Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ukocila sam se
izgleda da je promaja,ubise me ledja
..kad ides gola nije ni cudoako se sad u tim godinama tako kocis, sta ce biti kad dodes u moje, m?

Како дува, ужасно ме нервира тај звук.

mene ne nervira, cak mi prija kad treba da zaspim, samo dok sam u toplom unutra
kad izadjem onda me uzasava
kad bi bilo neko dugme, duvaj da zaspim uz lepi zvuk, a kad izadjem iskljuci se![]()
Ма овде код мене су то удари, није тако у другим деловима града.
Још ми одшкринут прозор, као и увек. Све се тресе.
hbg dunav na pljucomet plus visoka zgrada
volim hbgpa isto bre, kad tresne u zgradu samo sto nas ne savijehbg dunav na pljucomet plus visoka zgrada
to su bas oni zvuci uuuuuaaaaauuuu ko iz horora, divni su kad treba da zaspimvolim hbg
sklonila bih komarnik jer se bojim pocepace ga, bas ga trese, al ne smem zbog zverke kad luftiram trci na prozor
Ja volim vetar
ovaj mi uopšte ne smeta
smeta mi samo onaj na planini
kad treba da se skijamo a on duva i smeta
Осећам нервозу, све ми смета, тачно нас живчане погађа.

hbt jos sam ziva od juce, bas da vidim jos sutra dal ce da me stigne nesto
ako ono prezivim castim hbt![]()
hocu pred spavanje ako nastavi da boli,
tako ukocena sam se i probudila jutros
...ojacala si vidis, aronija i ostalo sve ucinilo svoje....nece ti ni biti nista...evo videces...
...mene samo sto nije odnelo kako je duvalo, kad sam se vracala iz maxija...i ja bas danas nasla da idem po tom vetru, ali nisam bukvalno vise nista imala u frizideru sto bi
moglo da se pojede za dorucak....a ne podnosim kad moram ujutro da idem prvo u prodavnicu....a i dojadio mi ovaj sugavi aman....malo da promenim...
da ne ureknem 

Popij diklofenak duo i ako imas nekog u blizini neka uzme oklagiju/dezodorans/bilo sta na taj fazon i izmasira te.Zvuci blesavo ali pomaze u praksi.
Jednom sam bila ukocena nisam mogla da mrdnem a svi spavali ne ide da budim.Malo se pomerim jeziv bol.
Vise puta ukocena obicno,samo stegne i ne pusta.
Pola andola resi stvar.
...e bzvz....bez zezanja toplije se oblaci nije se igrati sa kicmom, jednom kad se ukoci onda se to cesce desava...bar tako kazu, ne znam nisam nikad bila ukocena....
potrosila sam sav diklofenak,imam diklofen cepice ali njih koristim za bas velike bolove da ne moram na hitnu,
popila sam sad deksomen
cepici su ista doza ko i tableta, samo brze deluju od tablete, inace nema nikakve razlike, mogla si to da uzmes
i dexomen je isto cudo, pomoci ce ti i on, ali inace bolje da si cepice stavila
sad nemoj nista vise, nemoj da dodas jos i cepice, sad cekaj prvo da vidis dal ce ovo da odradi posao
od bolovanije aronija, znam sta je tacno, drugo je
zadnje dve god nisam bila bolesnada ne ureknem
ma ja sam zaboravila kapu juce to je haos napravilo, kaput me sacuvao nije me probilo tu, nego glava, dal mi verujes sve mi je bridelo na glavi od tog smrzavanja, usi nos celo koza....reko gle sad kad se upali grlo ili sinusi pa najjebem
ja bez kape nigde kad je zima, ali potpuno je zaboravim juce, u busu na tamo skontam da je nema u torbi
nije strasno, dugacak kaput i kapa preko usiju i cela.... i do radnje nije frka da prosetas...kad mora hbg
cepici me spasavaju jer deluju za 10 minuta,dok tableta mi nekad ni ne deluje ili krene posle 40 minuta a do tad vec prebledim iod bolova
mada i oguglala sam na neke
...i mene zna da zaboli glava nekad od jakog vetra...ali ja ne nosim kapu pa skoro nikad, ako je jednom stavim posle moram stalno...ako ne, naviknem za par dana i ne treba mi....ajde
nadam se da ces proci bez nekih muka.....
- - - - - - - - - -
...sutra u BD 21 stepen....joj, joj, samo jos malo....pa da se pozdravimo....