Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj muž je u takvom predivnom pesku i još divnijoj vodi nagazio na ježa. Vadili mu lokalci na Zanzibaru bodlje, neki lokalni doktorja volim pescane plaze i kad je pesak celom duzinom i ulazi u vodu..ono kad nema sitnog sljunka na ulazu u vodu nego samo fin pesak..e u to ulazim bez peraja..volim taj osecaj sitnog toplog peska pod tabanima
Takodje, s tim sto ja slabo ulazim u vodu. Mora da bude topla pa opet dva puta dnevno... ne volim da se kvasim nešto s godinamaja ne volim peraje, niti volim kamenite plaze i ulaske u vodu. samo lepi, topli, sitni pesak![]()
Sve sam snimala, ovaj vice ja sam doktor a crnac njemu i ja sam... ja placem od smeha, sve se odvija na plaži.. i ko je bio kriv? Pa ja, sto ne nosim iglu na put...jel si bar fotkala?
mislim to vadjenje zubima![]()
da je gurnula zagnojen prst u paradajz da je pojede kiselinada je bolelo ili da je drzala?![]()
da je gurnula zagnojen prst u paradajz da je pojede kiselina
uzasi
zasto tabe ne mogu da postavim sliku sa mobilnog nego me na svaki pokusaj od pre par dana izloguje

to proucavamzasto tabe ne mogu da postavim sliku sa mobilnog nego me na svaki pokusaj od pre par dana izloguje
Zato što imaš krš od telefona sa nekim matorim androidom.A Tab se razume u windows.Za android nađi decu iz komšiluka.da je gurnula zagnojen prst u paradajz da je pojede kiselina
uzasi
zasto tabe ne mogu da postavim sliku sa mobilnog nego me na svaki pokusaj od pre par dana izloguje
Smokva je kraljica alternativnih načina lečenja znanih i neznanih!da je gurnula zagnojen prst u paradajz da je pojede kiselina
uzasi
Nek' pita Sizifa ili kupi nov telefon.to proucavam
tab programira u androiduZato što imaš krš od telefona sa nekim matorim androidom.A Tab se razume u windows.Za android nađi decu iz komšiluka.

samo da znam da mislis na meneto proucavam
OK.Onda nek' Dive kaže koji fon ima, model...tab programira u androidu![]()

Ružan brate i nema nikakve damske elegancije u sebi. Plus, Dive bi morala da kupi komp a komp je kanta.50 evrica i da te bog vidi...2G baterija 10 dana kolko god da pricas... nema neta najveci plus...
fontovi namestis da vidis sta pise iz avionapreklapac i kad padne ko nov...

ja ne znam zasto si se ti navrzao na meneRužan brate i nema nikakve damske elegancije u sebi. Plus, Dive bi morala da kupi komp a komp je kanta.![]()
Nisi ali slučajno ili namerno postavljaš veleumna pitanja.ja ne znam zasto si se ti navrzao na mene
jesam li te uvredila slucajno nekad?
ako treba da ti se izvinim i da te skinem skurca
e bas tedoh da pita, sto te maltretira ovaj crnobradi.

Udvaram se.e bas tedoh da pita, sto te maltretira ovaj crnobradi.