електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
jasta
valjda je kvantas neki buvljak i kalenic a bome i vidikovac ne oskudeva
Лако је људима који имају ауто да зује у кругу од десет километара од центра.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jasta
valjda je kvantas neki buvljak i kalenic a bome i vidikovac ne oskudeva
Ma mi Srbi smo majstori prezivljavanja i improvizacije, pitanje je samo dokle vise i zasto svaka generacija mora da se muci?
Ја не импровизујем. Ако нема - нема.
improvizujes,u smislu da umes da napravis jestiv, ukusan rucak sa malo para
nisi vidjala ljude sa kesama po busevima i cegerima,nemoguceЛако је људима који имају ауто да зује у кругу од десет километара од центра.
...dobro de, ne zivimo svi u centru....mada ja radje odem na Zelenjak nego na Vidikovac, jer je Zelenjak majka naseg grada, i definitivno najjeftiniji...
nisi vidjala ljude sa kesama po busevima i cegerima,nemoguce
..ja znam kako do kvantas,a li do bubanj potoka nemam pojma, tamo sam bila jednom u zivotu pre sto godina, a ni ne secam se sta sam tamo trazila tad...Он ту прича о Бубањ потоку који је два сата јахања од моје куће или Кванташ, не знам ни како се долази тамо.
- - - - - - - - - -
Ја сам та која вуче цегере по бусевима али из маркета и са пијаце.
kad ikeu otvore bice neki bus do tamo valjda
To je negde prema Avali, bogu iza nogu
sutra je srecom nece biti u toku dana ce nestati...Ма већ ме прошла воља, кад буду отворили купићу можда једну од оних лаких фотеља, пар ситница за кујну и то је то.
a pitanje je i sta ti to toliko treba odatle a sto ne mozes da kupis na zelenim pijacama i marketima?
isla sam ja po buvljacima, obicno se zavrsi kupovinom nepotrebnih gluposti i bacanjem para...
najbolja filozofija je kupis manje, ali kupis dobro i samo ono sto ti treba
a pitanje je i sta ti to toliko treba odatle a sto ne mozes da kupis na zelenim pijacama i marketima?
isla sam ja po buvljacima, obicno se zavrsi kupovinom nepotrebnih gluposti i bacanjem para...
najbolja filozofija je kupis manje, ali kupis dobro i samo ono sto ti treba