Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mir deco,sta raditre to?!
uradila crl ili slicno:lol: infekcija se nije prenela ni na krv ni na kost.referentna vrednost je do 5 meni je 0,5
samo oktanisept i ihtiol
inace bez levog palca,ja kao desnjakinja mogu sve :lol: evo me devet dana kuvam,pere,prostirem ves,vozim,idem u nabavku,sminkam se...eee seks nisam imala:think: pitanje bi li mogla...
evo mogu da probam ,pa vam javim ;)
(ono sam te podrzao za palac, ne za seks)

uradila crl ili slicno:lol: infekcija se nije prenela ni na krv ni na kost.referentna vrednost je do 5 meni je 0,5
samo oktanisept i ihtiol
inace bez levog palca,ja kao desnjakinja mogu sve :lol: evo me devet dana kuvam,pere,prostirem ves,vozim,idem u nabavku,sminkam se...eee seks nisam imala:think: pitanje bi li mogla...
Meni bilo glupo da te jurim po temama, ali malo mi je lakše kad čujem da je sve ok. :)
Bez šale, ja opasno flipnem kad su te stvari u pitanju.
Javi obavezno i za seks i ostalo ako je šta ostalo, da ne brinemo i opet ne otvorimo novu raspravu. :rotf:

samo oktanisept i ihtiol
a bila si mi najveca seks ikona foruma :sad2:

evo lakiram notke vec sedamnaesti put
zmu usao u kupatilo
kaze mirise ko u farbari
nije me bog dao i gotovo
:(((
:eek: Kako je to moguće, ruka za crtanje i slikanje, a nije za lakiranje? To nešto iz glave, kao otpor?
Gledam redovno na fb kojekakve klipove na nekoj stranici slikarski pribor, to su hirurški precizni pokreti. Da se neurohirurgijom bave, ne lakiranjem noktiju.
Meni to loše ide, ja sam trapava, em mrzim sve to što je pipavo, za mene nije čudno.

:eek: Kako je to moguće, ruka za crtanje i slikanje, a nije za lakiranje? To nešto iz glave, kao otpor?
Gledam redovno na fb kojekakve klipove na nekoj stranici slikarski pribor, to su hirurški precizni pokreti. Da se neurohirurgijom bave, ne lakiranjem noktiju.
Meni to loše ide, ja sam trapava, em mrzim sve to što je pipavo, za mene nije čudno.

pa ne moze spahtlom, eto to je :lol:
mada desnu sredim lako
lijeva me zajebava
+ redovno nesto prospem, zalijepim se za neki predmet, dok zatvaram fioku i slicno
onda sve zavrsim
odem zapalit duvan i zalijepim se za dzemper..
i tako...nakupi se sat vremena zabave :lol:

pa ne moze spahtlom, eto to je :lol:
mada desnu sredim lako
lijeva me zajebava
+ redovno nesto prospem, zalijepim se za neki predmet, dok zatvaram fioku i slicno
onda sve zavrsim
odem zapalit duvan i zalijepim se za dzemper..
i tako...nakupi se sat vremena zabave :lol:
Da, to... ja kao prešla na neke brzosušeće. Ali loše lakiram, pa moram dva sloja, pa opet ide sporije, obavezno se zalepim negde. Samo nema popravnog kod mene. Tako bih mogla ceo dan. Čim počnem da prepravljam to nema kraja.

koji je autolakirer i umetnik?
i koji je umetnik - autolikerer?
jedno je biti umetnik a drugo lakirati :)
Cenim da većina slikara ima talenat i strpljenje koji pokriva autolakiranje, uz nešto prakse. Druga je stvar što time ne žele da se bave.
Da upišeš akademiju ti u najmanju ruku moraš da imaš zanat u rukama, sigurnu uvežbanu ruku. U ostalo se ni pored najbolje volje ne razumem.

Oca mu..pa kupi hladmjaču 2.500 soma. Nadjačaj neprijatelja.

@smokva
Ne znam zašto sam mislio da je nožni palac... ovako, sve će biti u redu, samo otiđi dr.
Ako kažu javite se sutra, za 100 god, ti im kaži da mi se naduvaju yaya..slobodno im reci...

Inače još nije platio. Šta će biti s' hladnjačom - zapaliću je!
Ja da imam 2500 evra, ja bih se oženio.

Ne moze bez palca :(
Vuci,guraj,razvlaci,zvali i komsije i nista :(

Ma biće to dobro, ostaće ti prst skroz normalan sigurno. Moja drugarica letos sprštila dva prsta kada je zatvarala vrata na kolima. Znači to je nešto najgroznije što sam ja video. Imam slike u telefonu ali ne bih da ih kačim ovde jer je povraćanje zagarantovano. I sve preraslo, prsti joj ostali normalni. Ne znam na koju foru, valjda se to dobro regeneriše. Tako da, biće to tebi dobro.

Нисам чула, али бих волела да имам рецепт и слику те траве...код нас се сигурно другачије зове.

Нисам чула, али бих волела да имам рецепт и слику те траве...код нас се сигурно другачије зове.

Nisam siguran ali mislim da je bukvalno samo da se ta trava potopi u rakiju u nekoj tegli i to tako stoji nisam siguran koliko pre prve upotrebe.
A ta trava, nisam siguran da li ima neki drugi naziv. Verovatno da da. Videću da ti uslikam.
Stvarno je dobra stvar.

Mi ne pravimo melem, uvek imamo tu biljčicu u žardinjeri na terasi, samo oljuštimo opnu lista i namažemo na problematično mesto.
Mina, biljka je mesnata, ima bledo ružičasti cvet, sukulenta je kao i čuvarkuća. KOd nas se još zove i debela koka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back