Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e kako ide sa prstom?I to apsolutno nije pomoglo mom prstu.komsinica rekla samo malo oguli i uvi.aha,mozda mi je zato i buknuo
I to apsolutno nije pomoglo mom prstu.komsinica rekla samo malo oguli i uvi.aha,mozda mi je zato i buknuo
to si nam propustila napisatiI to apsolutno nije pomoglo mom prstu.komsinica rekla samo malo oguli i uvi.aha,mozda mi je zato i buknuo

smijem se naglasDrzala sam ga dva sata u paradajzu.rekla mi krojacica
Ljudi moji kako je to bolelo
Ja ne mogu da verujemDrzala sam ga dva sata u paradajzu.rekla mi krojacica
Ljudi moji kako je to bolelo
Kako to mislis? Pa popila sam antibiotike,ali svi pricaju,stavi luk,kupus,bokvicu...pa ja samo onu mesnatu biljku i paradajzJa mislim da se smokva zeza.![]()
zvuci vrlo samodrzivoNe pominji kupus,kad sam imala mastitis,uz inekcije nosila sam i listove kupusa u brusu.a bilo toplo...posle smo jeli sarme
Ааа, па имамо ми дебелу коку испред вратаMi ne pravimo melem, uvek imamo tu biljčicu u žardinjeri na terasi, samo oljuštimo opnu lista i namažemo na problematično mesto.
Mina, biljka je mesnata, ima bledo ružičasti cvet, sukulenta je kao i čuvarkuća. KOd nas se još zove i debela koka