Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drzala sam ga dva sata u paradajzu.rekla mi krojacica
Ljudi moji kako je to bolelo
prst, noga..sta god, se drzi u paradajzu kad nabodes jeza na moru..proverena fora..
moja mama je jednom prilikom unistila porodicu jezeva kad je nagazila.. pola tabana je bilo u bodljama..prakticno nemoguce za izvlacenje iglom koliko ih je bilo.
i tad su nam rekli...
stavis paradajz, uvijes u najlon kesu i tokom noci same iglice poispadaju.
100% delotvorno.

Meni je bilo preko 40 bodlji u peti.vadio muz i mama,na kraju otisla kod dr.oni mi rekli da se ne bave sa tim.ali sam dobila savet da potopim u maslinovo ulje preko noci.kao ujutru samo izlazi
Pa nista nije izaslo

Smoki, je l ti otpao prs‘? :p
Salu na stranu, mozda nokat nece otpasti. Znas kako se moj tata jednom ubio alatom po noznom palcu. Sav mu je nokat bio i ljubicast i crn i opet nije otpao. Polako je izrastao i to se seklo po malo i na kraju je bilo ok. Kao da nista nije bilo.
Nadam se da te nece jos dugo boleti. Drzi se. :)

Meni je bilo preko 40 bodlji u peti.vadio muz i mama,na kraju otisla kod dr.oni mi rekli da se ne bave sa tim.ali sam dobila savet da potopim u maslinovo ulje preko noci.kao ujutru samo izlazi
Pa nista nije izaslo
sledeci put probaj paradajz..stvarno izlaze..licno video.
ali moras da umotas u kesu da se potpari noga.

Kad je krupan kamen na plaži, oću izginem, pa nosim one gumene patike. Šetao ja gradom u njima posle plivaže i uđem u neku prod. da kupim neke gaće, nisam poneo sa sobom dovoljno...i prodavačica 10 min. kako su vam lepeee, prelepe....brte :*

Za mene bi bilo idealno da je na plaži sitan šljunak, a u vodi pijesak. Ne volim kad izlaziš iz vode, pa nikako da se otarasiš pijeska, a sviđa mi se da mogu da ulazim u vodu bez onih zaštitnih papuča.

А ја волим стене и зелено море. Да се осећам чисто када изађем из воде. И природан хлад. Ништа лепше од борове шуме, а доле стене и море.
Мени песак у гаћама и сунцобрани још када се на то дода и висока температура изазивају нервозу. Зато сам на таквим дестинацијама на плажи прва, док сунце прија а море је као огледало. Од 10 па до 17-18 ч за мене је то мучење.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back