Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.295
Budalastina.kao vojvodina veca vreca govana od drugih krajeva
Kakva je da je, a i takva se prazni.
Jer je **** ko stigne zadnjih trideset godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budalastina.kao vojvodina veca vreca govana od drugih krajeva
У ову рупу бих бацила себе и ту се закопала, здраво ћао...не знам само да ли је довољно дубока да ***** не исплива на површину.
Ne dolazis u obzir!У ову рупу бих бацила себе и ту се закопала, здраво ћао...не знам само да ли је довољно дубока да ***** не исплива на површину.

Ма,морам и ја некада негде да избацим ово што се гомила у мени, или ћу да пукнем...прође то за дан, два.Ajde, ajde...necu to da cujem...![]()

Khm...močuga je lek?Ма,морам и ја некада негде да избацим ово што се гомила у мени, или ћу да пукнем...прође то за дан, два.
Али теби ћу да дозволим да ме млатнеш мочугом, ти на то имаш право![]()
Врло ефикасан, не би веровао...Khm...močuga je lek?
Dobro imas pravo ali nemoj cesto da zalazis ovde, ja sam jedno vreme na sve kukala i bila je ovo skoro jedina tema na kojoj sam postovala...e posle sam zaista imala pravo da budem tu...daleko je bilo i kad sam je videla..Ма,морам и ја некада негде да избацим ово што се гомила у мени, или ћу да пукнем...прође то за дан, два.
Али теби ћу да дозволим да ме млатнеш мочугом, ти на то имаш право![]()

Ne znam ali ja u Vrdnik više ne idem.Zakljucci ovih dana da su po vojvodini ludaci silovatelji, oni sa juga rasirili po srbiji seljacizam ponizene zenske djece, o bosancima hercegovcima I nasim iz cg I ne vrijedi pisati, o njima se nasiroko zna, pogotovo prebjeglim u srbiju, oni su istancanoj srpskoj kulturi donijeli samo nakaradnost dodjosku, kosovari tek posebna prica... .ne znam postoji li neko selo u centralnoj sumadiji da je bar ok kad se premjeravamo I analiziramo
Овај моменат се нешто одужио...уморила сам се...
Zakljucci ovih dana da su po vojvodini ludaci silovatelji, oni sa juga rasirili po srbiji seljacizam ponizene zenske djece, o bosancima hercegovcima I nasim iz cg I ne vrijedi pisati, o njima se nasiroko zna, pogotovo prebjeglim u srbiju, oni su istancanoj srpskoj kulturi donijeli samo nakaradnost dodjosku, kosovari tek posebna prica... .ne znam postoji li neko selo u centralnoj sumadiji da je bar ok kad se premjeravamo I analiziramo
S obzirom na to dokle smo stigli, izgleda da su srbi stvarno mnogo losiIz ličnog iskustva kažem da u centralnoj Srbiji (i taj malo širi kraj) žive naj drčniji i naj bezobrazniji Srbi. Ja često kažem i najlošiji. Ali opet ne rade takve stvari kao gore. Ja ne znam šta je u tom narodu.
Moj tata je somboracE, idem u Sombor poslom u ponedeljak..Tamo su OK.

Najlakše se strada kad se penješ na male visine.Povredim skocni zglob,ne mogu na planinarenje.![]()