Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i tebi se -piški od smeha...???'

sad ce, cek da stignu dole ovaj caj i kafa :lol:

jao sto me podseti
cekam ja na red za uz kod ginekologa, davno jos, i sad znas kako ide mora puna besika
meni nije bila skroz, pa dobila naredbu da se nalivm u hodniku, i tu jos par zena isto moraju na dolivanje
i caskamo tako i kukamo kako moramo sad na silu se nalivamo pa trpimo itd
a tek ce jedna pametnica ustaje i kaze ajde dizite se pa da cupkamo
reko zasto
kaze pa da se brze slije dole
:eek:
pa sta sam ja kisna glista sa jednim pravim crevom, pa ce gravitacija da mi spusti vodu dole kad ustanem :rotf:

pa nema naravno, ali se nadovezah, ako ti je dedat iz ideoloskih razloga uso u to cudo

moja baba morala da ima crvenu knjizicu zbog suda hbg, ali slavila slavu i bila vernik :lol: dakle nije iz ideoloskih razloga

- - - - - - - - - -

zar nije genije ta :lol:

to i jeste poenta, sto se mene tice, nisi morao biti ateista da bi bio u kpj
niti moras biti ateista da bi bio socijalista ili komunista

sad ce, cek da stignu dole ovaj caj i kafa :lol:

jao sto me podseti
cekam ja na red za uz kod ginekologa, davno jos, i sad znas kako ide mora puna besika
meni nije bila skroz, pa dobila naredbu da se nalivm u hodniku, i tu jos par zena isto moraju na dolivanje
i caskamo tako i kukamo kako moramo sad na silu se nalivamo pa trpimo itd
a tek ce jedna pametnica ustaje i kaze ajde dizite se pa da cupkamo
reko zasto
kaze pa da se brze slije dole
:eek:
pa sta sam ja kisna glista sa jednim pravim crevom, pa ce gravitacija da mi spusti vodu dole kad ustanem :rotf:

Idi Metlo u Honduras,sad me podseti kad sam bio na UZ za prosta(kluk)tu zbog neke delimićne retencije -sjebao se na
canjupe...
Ujutru se nađokao vodurine i ništa pišanje samo četkaj u Domu Zdravlja i premeštaj se s noge na nogu čežnjivo pogledujući ona vrata
s dve nule...Kad ,od nas deset,mene prvog prozovu,a nisam prvi stavio knjižicu...Upadnem ja ,a sestra mi proveri podatke i izađe kučka iz ordinacije,samo mi reče da se skinem do pola i odem iza paravana gde je doktorka...
Skidam se ja,a ženski glas iza paravana:
-Gospodine Taj i taj (po prezimenu),znate mi ovde pušimo dok radimo,da li će vam smetati?!
Kakvo pitanje! Ali mene stislo i da me pitala da li ima Boga i to bih priznao,samo da me brzo pregleda i
pusti u bleženu prostoriju s oznakom oo...:eek:
-Ne smeta mi ništa doktorka,do pre pet godina sam i ja purnjao...I krenem iza paravana,a kad tamo iscerena od uveta do uveta
naša prijateljica doktorica!
-Mamuti tvoju sad ću da te šilujem,mene si našla da driblaš stakvim pitanjima!?
-Hajde lezi tu i čuti ,brzo ću ja...I s tom vodurinom u bešici nećeš ti nikog...Prođe s onim aparatom i kaže:
-Navuci tu košulju i beži u wc-nije ti prostata mnogo uvećana,to je u granicama normale...Jesi bio na markerima?
-Jesam,to je u redu...Ali da znaš ,reči ću onoj mojoj kako si me zajebavala...
-Reci,reci i nek mi se javi...
Dalje sam leteo hodnikom u pravsu klonjare praćen , zavidljivim pogledima vodogutača...:mrgreen:

Poslednja izmena:
....ooo...ala vas je stislo..:(
...jesu mu dali inekcije ili ?
...mislim da ce Ika najlakse to pregurati...:heart:

nisu mu dali ni recept
kazu, oni to ne pisu :lol:
al su ga poslali na uz, rentgen, ekg, kod tri specijalista i uradili krv, urin...
slali su ga i pulmologu (taj pregled kosta 5000 din iz nekog kosmickog razloga, ostali specijalisti su oko 300)
al nakon sto su konstatirali upalu pluca stvarno nije bilo smisla da im i za to daje pare
sve u svemu, 4 sata i 7ooo din kasnije
znamo da ima blagu upalu pluca i dobio je pancef, nesto za iskasljavanje i vit c
missim, jos su i jeftini oni
al da sam znala da cemo 4 sata sjediti po cekaonicama jednostavno bi otisli u ristic

nisu mu dali ni recept
al su ga poslali na uz, rentgen, ekg, kod tri specijalista i uradili krv, urin...
slali su ga i pulmologu (taj pregled kosta 5000 din iz nekog kosmickog razloga, ostali specijalisti su oko 300)
al nakon sto su konstatirali upalu pluca stvarno nije bilo smisla da im i za to daje pare
znamo da ima blagu upalu pluca i dobio je pancef, nesto za iskasljavanje i vit c
al da sam znala da cemo 4 sata sjediti po cekaonicama jednostavno bi otisli u ristic

....razumem te, ali ne bi mu Ristic radio sve te nalaze i preglede za te pare sigurno, kostalo bi vas mnogo vise....jeste da ste se nacekali,ali ajde bar ste uradili sve
moguce sto je potrebno, znate sta je pa gotovo...bice dobro....sta je za njega jedna mala upala....ne brini :zag:

...ne pisu recepte, ni nemaju ih oni, nego se mora kod izabranog lekara sa tim nalazima....tako je bar meni receno kad sam ono isla tamo....

nisu mu dali ni recept

ni ristic vise nije sto je bio :aha:
od kad ih je kupio Medi group katastrofa su :roll:

ni ristic vise nije sto je bio :aha:
od kad ih je kupio Medi group katastrofa su :roll:

pa gdje onda da te poprave brzo i efikasno? :lol:

- - - - - - - - - -

....razumem te, ali ne bi mu Ristic radio sve te nalaze i preglede za te pare sigurno, kostalo bi vas mnogo vise....jeste da ste se nacekali,ali ajde bar ste uradili sve
moguce sto je potrebno, znate sta je pa gotovo...bice dobro....sta je za njega jedna mala upala....ne brini :zag:

...ne pisu recepte, ni nemaju ih oni, nego se mora kod izabranog lekara sa tim nalazima....tako je bar meni receno kad sam ono isla tamo....

pa ne bi mu ih ni radili
krv, urin, pregled i vec bi znali da ima upalu pluca
to bwe relativno dobar doktor opce prakse odma vidi
missim, ne ides za to odma pulmologu...pa po manjim gradovima
bismo pomrli svi dok stignemo do pulmologa :lol:

...izgleda nigde...:(

...prosle godine smo mi hteli Čupavicu da vodimo kod njih jer je imala neke stomacne tegobe....i zivem da pitam, ake pregled specijaliste 5.000 i neki dinar...a samo kod
pedijatra oko 3 bese nemoj me drzati bas za rec...porazgovaramo mi u kuci, i odlucimo da joj kupimo probiotik, i da je stavimo jedan dan na dijetu...za dva dana su putovali
kuci..a nije imala nikakvu temperaturu, nista....kupi craka sve u apoteci, jos neki za decu sa ukusom cokolade, u obliku mede :lol: vec sutra je bila skroz ok....
...malo su poludeli sa cenama....

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

pa ne bi mu ih ni radili

....slazem se, ali je ovima bilo taman dobro doslo da naplate pregled specijaliste....svasta, malo su preterali i bzvz vam izbili iz dzepa 5.000 dinara....

mislim da je 3600 pregled pedijatra kod njih
tvoji iz cg treba da vide kakav je dil zdravtvenih fondova srbije i cg
sa hrvatskom postoji neki dil
al moji se nisu sjetili da to srede
iako su sebi uplatili i dopunsko
sad ce to srediti kad se vrate
i da su imali to ne bi ni placali

- - - - - - - - - -

pa ne bi mu ih ni radili

Ne znam ni ja
a nekad su bili sjajni
moje dete povremeno ima problem sa usima i desava se da joj se usi potpuno zapuse i da lose cuje
pa onda mora na neku posebnu terapiju,a pre toga kompletnu proveru sluha moraju da joj urade
Do sad smo uredno odradjivali sve kod njih,imali su odlicnu gluvu sobu i sve uredjaje
poslednji put su joj pregled radili u obicnoj ordinaciji,naravno rezultati nisu bili validni jer uslovi nisu bili kako treba
a cene su im prava sitnica :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back