Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to je onda samo smanjivanje brzine centrifuge.
Ako ti je sa 1200obrtaja I ukljucis lakse peglanje, ona automatski spusti na 800 ili cak 600
ne samo to..imam posebno za smanjivanje brzine..kao sto rekoh kad sam citao davno.. ubacuje se valjda ekstra voda u odredjenom delu pranja ne znam kad i valjda se kompjuterski kontrolise centrifuga, nema ravnomernu brzinu nego u odredjenim fazama pranja razlicito radi

Izaslo mi je nesto na vratu,boli - da mogu lepo da umrem,odahnem a ne mora da stalno nesto boli.Stalno neke nepodnosljive stvari da se ponavljaju a ne mogu da menjam nicije nezadovoljstvo,ne mogu da menjam to sto nema razgovora a ne moze da ima razgovora jer se dobiju osuda/agresija,imam tremore,druga strana hladna kao spricer.
Jos jedan sugav dan prolazi,da se nose u tri lepe materine svi zajedno sektasi "moras da budes pozitivna" - bila sam,nema od toga nista samo je jos vise slomi kad vidis da su sve to lazi ako drugi ljudi ne zele da spuste stvari na normalan nivo.

Dosla sam samo da kazem,jebbem ti masinu ves je poguzvan na 60 stepeni kao da je neko placen samo da ga guzva.malo pre sam morala neke stvari da ispeglam,sanse nije bilo da samo protresem i obesim i da je spremno za nosenje.ako meni izgleda sazvakano pa ispljunuto na 800 obrtaja,kako vama izgleda na 1200???
Jedno od rešenja je da istereseš veš posle pranja i kao malo da ga složiš pa tako ostaviš desetak minuta pre nego što ga poširiš. Onda se malo ispravi.

Dosla sam samo da kazem,jebbem ti masinu ves je poguzvan na 60 stepeni kao da je neko placen samo da ga guzva.malo pre sam morala neke stvari da ispeglam,sanse nije bilo da samo protresem i obesim i da je spremno za nosenje.ako meni izgleda sazvakano pa ispljunuto na 800 obrtaja,kako vama izgleda na 1200???
mozda ti je masina bila prepunjena ili ti az sastav vesa nije bila odgovrajuca temperatura

Meni mašina iscentrifugira zavese na 1000 obrtaja, i ne budu izgužvane. A veš inače peglam. Ja nikada nisam videla veš skinut sa žice da može da se obuče bez peglanja. To u mom svetu ne postoji. Sve mora da se ispegla. :sad2:
u mom svetu ne postoji ves koji mora da se pegla
ono sto mora, ja to ne kupujem i ne nosim
lazem
peglam posteljinu i kuhinjske krpe
volim da mi je posteljina onako cvrsta kad se uvucem i legnem
eto ne bih mogla da legnem na poguzvan carsav, ako bih bas morala ne bih se osecala dobro tj. verovatno mi ne bi bilo dobro i bila bih bolesna ako bih na to pristala

Jedno od rešenja je da istereseš veš posle pranja i kao malo da ga složiš pa tako ostaviš desetak minuta pre nego što ga poširiš. Onda se malo ispravi.
Nisam ovo razumela? Kako da ga slozim?
Istina je da su mi svaki dan prepune masine
A i muz mi ide na onu stvar.kazem sto ti je tesko,ajde da lepo zamenimo masine,vratimo kuci nasu staru,podstanar neka se pegla.kaze ne moze
A tek sto me nervira sto nemam kola od juna meseca,stalno zicam mamina...sad kao,ok,cim majstor popravi krov,drugi put se krov ne dize,prodace ga i kupice neki sa panoramom.on mora!!!da vidi nebo kad vozi
Znaci mnogo sam ljuta

Sa panoramom se ne vidi nebo kad voziš, vidi onaj iza tebe ali ne i vozač. Pride se meni povraća (zaista izaziva mučninu) gledanje kroz panorama krov.
Što se tiče mašine, prepunjena je i bez dovoljno vode.
Ako imaš uključi i pretpranje ili neki viši nivo vode ili jednostavno dodaj ti vodu u bubanj, mi smo tako radili sa starom. Ovanova uzima dovoljnu količinu

Pre neki dan mi je mama rekla,kad sam raspolozena,ubacim crevo pa dolivam vodu u masinu... nije mi bilo dobro!
Zar nije masina programirana koliko joj vode treba.sve mislim ubaci vise,eksplodirace ili bar crci...

moderne masine rade bas suprotno.. procenjuju na osnovu programa, kolicine vesa i zaprljanosti vesa koliko ti vode treba i doziraju..to je sad imperativ, sto manja potrosnja vode..ekologija i tako to.

Ajde da napisem al ne mogu sve da vas cituram aa telefona.
Majstoru sam rekla da nesto koci, pa kao morao bi da se instalura nov program, probao sa udje preko TeamViewer pa kao ne moze ne znam koji tacno razlog rece, nego da donesem u servis ili da ga on pokupi kad je u ptolazu o to kosta 2000,00. Nova baterija kosta oko 20-30€ maximum, nije pimonjao ugradnju.
Smoki treba mi laptop, sto sam ga kupila, sa stoji u fioci, ne moze bas sve sa relefona,i nervira me kad bodem ovako jednim prstom pa se sto puta vracam da ispraljam, ja volim da kucam normalno.
Sad bih ja pogledala sra koci na programu al dzaba kad se ne razumem :dash:

Zvala sbb i kao vide se smetnje na prijemu internrta, otvorili su nalog oa ce doci za dan, dva, i onda krece prica...posto vi imate stari Ikom-ov paket treba da predjete na neki nas, pa dobicete to, pa to, pa to, i sve kao po istoj ceni godinu dana, a onda za 1000,00 dinara vise, sto u tom slucaju mene to sve treba da kosta oko 20€ mnogo bre to meni, ne daju mi se tolike pare za silne neke kanale koje ni ne gledam, bas bzvz.

Nisam ovo razumela? Kako da ga slozim?
Istina je da su mi svaki dan prepune masine
A i muz mi ide na onu stvar.kazem sto ti je tesko,ajde da lepo zamenimo masine,vratimo kuci nasu staru,podstanar neka se pegla.kaze ne moze
A tek sto me nervira sto nemam kola od juna meseca,stalno zicam mamina...sad kao,ok,cim majstor popravi krov,drugi put se krov ne dize,prodace ga i kupice neki sa panoramom.on mora!!!da vidi nebo kad vozi
Znaci mnogo sam ljuta
Složiš veš skoro kao za orman, ili na pola, bitno da se malo ispravi od svoje težine

Бог те, за ове нове машине ти треба докторат :eek:
Katastrofa.

Moja deca imaju ves masine razlicitih proizvodjaca, i jacine i velicine, obe peru minimum 2 dnevno, i ni jedna ne mora da pegla ves, sve je do vadjenja vesa iz masine i pazljivog sirenja i skidanja istog. Ja nisam nista ispeglala ko zna od kad, i nikad nisam tako sazvakana kao te Smokvine pantalone sa slike, negde jeste problem samo ne znam gde tacno sem da se dobro istrese pre sirenja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back