Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trka do wca ko ce prvi :rotf:
Sta popio si bromazepan u komb sa pivom? Pa onda nemam sekuraciju neces ubosti ni vrata wca tako drogiran, ja na spidu sa kofeinom ko brzi gonzales stizem u wc :rotf:

- - - - - - - - - -

Sve smo ugovorili, ponesi kokisku kofein i extazi da ukombinujem i ima da letim do wca :rotf:
Ti se stondraj bromazepanima da ne smetas :lol:

sipo sam malo i absinta kao blagi dodatak
ne radim sa sintetikom misim sa tom iam bensija broma i rivotril ako ti nesto cini
malo pelina sa tujonom i vodku sa cilijem:konfete:

sipo sam malo i absinta kao blagi dodatak
ne radim sa sintetikom misim sa tom iam bensija broma i rivotril ako ti nesto cini
malo pelina sa tujonom i vodku sa cilijem:konfete:

Da posto benzodiazepini su onako bas prirodni :lol:
Vidi ako ti se drogira onda ti je mnogo bolje da uzmes nesto da te digne pa veselo ti bude nego sto se stondiras kombinaciom benzo. + alkohol, sad ozbiljno
Ako su ti neophodni lekovi iz benzo grupe ok al zajebi alkohol, a ako ti se fura autodestrukcija, a ocigledno je to, onda ti je bolje usmrkas kokisku pa se barem provedes bolje

Vidi metlu, savetnik za poroke. Otvaraj temu! :rotf:
Pa ja iz dobre namere, strucno i jebitacno :lol:
Meni da se drogira da ubijem surovu realnost ja bih ove droge sto dizu pa opala veselo
Sta bre alkohol i benzo pa to bedak jos veci napravis, depresija centralnog nervnog sistema pa se i ne probudis, bezveze bre

- - - - - - - - - -

Која сам ја наивка, тек сад видим.
Si videla, prvo pitas metlu a onda ides kod pecinka u nabavku :rotf: Ima te sredimo da si nemas sekiraciju ich

Evo vis i kofein nije los, drma brate sve puca samo sto ne igram u krevetu :rotf:

Pa ja iz dobre namere, strucno i jebitacno :lol:
Meni da se drogira da ubijem surovu realnost ja bih ove droge sto dizu pa opala veselo
Sta bre alkohol i bezo pa to bedak jos veci napravis, depresija centralnog nervnog sistema pa se i ne probudis, bezveze bre

Ocekujem, posle ovoga, da forumasi nacine kvalitetan zaokret, razvesele se, razigraju i da nam procveta forum. :hvala:

Da posto benzodiazepini su onako bas prirodni :lol:
Vidi ako ti se drogira onda ti je mnogo bolje da uzmes nesto da te digne pa veselo ti bude nego sto se stondiras kombinaciom benzo. + alkohol, sad ozbiljno
Ako su ti neophodni lekovi iz benzo grupe ok al zajebi alkohol, a ako ti se fura autodestrukcija, a ocigledno je to, onda ti je bolje usmrkas kokisku pa se barem provedes bolje

ne promovisem ilegalne supstance ybg tj mrzi me da se cimam ko da sam ilegalac
imam i protivtezu ciscenju jer pazim na svoje organe prvo se uradim pase posle cistim drugim biljem
za sad sljaka a dokle ce ybm li ga

proseto mu kerove sa cerom ispricai se tj malo me bledo gledala dok ja prico
jer cula spiku dok je bila iza paravana
a ja udario na dragstorase kako to fini svet,sve bivsi cinovnici i zasluzna lica bivseg sistema
mislim onog socijaistickog

- - - - - - - - - -

Da ne preteras sa ciscenjem?! :sad2:

jok jetru cistim i krvne sudove malo i mozak kolko je moguce srce prostatu naravno odrzavam mora se

- - - - - - - - - -

Већ сам рекла да сам субјективна, то ти је то.

- - - - - - - - - -

Ти беше имаш дете?
jasta al nije s mnome

ne promovisem ilegalne supstance ybg tj mrzi me da se cimam ko da sam ilegalac
imam i protivtezu ciscenju jer pazim na svoje organe prvo se uradim pase posle cistim drugim biljem
za sad sljaka a dokle ce ybm li ga

Vidi meni je potpuno jasno zasto to radis, (nemoj se utripujes da znam o tebi nesto iz rl, nego strucno znam koja stanja dovode do konzumacije pomenute kombinacije supstanci) ja da te izlecim ne mogu, to je posao psihijatra, dok sam ne shvatis da imas problem ne vredi
Ja samo dajem predlog, ako ti se vec radi to sto radis onda bolje izaberi veseliji nacin nego tu anesteziju
Koka vutra i sl nisu sintetika, i potpuno su na istom nivou po stetnosti kao i to sto sad radis, jedino je razlika u efektu, zabavnije ce ti biti realno, a i manja je verovatnoca da lipses

proseto mu kerove sa cerom ispricai se tj malo me bledo gledala dok ja prico
jer cula spiku dok je bila iza paravana
a ja udario na dragstorase kako to fini svet,sve bivsi cinovnici i zasluzna lica bivseg sistema
mislim onog socijaistickog

- - - - - - - - - -

jok jetru cistim i krvne sudove malo i mozak kolko je moguce srce prostatu naravno odrzavam mora se

- - - - - - - - - -

jasta al nije s mnome
Gleda li te cerka usikanog?

- - - - - - - - - -

Ko bre...pijem i vitamin C i b complex i zen-sen, zajedno. :rotf:

Ajde ajde sise jedne, da mi se javite kad ubijete beviplex, centrum, oligogal se i vit d kapi i sve to progutate sa sokom od aronije :rotf:

Vidi meni je potpuno jasno zasto to radis, (nemoj se utripujes da znam o tebi nesto iz rl, nego strucno znam koja stanja dovode do konzumacije pomenute kombinacije supstanci) ja da te izlecim ne mogu, to je posao psihijatra, dok sam ne shvatis da imas problem ne vredi
Ja samo dajem predlog, ako ti se vec radi to sto radis onda bolje izaberi veseliji nacin nego tu anesteziju
Koka vutra i sl nisu sintetika, i potpuno su na istom nivou po stetnosti kao i to sto sad radis, jedino je razlika u efektu, zabavnije ce ti biti realno, a i manja je verovatnoca da lipses

dosada
mirnija mi glava ovako nego da se stekam
imam apotekarku finu i kriticna je al ne u toj meri kad se dogovorimo na fin nacin
inace do amsterdama cu za te zezancije kad me ne bude mrzelo

Gleda li te cerka usikanog?
- - - - - - - - - -
Ajde ajde sise jedne, da mi se javite kad ubijete beviplex, centrum, oligogal se i vit d kapi i sve to progutate sa sokom od aronije :rotf:
...i med i limun! :ortakinje: :lol:

- - - - - - - - - -

dosada
mirnija mi glava ovako nego da se stekam
imam apotekarku finu i kriticna je al ne u toj meri kad se dogovorimo na fin nacin
inace do amsterdama cu za te zezancije kad me ne bude mrzelo
Pazi da ti ne ukradu biciklo!

upsss reputacija ti 3 sestice! :zkez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back