Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Povećaće im plate na račun od decembra, za 20%, znači ne postoje reči kojima bih sad izrazila sav bes i svo nezadovoljstvo koje mi se skupilo.
Pun mi ih je q. više, smradovi gadni nesrećni.

°

upravo sam sjebala staklo na mobilnom
njah :(

Ajoj...:(

Meni sinoc sin kaze - dodaj mi punjac, a ja sedim tako da ne vidim uopste da mu je telefon na punjacu. iscupam punjac iz produznog i dobacim ga...zajedno sa telefonom...:sad2:
Sreca moja da je pao na fotelju, nista se nije desilo, a da se desilo on "hoce bas takav, bas taj". :lol:

Ajoj...:(

Meni sinoc sin kaze - dodaj mi punjac, a ja sedim tako da ne vidim uopste da mu je telefon na punjacu. iscupam punjac iz produznog i dobacim ga...zajedno sa telefonom...:sad2:
Sreca moja da je pao na fotelju, nista se nije desilo, a da se desilo on "hoce bas takav, bas taj". :lol:
ma samo sam staklo skrljala
vidjet cu sutra koliko para : P

ne pa ja cu stvarno da poludim, pa jel ima jedna stvar da valja
mala ringla ne moze da se ugasi, gori kako god da stisnes dugme
gornji grejac ne radi, samo donji
i sad ajde zovi ujutru i drkaj se za zamenom, a ide vikend, ima da rodim mecku dok mi zamene :dash:

- - - - - - - - - -

ma samo sam staklo skrljala
vidjet cu sutra koliko para : P

ja sam zato odmah nalepila zastitnu plastiku, evo je ona je napukla kad mi je tresnuo skoro, a ekranu nije nista :D
zlata vredi ta zastitna plastika

ne pa ja cu stvarno da poludim, pa jel ima jedna stvar da valja
mala ringla ne moze da se ugasi, gori kako god da stisnes dugme
gornji grejac ne radi, samo donji
i sad ajde zovi ujutru i drkaj se za zamenom, a ide vikend, ima da rodim mecku dok mi zamene :dash:

- - - - - - - - - -

ja sam zato odmah nalepila zastitnu plastiku, evo je ona je napukla kad mi je tresnuo skoro, a ekranu nije nista :D
zlata vredi ta zastitna plastika

ma ne mogu ja nosat okolo te zastitne plastike
i oklope i to
ja bwe ni kacigu kad vozim bajs ne nosim :P

ma ne mogu ja nosat okolo te zastitne plastike
i oklope i to
ja bwe ni kacigu kad vozim bajs ne nosim :P

ma jok nema sta da nosis
to se nalepi, kao zastitna folija je, samolepljivo, samo je debelo i cvrsto, plastika
nalepe ti u bilo kojo radnji de se prodaju maske i oprema za mobilne
1000 din je, ali spasava stvar

glass_pvc_4-600x600.jpg

glass_pvc_1-600x600.jpg

a ja obrnuto :lol: ja to sve cuvam mazim i pazim
odma ja to lepim zastite uzimam futrole il sta god treba
da mi traje sto duze, i fala sv kravi svaki mi je trajao godinama, na kraju zamenim jer nema funkcije koje nove generacije imaju a radi i dalje savrseno :lol:

uzas...boli me kuk...nesto sam opet shebala isijadikus i to kad sam sela. istegnula sma ga:sad2:

- - - - - - - - - -

sad moram da mazem biofrizom da ne dodje do upale. :rida:

levi isijadikus.

- - - - - - - - - -

i igra mi nesto oko glave butne kosti, gde je bila povreda. meni kao da isijadikus ne ide kako svima ostalima, kao da je malo pomeren, jer igra na mestu na kom isijadikus ne bi trebalo da bude.

uzas...boli me kuk...nesto sam opet shebala isijadikus i to kad sam sela. istegnula sma ga:sad2:

- - - - - - - - - -

sad moram da mazem biofrizom da ne dodje do upale. :rida:

levi isijadikus.

- - - - - - - - - -

i igra mi nesto oko glave butne kosti, gde je bila povreda. meni kao da isijadikus ne ide kako svima ostalima, kao da je malo pomeren, jer igra na mestu na kom isijadikus ne bi trebalo da bude.

mozda se samo reflektuje bol?
mene je tako skembo kuk prosle ili pretprosle godine, ne sjecam se vise
snimili su sve, kosti ok, al sedam dana se nisam mogla ispravit
uzas :sad2:

mozda se samo reflektuje bol?
mene je tako skembo kuk prosle ili pretprosle godine, ne sjecam se vise
snimili su sve, kosti ok, al sedam dana se nisam mogla ispravit
uzas :sad2:

meni to krene ako disk potkaci nerv. zbog prolapsa diska je i nastala povreda kuka, snimano magnetnom i videla se povreda. ali nije radjen kontrast kad su mi snimali lumbalni deo, niti kod snimanja kuka, pa se isijadikus nije video na snimku kuka. ja kazem lepo meni igra nerv na tom i tom mestu...kazu lekari tu nema nerva. ili sam izbacila butnu kost malo iz lezista, jer mi se to desava posle povrede , pa se za par dana namesti sama...ako se ne namesti moram kod seleta, ako je ziv, da mi vrati nogu u leziste. on je meni vracao nogu, dok misici nisu ojacali posle lezanja. i onda misici drze, al se desi da pomerim butnu kost i vratim je sama.

kuk moze da boli od lumbalne kicme, a da kicma uopste ne boli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back