Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kasno je smoki, kasno, msm mogu da ne pokazem kad nisam u pms-u al danas sam pokazala, hbg, znam da je grozozo al dzaba, nisam robot, evo sad sam i tuzna uz sav onaj bes

isto :(
naebala sam im se svima nane nanine, mali je najgore prosao, ali realno je i zasluzio. prvo je s.jeb.ao smartic uskocivsi u bazen sa njime na ruci i sad nemamo kako da se cujemo, a on sam kuci skoro svako jutro. onda je izgubio pozivnice za rodjendan koje sam mu stavila u ranac sa opremom za trening. pitam ga gde, kako on sleze ramenima ne zna. kako je.beno ne zna gde su mu pozivinice??? zna, nego laze, prestravio se kad me je video kao azdaju kako se becim :sad2:

naebala sam im se svima nane nanine, mali je najgore prosao, ali realno je i zasluzio. prvo je s.jeb.ao smartic uskocivsi u bazen sa njime na ruci i sad nemamo kako da se cujemo, a on sam kuci skoro svako jutro. onda je izgubio pozivnice za rodjendan koje sam mu stavila u ranac sa opremom za trening. pitam ga gde, kako on sleze ramenima ne zna. kako je.beno ne zna gde su mu pozivinice??? zna, nego laze, prestravio se kad me je video kao azdaju kako se becim :sad2:
blah, sve znam kvinsi i fascinantno mi je kako nekada kao da trazi da se pretvorim u azdaju

jeste li nasli pozivnice na kraju, je li rekao gde su?
elem i mi smo uzeli smartic, posto krece u skolu i ostaje i sada nekada sam kod kuce, pa cisto da se cujemo, a nisam htela telefon, i super nam je ali citam bas lose kritike, videcu, za sada mi je ok

Ti lezi na klupu
Kao kad sam ja vodila sina da prvi put vadi krv iz vene,dala ga sestrama i sela na hodnik na klupu.tek ce sestra,mama dodjite,malo mu nije dobro.a ja legnem.na uzas ostalih roditelja.dosla sestra,pa kaze,a pa dobro,samo lezite :lol:
cekaj, a sta ti ima da dolazis ako mu nije dobro?
one su obucene da se suocavaju sa tim :)

blah, sve znam kvinsi i fascinantno mi je kako nekada kao da trazi da se pretvorim u azdaju

jeste li nasli pozivnice na kraju, je li rekao gde su?
elem i mi smo uzeli smartic, posto krece u skolu i ostaje i sada nekada sam kod kuce, pa cisto da se cujemo, a nisam htela telefon, i super nam je ali citam bas lose kritike, videcu, za sada mi je ok
nismo nasli pozivnice, on kaze da ne zna gde i kako ih je izgubio :roll:
nama je smartic super, kupili smo neki kineski obicni, nista preko ovih telefonskih paketa. sluzi svrsi da mozemo da se cujemo kada je van kuce ili kad je sam kod kuce.

i sad ti na rodjendan dodje gomila nepoznatih ljudi sa urednim pozivnicama :)

to je sat telefon, ima svoji sim karticu i postoji neka aplikacija koju instaliras na svom telefonu i povezes smartic na njega. takodje, samo brojevi telefona koje sam ubacis mogu da se povezu sa satom, nema povezanosti sa svima. mislim da je na nasem max 15 brojeva.

joj tabe, kad ces na godisnji? to sto se pokvario pri upadu u vodu je nebitno, kvare se i skuplje stvari, mene je zanimalo kako funkcionise na suvom

kvinsi, super, znaci ne baguje non stop i ostalo, posto se ljudi zale a nama se jos nije desavalo
a za pozivnice, onda je ok, zavrsile su tamo gde trebaju : )

joj tabe, kad ces na godisnji? to sto se pokvario pri upadu u vodu je nebitno, kvare se i skuplje stvari, mene je zanimalo kako funkcionise na suvom

kvinsi, super, znaci ne baguje non stop i ostalo, posto se ljudi zale a nama se jos nije desavalo
a za pozivnice, onda je ok, zavrsile su tamo gde trebaju : )
drugar tvrdi da nije podelio njegove nego samo svoje, ali mislim da nije ni gledao kad je delio. bili su zjaedno juce, isli zajedno na trening sa istim pozivnicama, tako da bih rekla da je to slucaj.
nama smartic ne baguje, povezali smo samo 5 brojeva, ubacili 200 din kredita da moze da cimne i super fercera :D

odlicno, i nas ima samo 4 broja i to je to
bitno da ne baguje, jer to bagovanje ne bih podnela, srcka bi me strefila garant
nas je isto neki najobicniji, jeste preko mreze ali bejzik neki

to je sat telefon, ima svoji sim karticu i postoji neka aplikacija koju instaliras na svom telefonu i povezes smartic na njega. takodje, samo brojevi telefona koje sam ubacis mogu da se povezu sa satom, nema povezanosti sa svima. mislim da je na nasem max 15 brojeva.
da sad sam gledao..

https://www.winwin.rs/sportska-opre...rt-sat-myki-junior-red-yellow-3g-8648162.html

ovo stvarno deluje do jaja za dete.

samo treba naci model koji je vodootporan..generalno postoje takvi modeli.

jeste super stvar za dete, ja sam dugo imala dilemu da li da uzmemo, ne znam ni sto, jer stvarno je korisno i daje neku sigurnost
moje dete sada izlazi samo da se igra, da vozi bajs, ide sam na trening. cesto ostane duze posle treninga sa drugarima na terenu i onda je smartic super da moze da se javi da kasni. ili naravno kad je ceo dan sam kod kuce, sigurnije mi je da ima neko sredstvo komunikacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back