Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni to krene ako disk potkaci nerv. zbog prolapsa diska je i nastala povreda kuka, snimano magnetnom i videla se povreda. ali nije radjen kontrast kad su mi snimali lumbalni deo, niti kod snimanja kuka, pa se isijadikus nije video na snimku kuka. ja kazem lepo meni igra nerv na tom i tom mestu...kazu lekari tu nema nerva. ili sam izbacila butnu kost malo iz lezista, jer mi se to desava posle povrede , pa se za par dana namesti sama...ako se ne namesti moram kod seleta, ako je ziv, da mi vrati nogu u leziste. on je meni vracao nogu, dok misici nisu ojacali posle lezanja. i onda misici drze, al se desi da pomerim butnu kost i vratim je sama.

kuk moze da boli od lumbalne kicme, a da kicma uopste ne boli.

ma, meni se to tad desilo
i nije se ponavljalo, za sada

Znaci odvukla sam se u pola noci i kupila cigare. Smrzla mi se goozica. Dosla kuci i kao aj sad cu zapalim. Ispale mi cigare negde usput, cu .... da zapalim. Uzimam onako smrznuta solju da popijem vode, nema case pri ruci, a ono mama prljavu solju od kafe stavila u ciste sudove, napih se taloga samo tako (braon solja, ne vidi se). Sad mi muka, bem ti ovaj zivot smrdljivi

- - - - - - - - - -

I jos oce sutra da joj pravim pitu. ***** pita, kad solju ne ume da opere. I jos nem cigara. More mrs

- - - - - - - - - -

ma jok
ja drndam pa proslijedjujem
ako radi, uglavnom radi

Tako i ja, evo sad mi balavi i grize cera i fon i tablet, lupa po tastaturi, gura ruku u vufer, sve sljaka, cuk cuk o drvo. Al zato mi je crko ventilator na peci, pumpa na ves masini a i zamrzivac nesto sve drzi na crvenom, tj. na dubokom zamrzavanju. To sve tacno znam da glodala nije.

- - - - - - - - - -

Imaj razumevanja. Za posao moderatora treba da znaš gde se nalazi taster delete. Sve ostalo je viša matematika.

Ma jel daju platu za to, evo ja cu budem mod ako i ma nekih para. I necu vas brisem

nisam znala da je preduslov za kupovinu tehnike posedovanje auta
ako vas dovatim bre sve ce guzice da vam bride :batina:

- - - - - - - - - -

koliko gowno treba da budes da mrtav ladan kazes donesi sporet ti nama, sporet koji je vasa krivica sto ne radi
sad ja da placam taksi jel
a sta da je onaj veliki, jel bi to stalo u taksi, jeli majmuni jedni nenormalni :evil:

Мени је фасцинантно да се многима дешавају кварови са скоро новим електричним шпоретима, иако је то технологија стара око један век.

Puklo mu slepo crevo, spasise mu u Cacku zivot danas. 2 nedelje su ga vukli po Zemunu i Bezaniji u bolovima. Ovde ga primili u bollnicu, na hirurgiju, hitno na infuziju, pripremanje za operaciju. Zbog kretena u Bg-u ,mu se prosirila infekcija na jetru. Da poludis

nisam znala da je preduslov za kupovinu tehnike posedovanje auta
ako vas dovatim bre sve ce guzice da vam bride :batina:

- - - - - - - - - -

koliko gowno treba da budes da mrtav ladan kazes donesi sporet ti nama, sporet koji je vasa krivica sto ne radi
sad ja da placam taksi jel
a sta da je onaj veliki, jel bi to stalo u taksi, jeli majmuni jedni nenormalni :evil:

ja sam takav problem imala s rodicem i gorenjem
na kraju su dosli odnijeli firizider, donijeli ispravan frizider...
namon mjesec, dva zvali opet kazu evo vam stize frizider...
reko, pa stigo je nama odavno frizider nego ste vi super organizirani...
pa sta da rade oni sad s ovim trecim friziderom?
sta mene briga...poklonite ga nekom...citav cirkus bio :rotf:
doduse, onda mi nije bilo smijesno

Daj meni frizider. Ja sad imam frku s ves masinom. Ka pomenuh... Trudim se da ne razmisljam, majstor me zeza vec nedelju dana

- - - - - - - - - -

losi su ti jeftniji sporeti
nije to nista cudno

Ma veze s parama nema, meni ovo skuplje se kvari, a tipa kucni bioskop placen 200 e sa sve vuferom, radi

Puklo mu slepo crevo, spasise mu u Cacku zivot danas. 2 nedelje su ga vukli po Zemunu i Bezaniji u bolovima. Ovde ga primili u bollnicu, na hirurgiju, hitno na infuziju, pripremanje za operaciju. Zbog kretena u Bg-u ,mu se prosirila infekcija na jetru. Da poludis

Katastrofa....

Komunisti su imali najbolji sistem, mora se priznati, za lekarske greške, nema tužbi, odmah uza zid...da kreten ne pogreši 2 ili više puta onemogućeno...

- - - - - - - - - -

Što se moje Rupe tiče, ništa nemam da prijavim, dobroe..

odnecemo servisu oni ce otkloniti kvar i vratiti vam...veli genijalka
molim bre, ja da sam htela polovan sporet ja ne bih kod vas...vracaj pare
aha, ocete da pisem povracaj novca..... gleda me ko nevinasce, trep trep
jok nego cu da ti ga poklonim za novu godinu :roll:

sad cu da cekam na pare do sledece godine aj se kladimo

odnecemo servisu oni ce otkloniti kvar i vratiti vam...veli genijalka
molim bre, ja da sam htela polovan sporet ja ne bih kod vas...vracaj pare
aha, ocete da pisem povracaj novca..... gleda me ko nevinasce, trep trep
jok nego cu da ti ga poklonim za novu godinu :roll:

sad cu da cekam na pare do sledece godine aj se kladimo

Jel si platila kes?

stanje