__Stela___
Domaćin
- Poruka
- 3.752
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ја волим стене и зелено море. Да се осећам чисто када изађем из воде. И природан хлад. Ништа лепше од борове шуме, а доле стене и море.
Мени песак у гаћама и сунцобрани још када се на то дода и висока температура изазивају нервозу. Зато сам на таквим дестинацијама на плажи прва, док сунце прија а море је као огледало. Од 10 па до 17-18 ч за мене је то мучење.

Takođe.
Zato najviše i volim da letujem u junu ili septembru, u junu jer je dugačak dan a u sept.jer je more toplo, a vazduh nije više toliko.
I volim temperature do max 30°<, ostalo mi je uginuće, osećam se kao čvarak koji se lagano ali sigurno topi![]()

tacno..gde god ima platana ili borova treba ici tamo..nikad suncobran ne moze da zameni prirodan hlad...Ali prirodna hladovina je neprocenjiva,
Zadnjih godina lako izgorim...I ne moze suncobran da me zastiti,koliko god se trudiotacno..gde god ima platana ili borova treba ici tamo..nikad suncobran ne moze da zameni prirodan hlad...
Ni kreme za suncanje ne pomazu,vecito sam crven i zapaljen.Мој син је свако лето, цело лето на Малом Лошињу. Врати се бео. А наужива максимално.Ovo je s jednog ljetovanja u Hr. Prepuno drveća i prirodnog hlada, na plaži šljunak, još da je u vodi bio pijesak bilo bi idealno.
Pogledajte prilog 612838Pogledajte prilog 612842
to je pogresan nacin razmisljanja..na more se upravo ide da pobegnes iz vreline grada kad je najgore..
ja na more uvek krecem izmedju 20. i 30. jula i ostajem 10 do 15 dana kako kad...
nista gore nego se cvariti u gradu na +40 i jos ici na posao
na moru je vreme uvek prijatnije nego u gradu..zato su ljudi i izmislili nekad odlaske u banje a posle na more kad je vreme najgore u gradu.
a meni su hit oni koji pricaju kako ne vole da idu na more u sezoni, ali onda se hvale kako su se super proveli na adi ili strandu bas u to vreme![]()
Ej, našo s hercegovkom da se ubeđuje, amaterja se slaze da je moje misljenje jedino ispravno
inace malo ste masili temu![]()
)))Na planini još jače sunce. Jedino ako nije u nekoj šumi.Pa nemoj sad da mi pričaš kako je moje mišljenje pogrešno, jer je meni moje mišljenje jedino ispravno.
Na moru volim da uživam a ne mogu da uživam na tako visokim temperaturama. U gradu mi nije problem, a na štrand i bazene svejedno ne idem.
Imam alergiju na sunce i meni je to prženje jedna apsolutna kazna. Da si rekao da se sklonim na planinu u julu pa i da kažem da si u pravu, ovako jok.
nemoj brkati nametanje sa iskazivanjem misljenja..to su razliciti pojmovi..Хахахаха... Ја са Табом не бих издржала 10 минута, а ни он са мном. Не подносим наметање, када неко зна шта је боље за мене од мене саме. А склон је томе![]()

idi na lokacije gde nije guzvaMa jok i nije.
Ja lično ne volim more u sezoni zbog gužve. Odem da se odmorim, a kao u mravinjaku sam.
Идем у сезони али бирам осамљене плаже и увалице. Да уживам.Ma jok i nije.
Ja lično ne volim more u sezoni zbog gužve. Odem da se odmorim, a kao u mravinjaku sam.
Kakav danak mladosti i neiskustvu.nemoj brkati nametanje sa iskazivanjem misljenja..to su razliciti pojmovi..
diskusije i sluze da se iznese misljenje..a da li ces ga prihvatiti..to je na tebi a ne na diskutantu![]()
A malopre Tibi napisa na jednoj temi: ''sa zenama se ne diskutuje, kaze se: da draga, u pravu si''... 
pa dobro..tibi je velemajstor, iskusni vuk, stara kajla sto bi se rekloKakav danak mladosti i neiskustvu.A malopre Tibi napisa na jednoj temi: ''sa zenama se ne diskutuje, kaze se: da draga, u pravu si''...
![]()