Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si na kopaoniku?![]()
Na Zlatiboru, Smokvo.
Divlja gradnja, skoro celo turističko mesto promenjeno, podseća na Budvu u jeku sezone. Bas mi je teško palo što su mu ovo uradili. Nesnosna gužva, neomalterisane, previsoke zgrade, kafici iza plasticne museme ili stakla po principu "služi leti služi zimi", fliperi, kladionice, gaće koje se svuda prodaju, zgusnute nekadašnje brvnare tri puta višim zgradama sa kojih se smeška neki dlakavi košarkaš. I sve u tom stilu...
Hotel ne može da podnese ovaj broj gostiju pa su case deficitarne, stolnjaci prljavi, pomenuto pušenje za svakim stolom...ali smo makar nas dvoje izmolili smanjenje temperature...
Zabolelo me sto nam alavost za kojim evrom više magli um pa je sve na prodaju. Planina je i dalje divna samo ako se zaobiđe centar, juče smo četiri sata pešačili kozijim stazama i dan je bio prekrasan. Čini mi se da ovo doba godine nije najbolji potez, sledeći put bih išla u drugi hotel i tokom septembra ili juna...

Право да ти речем сестро слатка ја једва чекам лето.Jedva čekam proleće.
ti si super trudnica
moj klinac je bio u naselju zlatiborski konaci,kaze guzva nevidjena
nepopravljivaMa niko vise ni ne trazi...![]()
Sad si rešila da postaneš Stanija?Pa nemoj tako,jedan dobar plasticar bi tu mogo da se istakne
Sad si rešila da postaneš Stanija?
O, nije valjda opet?!Napisi jos jednom poslato sa ...uz pomoc i bacicu te....koliko puta da rascekiram
Poslаto sа Lenovo A6000 uz pomoć Tаpаtokа

Jedva čekam proleće.
Al` duva majkumu