Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Problem je sa ljudima u svakodnevnoj komunikaciji, sa ljudima kao što su komšije, mušterije, kasiri u najbližoj prodavnici, ljudi od kojih zavise neka svakodnevna dešavanja u tvom životu.Recimo, mene ne zanima kako su te osobe raspoložene, da li imaju muža, psa, mačku i decu, jer drugi pu neću doći i onda mogu da budu bahate i bezobrazne koliko hoće same sa sobom.Druga kategorija su one koje se ''razumeju'' u moj posao bolje od mene.Takvima odmah okrenem leđa, jer imaju pravo da same urade ono što znaju bolje od mene.Bilo na poslu ili kod kuće.
to sto je neko ljubazan prema tebi ne znaci da mu se dopadas
samo je mozda profesionalan pa drzi emocije po strani
i eto

Sizim :dash: urasta mi nokat na palcu, e pa ne mogu da verujem moze li me koje sraanje zaobici :ljuta:
Сода бикарбона у топлу воду, држиш ногу што дуже, и онда лагано извлачиш нокат оном као спатулом из ноктарице.
Мораш да га извучеш из коже, болуцкаће, али ће ти бити и олакшање.
Понављаш то пар вечери, док нокат не прерасте кожу у коју ураста.
И то кад једном крене, хоће да се понови, али ја то увек овако решим.

• Podržavam
Reactions: Red
Сода бикарбона у топлу воду, држиш ногу што дуже, и онда лагано извлачиш нокат оном као спатулом из ноктарице.
Istina, tačno ovako sam ja sinu rešila nokat bez lekarske intervencije, samo sam mu još taj deo prskala antibiotskim sprejom jer je tinejdžer bio u fazi nosim samo patike.
Nije mu se više vratilo.

Мени се то јавило први пут у трудноћи, са оном стомачином нисам могла да исечем нокте како ваља...и увек сам овако сама решавала.

Stvar je u tome sto sam ja sve lepo isekla samo je ostalo ono kao neki koncic koji raste kud on hoce. Mazem od nedelje antibiotski gel preko dana, nocu Flogocid mast, na jednom mestu se pojavilo kao "kesica" koja bi trebala da se konacno otvori. Ispiram hidrogenom pre mazanja. Treba da idem da se igram sa decom po plazi, a pitanje je hocu li moci da obujem patike :(

Istina, tačno ovako sam ja sinu rešila nokat bez lekarske intervencije, samo sam mu još taj deo prskala antibiotskim sprejom jer je tinejdžer bio u fazi nosim samo patike.
Nije mu se više vratilo.
Onda i ja da kupim yaj.
Nije mu se više vratilo.
Onda i ja da kupim tak antibiotski sprej

Onda i ja da kupim yaj.

Onda i ja da kupim tak antibiotski sprej
Za to je dobar i gentamicin mast..kad imas najmanju ranicu na nogama i rukama, premazes i sredi se preko noci..cak i od zacepljenih zanoktica
Kesica ti se stvorila jer nisi dobro i ceo deo iscupala koji sada urasta
Mazi gentamicinom i sacwkaj nedelju sana sa se smiri, pa onda nogu u toplu vodu i iseci to

• Podržavam
Reactions: Red
Za to je dobar i gentamicin mast..kad imas najmanju ranicu na nogama i rukama, premazes i sredi se preko noci..cak i od zacepljenih zanoktica
Kesica ti se stvorila jer nisi dobro i ceo deo iscupala koji sada urasta
Mazi gentamicinom i sacwkaj nedelju sana sa se smiri, pa onda nogu u toplu vodu i iseci to
Znam ja razlog, nisam mogla lepo da pridjem plus godinu dana fakticki idem takoreci bosa. Sve to je sad doprinelo ovome. Ajde kupicu i tu mast pa cu videti sta ce da se desi. Nisam je nikad koristila, nemam nikaknih ranica, ovo me je bas iznenadilo.

Znam ja razlog, nisam mogla lepo da pridjem plus godinu dana fakticki idem takoreci bosa. Sve to je sad doprinelo ovome. Ajde kupicu i tu mast pa cu videti sta ce da se desi. Nisam je nikad koristila, nemam nikaknih ranica, ovo me je bas iznenadilo.
meni je to preporucila dr koja radi medicinski pedikir
od tada gentamicin imam u kuci obavezno
zacepim malo zanokticu, premazes gentamicinom i do ujutru nema bola ni crvenila..za urasle nokte je zakon
moras samo da sacekas da poraste i pustis da se oporavi prst, a za to vreme samo mazi ujutru i uvece

meni je to preporucila dr koja radi medicinski pedikir
od tada gentamicin imam u kuci obavezno
zacepim malo zanokticu, premazes gentamicinom i do ujutru nema bola ni crvenila..za urasle nokte je zakon
moras samo da sacekas da poraste i pustis da se oporavi prst, a za to vreme samo mazi ujutru i uvece
Meni je samo taj "koncic" zalutao, ostalo je ok, a on treba da probije i izadje. Pre sam ja to fino sredjivala, a sad ne mogu od stomaka :rumenko: :dash:

Знаш ти причу о цару Трајану?
Е, то ти је ова рупа, дођеш, викнеш у њу шта те мучи, затрпаш и већ истог трена сви знају шта је у питању :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back