Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...dobro de, ne zivimo svi u centru....mada ja radje odem na Zelenjak nego na Vidikovac, jer je Zelenjak majka naseg grada, i definitivno najjeftiniji...

Он ту прича о Бубањ потоку који је два сата јахања од моје куће или Кванташ, не знам ни како се долази тамо.

- - - - - - - - - -

nisi vidjala ljude sa kesama po busevima i cegerima,nemoguce

Ја сам та која вуче цегере по бусевима али из маркета и са пијаце.

Он ту прича о Бубањ потоку који је два сата јахања од моје куће или Кванташ, не знам ни како се долази тамо.

- - - - - - - - - -

Ја сам та која вуче цегере по бусевима али из маркета и са пијаце.
..ja znam kako do kvantas,a li do bubanj potoka nemam pojma, tamo sam bila jednom u zivotu pre sto godina, a ni ne secam se sta sam tamo trazila tad...

a pitanje je i sta ti to toliko treba odatle a sto ne mozes da kupis na zelenim pijacama i marketima?

isla sam ja po buvljacima, obicno se zavrsi kupovinom nepotrebnih gluposti i bacanjem para...

najbolja filozofija je kupis manje, ali kupis dobro i samo ono sto ti treba

Ма већ ме прошла воља, кад буду отворили купићу можда једну од оних лаких фотеља, пар ситница за кујну и то је то.

..opet jedem tortu...:evil: sutra je srecom nece biti u toku dana ce nestati...

- - - - - - - - - -

Ма већ ме прошла воља, кад буду отворили купићу можда једну од оних лаких фотеља, пар ситница за кујну и то је то.

...ma nemoram nista, al volim da otvore..

Ми смо све слистили осим руске салате. Данас сам направила још једну чинију, да имам шта да доручкујем наредних дана.

a pitanje je i sta ti to toliko treba odatle a sto ne mozes da kupis na zelenim pijacama i marketima?

isla sam ja po buvljacima, obicno se zavrsi kupovinom nepotrebnih gluposti i bacanjem para...

iz nemacke i italije donose iz lidla,iz madjarske hranu,polovna garderoba na tone,tehnika bela i audio uredjaji,bajsevi,laptopovi,svega polovnog i novog sto nigde ne mozes videti

..ja ovako vec godinama..i ne bacam nista...tako i hranu i odecu...mada mi odece sad bas fali, ali dobro, riadje cu kupiti jednu kosulju finu nego tamo nekih trista
rondji koje cu obuci jednom eventualno dva puta i da mi se vuce po ormanu..
o

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back