Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...izgleda nigde...:(

...prosle godine smo mi hteli Čupavicu da vodimo kod njih jer je imala neke stomacne tegobe....i zivem da pitam, ake pregled specijaliste 5.000 i neki dinar...a samo kod
pedijatra oko 3 bese nemoj me drzati bas za rec...porazgovaramo mi u kuci, i odlucimo da joj kupimo probiotik, i da je stavimo jedan dan na dijetu...za dva dana su putovali
kuci..a nije imala nikakvu temperaturu, nista....kupi craka sve u apoteci, jos neki za decu sa ukusom cokolade, u obliku mede :lol: vec sutra je bila skroz ok....
...malo su poludeli sa cenama....

- - - - - - - - - -

....slazem se, ali je ovima bilo taman dobro doslo da naplate pregled specijaliste....svasta, malo su preterali i bzvz vam izbili iz dzepa 5.000 dinara....

pa nisu nam ih izbili
rekli smo jel upala pluca to...je, al nek vidi pulmolog...
vazi, fala dovidjenja
sad ce to odlezati
ako bude frke oko antibiotika
otici cemo ovdje u ristic da mu propisu nesto drugo

mislim da je 3600 pregled pedijatra kod njih
tvoji iz cg treba da vide kakav je dil zdravtvenih fondova srbije i cg
sa hrvatskom postoji neki dil
al moji se nisu sjetili da to srede
iako su sebi uplatili i dopunsko
sad ce to srediti kad se vrate
i da su imali to ne bi ni placali

...ima nesto, videcemo to, nego je tad cerka bila u bas odmakoj trudnoci, a mala kad je bolesna ne odmice od majke, pa smo razmisljali kao je ne vucemo po DZ vise
da ova trudnica ne zakaci neki virus....a ja operisana...bas je bila nezgodna situacija...ni jednoj nije trebao dodatni rizik...pa kao ajde da zovemo da vidimo koliko je tamo....
...na kraju prodjosmo bez lekara, sve smo resili mnogo jeftinije....a dete bilo dobro vec drugog dana....

Ne znam ni ja
a nekad su bili sjajni
moje dete povremeno ima problem sa usima i desava se da joj se usi potpuno zapuse i da lose cuje
pa onda mora na neku posebnu terapiju,a pre toga kompletnu proveru sluha moraju da joj urade
Do sad smo uredno odradjivali sve kod njih,imali su odlicnu gluvu sobu i sve uredjaje
poslednji put su joj pregled radili u obicnoj ordinaciji,naravno rezultati nisu bili validni jer uslovi nisu bili kako treba
a cene su im prava sitnica :aha:

ja imam frku s ushima
tj imala sam
kad god zaronim prije
10 dana ne mogu izbacit vodu iz usiju, sve se zatvori
kapi se zovu cerustop

http://www.oktal-pharma.rs/sr/zastupstva/proizvod/344/

rekla mi moja pedijatrica :lol:
koristila sam ih to ljeto i vise nikakvu frku s usima nemam
valjda se reguliralo stvaranje tog cerumena
i vec dvije godine sam mirna
a iz mora ne izlazim bar po mjesec dana :lol:

pa nisu nam ih izbili
rekli smo jel upala pluca to...je, al nek vidi pulmolog...
vazi, fala dovidjenja
sad ce to odlezati
ako bude frke oko antibiotika
otici cemo ovdje u ristic da mu propisu nesto drugo

...ahaaa...ja ukapirala da je isao i kod pulmologa....pametno ste to odradili....
..mislim da nigde ne mozes dobiti aktibiotid bez recepta...ustvari mozes ali samo u jednoj apoteci koliko sam ja upucena....ako
ne znas koja je i gde napsacu ti u pp....

ja imam frku s ushima
tj imala sam
kad god zaronim prije
10 dana ne mogu izbacit vodu iz usiju, sve se zatvori
kapi se zovu cerustop

http://www.oktal-pharma.rs/sr/zastupstva/proizvod/344/

rekla mi moja pedijatrica :lol:
koristila sam ih to ljeto i vise nikakvu frku s usima nemam
valjda se reguliralo stvaranje tog cerumena
i vec dvije godine sam mirna
a iz mora ne izlazim bar po mjesec dana :lol:

Ma kod nje je problem što se sekret stvara a nema gde da ode jer su kanali preuski
i onda joj zapusi usi i vrsi pritisak na bubnu opnu
pa u takvim situacijama mora da dobija kortikosteroide da joj se sve to iščisti
da ne bi izgubila sluh

- - - - - - - - - -

...ahaaa...ja ukapirala da je isao i kod pulmologa....pametno ste to odradili....
..mislim da nigde ne mozes dobiti aktibiotid bez recepta...ustvari mozes ali samo u jednoj apoteci koliko sam ja upucena....ako
ne znas koja je i gde napsacu ti u pp....

Mozes da dobijes antibiotik u svakoj apoteci u kojoj znas nekoga

Ma kod nje je problem što se sekret stvara a nema gde da ode jer su kanali preuski
da ne bi izgubila sluh

jasno mi je da je gradja uha u pitanju
al za prvu ruku ove kapi odrade posao puno bolje i brze od ispiranja uha u bolnici
missim, probala sam ja oba metoda :lol:

da ne bi izgubila sluh

- - - - - - - - - -

Mozes da dobijes antibiotik u svakoj apoteci u kojoj znas nekoga

...pa ja ovde bas nikog ne znam...ali znam da postoji apoteka gde daju....mada mi nije trebalo pa nisam ni kupovala....nisam popila antibiotik ima vec 4 godine...

Ne znam ni ja
a nekad su bili sjajni
moje dete povremeno ima problem sa usima i desava se da joj se usi potpuno zapuse i da lose cuje
pa onda mora na neku posebnu terapiju,a pre toga kompletnu proveru sluha moraju da joj urade
Do sad smo uredno odradjivali sve kod njih,imali su odlicnu gluvu sobu i sve uredjaje
poslednji put su joj pregled radili u obicnoj ordinaciji,naravno rezultati nisu bili validni jer uslovi nisu bili kako treba
a cene su im prava sitnica :aha:

ja kod medi group imam samo dobra iskustva, i kod ristica. kod ginekologa idem 8 godina, decu uglavnom vodim u medi group. imam uniqa osiguranje preko firme, zovemo uniqa call centar kazemo sta nam treba i gde hocemo, oni zakazu, mi odemo i sve bude gotovo za 15 min.

Poslednja izmena:
ja kod medi group imam samo dobra iskustva, i kod ristica. kod ginekologa idem 8 godina, decu uglavnom vodim u medi group. imam uniqa osiguranje preko firme, zovemo uniqa call centar kazemo sta nam treba i gde hocemo, oni zakazu, mi odemo i sve bude gotovo za 15 min.

Dok je bio stari dz Ristic,u Narodnih heroja,bilo je super
sad,kad su se preselili u Pariske Komune,katastrofa

....nema otvorenih termina za posle nove godine.....nista ne mogu da zakazem sad, e pa zakazivacu kad se vratim bas me briga :mrgreen:

...puna kesa lekova....bbrrr...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back