Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zaista verujes da bi i tada radila u ''muzevljevom'' preduzecu? ala si ti naivna, da ne kazem nesto grubljeMali je.
Moj sin trenira karate, sad je poceo, kad je krenuo u skolu. Mislim da je to pravo vreme. Eventualno od 5-6 godina(predakolci).
Pa od moje plate.
Buki ja radim vec 10 godina.

zaista verujes da bi i tada radila u ''muzevljevom'' preduzecu? ala si ti naivna, da ne kazem nesto grublje![]()

to za mnoge ljude ne znasNije naivna, zna da kad bi se njena prijateljica razvela ne bi mogla da računa na nikakvu pomoć bivšeg muža,
zajednička deca ga ne bi ni najmanje interesovala.![]()
ne mora da znaci, ja sam dete razvedenih roditelja i nije niko izgubio interesovanje za nasNije naivna, zna da kad bi se njena prijateljica razvela ne bi mogla da računa na nikakvu pomoć bivšeg muža,
navikla sam da si uvek ozbiljnaVas dve ozbiljno a ja se zezam. Meni je ružno to je što je pisala za prijateljicu,nekako mi takvo iščuđavanje deluje zlonamerno i bezosećajno kad se uzme u obzir pozicija iz koje se piše.

Da.zaista verujes da bi i tada radila u ''muzevljevom'' preduzecu? ala si ti naivna, da ne kazem nesto grublje![]()
Ti si em hit. Sto starija sve vise sama vodis pricu.Nije naivna, zna da kad bi se njena prijateljica razvela ne bi mogla da računa na nikakvu pomoć bivšeg muža,
dobroDa.
Dok sebi ne bih nasla drugi posao sigurno.
Mada ne bih morala realno. Ali bih vrvt samim razvodom promenila i posao
i ja istonavikla sam da si uvek ozbiljna![]()

Znam da uzalud pišem jer nećeš shvatiti pošto nisi ni prvo pisanje/čitanje razumela, ali da pokušam:Ti si em hit. Sto starija sve vise sama vodis pricu.
Prvo moja prijateljica se nece sigurno razvesti, bar ne sada. Ima dobar brak. Osvrnuli smo se na situaciju u drzavi i primanja. Odakle tebi zakljucci da ona ne bi racunala na njegovu pomoc i da ga ne bi zanimala deca?! Pobogu
Stvarno dramatizujes
Mogla sam reci da npr pogine?!
Prica uopste ne ide u tom smeru vec
Puno parova živi tako, ne razumem šta se čudiš. Tamo gde su neophodne obe plate za pokrivanje životnih troškova itekako se oseti kada se izgubi drugi deo. Može to biti tačno polovina, ili trećina, četvrtina, suština je ista, gubi se u materijalnom smislu.
Ovde nemas sta da izgubis jbt.
Pa sa 15.000 ona ne moze pelene da pokrije![]()
cuti, nisi jedina...samo sto je trebalo da cutis, ko zna ko joj je oteo nalogi ja isto
i sad me malo stra![]()

Da.
Dok sebi ne bih nasla drugi posao sigurno.
Mada ne bih morala realno. Ali bih vrvt samim razvodom promenila i posao... ne znam... sbb kbb... nije ni bitno... djecu bi prehranila :zenamajkakraljica:
Ti si em hit. Sto starija sve vise sama vodis pricu.
Prvo moja prijateljica se nece sigurno razvesti, bar ne sada. Ima dobar brak. Osvrnuli smo se na situaciju u drzavi i primanja. Odakle tebi zakljucci da ona ne bi racunala na njegovu pomoc i da ga ne bi zanimala deca?! Pobogu
Stvarno dramatizujes
Mogla sam reci da npr pogine?!
Prica uopste ne ide u tom smeru vec
Znam da uzalud pišem jer nećeš shvatiti pošto nisi ni prvo pisanje/čitanje razumela, ali da pokušam:
Na ovaj moj komentar
si odgovorila da bi u slučaju razvoda ona raspolagala samo sa njenih 15.000, a to znači da od muža ne bi dobila ništa

Već sam se uozbiljila, idemo po starom, kako smo navikli.cuti, nisi jedina...samo sto je trebalo da cutis, ko zna ko joj je oteo nalog![]()

pa zar to ne radis od ranog jutra?Ne mogu
Idem da masiram muza
Pa vidis da ti mene uvek pogresno razumesJa bih najradije moj citat još zakomplikovala, samo tek to nema smisla.
@čičak, tvoj odgovor sam prvo razumela kao da se brineš za mat. stanje njenog muža, jer zbog njenih malih primanje on nema šta da izgubi, to je toliko malo. Ali sam to protumačila kao grešku, jer si u početku izrazila bojazan za nju i decu, a ne za njega.
Da li ti je sad sve jasno?![]()
Trudim sepa zar to ne radis od ranog jutra?