Rupa u saksiji..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, `vako.. razlichiti ljudi, razlichite zelje i potrebe.. pa, da ja vas neshto pitam.. da l` vam je kompletniji ugodjaj ako je partner/partnerka sa kojom stupate u sexualni odnos, mrshavija, manja, "skladnija", "praktichnija":)?
vole ljudi svashta, a nekad se zahebesh pa se zaljubish, a sve ostalo trpi:)
`ajde,produbicemo temu, ako ste raspolozeni..

Pa nemam pojma znas onu frazu ;"Zapisala/o mu/joj oci!" :) Missim svako se u nesto zaljubi pa tako nemam pojma. Volim dobre,zgodne,lijepe zene to mi mami osmijeh na lici ne mogu da se kontroliram nekad i dobacim! ali to zaljubis se pa ne smijes uvijek :rumenko:
U sustini sam dobra dusa :)

Pa mislim da bi se sa svakom devojkom preko 65kg i neke visine 170 tesko baratalo po krevetu :D Naravno, vise devojke reciprocno teze, a nize reciprocno lakse. Al to je neki optimum :D

Ne treba bežati od visoke divljači! :D
Prava stvar je kada se velika devojka uzljulja, istopi, preda, onda znaš da je to ona, a nije takva jer je "mala i praktična" pa ne može da se ovaj izmigolji.
Jer inače bi nastao okršaj u kojem bi pobednik bio neizvestan. :lol:

e, `vako.. razlichiti ljudi, razlichite zelje i potrebe.. pa, da ja vas neshto pitam.. da l` vam je kompletniji ugodjaj ako je partner/partnerka sa kojom stupate u sexualni odnos, mrshavija, manja, "skladnija", "praktichnija":)?

volim mrsave i visoke.
e u sta to spada ne znam, el prakticno el kladno el sta, nemam pojma.

ako je neko sa tobom onda mu odgovaras...ukoliko nesto na zeni, fizicki jel, se zaista ne svidja muskarcu onda nikako ne moze da se "zahebe pa da se zaljubi"...ako te neko ne privuce nisi s njim
koliko ja znam ne hebu se samo prelepi i prezgodni ljudi

vecu kolicinu gluposti skoro nisam cula na ovom forumu a konkurencija je vise nego velika

to je isto kao kad bih se ja ubedjivala sa dragom mi drugaricom koja otkida na mrsave likove bas kako je to sr.anje...hebi ga meni je to sr.anje, neprivlacno..njoj je sve ostalo neprivlacno i ruzno..ali bice da ne postoji univerzalna norma

naravno da ne moze, ukoliko je fizichki izgled jedini kriterijum pri izboru partnera..
toliko o gluposti..konkurenciji i reci neshto, samo da bi rekao / napisao..

Ne treba bežati od visoke divljači! :D
Prava stvar je kada se velika devojka uzljulja, istopi, preda, onda znaš da je to ona, a nije takva jer je "mala i praktična" pa ne može da se ovaj izmigolji.
Jer inače bi nastao okršaj u kojem bi pobednik bio neizvestan. :lol:

A pa ne bezim ja od visokih, dugonogih lepotica...nego kazem samo koji je optimum odnosa tezine i visine...Visa ima vise kila, niza manje...Inace to kad se visoka preda...e to je prava stvar ;) Slazem se. U svakom slucaju krupnija, sitnija...svaka je lepa :)

..........male ,praktichne ,okretne .............sve ostalo spada u kategoriju L ...........:super:

E pa kada te vec interesuje,da ti kazem.Ja stvarno vilim,da je rupa,kao ona na saksiji.Sto manja rupa,to jaci dozivljaj.Ali moze rupa da bude i malo ve,nije problem
nekako cemo je smanjiti,po potrebi.Akazi sta ti volis?Tanku olovku,ili debelu,da zaboli?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back