlo brzo videti da li je prerano upisao dete na neku od aktivnosti i shodno tome reagovati.
Ja sam za to da deca imaju mogucnost da isprobaju mnoge stvari, pocev od sporta, jezika, muzike, raznih kreativnih radionica. Ako roditelj osluskuje svoje dete jasno ce videti sta mu odgovara, a sta ne i kada.
tacno tako. moj stariji sin je svake godine isao na drugi sport..sve mu dosadi dok trepnes. a mladji je 8 god trenirao odbojku..

rece na forumu gde najvise ima razvedenih :roll:
da nam nema cicka ne bi znali sta je sretan brak :zaljubljena:

Kakve veze ima to da li je neko dobar roditelj sa tim da li je razveden ili ne?
kako bih ti reko drugarice bambi, valjda je lapo lapo brakova propalo ne zbog pijanstva ili kurvanja vec zbog svadje vezane za odgoj deteta... po difoltu mama zna bolje :lol:
pardon, mama zna najbolje....zna moj q...a kad dodje sranje onda qqll sta uradi pa je gora prema detetu nego najcrnji ocuh...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back