Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni skoro svaki par cipela, al ovo je bas izrazeno sjecenje stopala I fora je sto bih ih vratila da nisam raskrvarila tetivu a samim tim I cipelupa mozesh ih vratiti
ako imas racun
nego, meni to svake cipele naprave
cak i nosene kad ih obujem naredne sezone
zato lijepo odmah stavim flastere
i to one sto se sijeku u odgovarajucoj velicini
jesu ljepljivi do bola, al su mi jedini spas

I meni skoro svaki par cipela, al ovo je bas izrazeno sjecenje stopala I fora je sto bih ih vratila da nisam raskrvarila tetivu a samim tim I cipelu
Ne mogu je musavu vracati.
Jedino da probam da je razgazim, mozda oneksaju vremenom.
- - - - - - - - - -
Kupila sam podizac pete, mozda kad se malo izdigne stopalo bude bolje
imaju u Office shoes neki sprej kojima se naprskaju unutra cipele i onda ih odmah obujes i razmeksaju i razgaze se prema tvojoj nozi...zaboravila sam kako se zove...
Strašan dan danas, strašan...
...i jako težak...

Ja da napišem to istoi dobio bih smajli sa oklagijom.

I meni skoro svaki par cipela, al ovo je bas izrazeno sjecenje stopala I fora je sto bih ih vratila da nisam raskrvarila tetivu a samim tim I cipelu
Ne mogu je musavu vracati.
Jedino da probam da je razgazim, mozda oneksaju vremenom.
- - - - - - - - - -
Kupila sam podizac pete, mozda kad se malo izdigne stopalo bude bolje
Odneses kod obucara,on stavi lub cipele na neki metalni stalak i izlupa ga cekicem.tako omeksa taj deo koji dodiruje petu
Pa u nesto moras i svecice zabiti![]()

Lazanja iz lidla nije jestiva.al za ozbiljno.a ja kupila dve kile.ostali smo bez rucka.profiterole su odlicne,tiramisu podnosljiv,sladoled torta stracatela sa visnjama moze da posluzi samo kao nosac za svecice

Lazanja iz lidla nije jestiva.al za ozbiljno.a ja kupila dve kile.ostali smo bez rucka.profiterole su odlicne,tiramisu podnosljiv,sladoled torta stracatela sa visnjama moze da posluzi samo kao nosac za svecice

Mogla bih, da vidim da li bi pomoglo.
Odizac pete me je spasio. Izgleda da su bile preduboke I sad su nosive, naravno uz hanzaplast.
Ma haos breKakav iscrpan izveštaj.
Na Ana forumu su pisali da je lazanja nikakva, kao i gotov bolonjeze sos.

Ниси ваљда већ купила, изелице![]()