sad ce, cek da stignu dole ovaj caj i kafa
jao sto me podseti
cekam ja na red za uz kod ginekologa, davno jos, i sad znas kako ide mora puna besika
meni nije bila skroz, pa dobila naredbu da se nalivm u hodniku, i tu jos par zena isto moraju na dolivanje
i caskamo tako i kukamo kako moramo sad na silu se nalivamo pa trpimo itd
a tek ce jedna pametnica ustaje i kaze ajde dizite se pa da cupkamo
reko zasto
kaze pa da se brze slije dole

pa sta sam ja kisna glista sa jednim pravim crevom, pa ce gravitacija da mi spusti vodu dole kad ustanem
Idi Metlo u Honduras,sad me podseti kad sam bio na UZ za prosta(kluk)tu zbog neke delimićne retencije -sjebao se na
canjupe...
Ujutru se nađokao vodurine i ništa pišanje samo četkaj u Domu Zdravlja i premeštaj se s noge na nogu čežnjivo pogledujući ona vrata
s dve nule...Kad ,od nas deset,mene prvog prozovu,a nisam prvi stavio knjižicu...Upadnem ja ,a sestra mi proveri podatke i izađe kučka iz ordinacije,samo mi reče da se skinem do pola i odem iza paravana gde je doktorka...
Skidam se ja,a ženski glas iza paravana:
-Gospodine Taj i taj (po prezimenu),znate mi ovde pušimo dok radimo,da li će vam smetati?!
Kakvo pitanje! Ali mene stislo i da me pitala da li ima Boga i to bih priznao,samo da me brzo pregleda i
pusti u bleženu prostoriju s oznakom oo...

-Ne smeta mi ništa doktorka,do pre pet godina sam i ja purnjao...I krenem iza paravana,a kad tamo iscerena od uveta do uveta
naša prijateljica doktorica!
-Mamuti tvoju sad ću da te šilujem,mene si našla da driblaš stakvim pitanjima!?
-Hajde lezi tu i čuti ,brzo ću ja...I s tom vodurinom u bešici nećeš ti nikog...Prođe s onim aparatom i kaže:
-Navuci tu košulju i beži u wc-nije ti prostata mnogo uvećana,to je u granicama normale...Jesi bio na markerima?
-Jesam,to je u redu...Ali da znaš ,reči ću onoj mojoj kako si me zajebavala...
-Reci,reci i nek mi se javi...
Dalje sam leteo hodnikom u pravsu klonjare praćen , zavidljivim pogledima vodogutača...