Rupa IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1_295948958_14991878_10154828527536282_4716720820307523036_n.jpg

:amen:

..pa jes, sta tu ima da se pamti :lol:

mene ne nervira, cak mi prija kad treba da zaspim, samo dok sam u toplom unutra :lol:
kad izadjem onda me uzasava
kad bi bilo neko dugme, duvaj da zaspim uz lepi zvuk, a kad izadjem iskljuci se :lol:

Ма овде код мене су то удари, није тако у другим деловима града.

Још ми одшкринут прозор, као и увек. Све се тресе.

Ма овде код мене су то удари, није тако у другим деловима града.

Још ми одшкринут прозор, као и увек. Све се тресе.

pa isto bre, kad tresne u zgradu samo sto nas ne savije :lol: hbg dunav na pljucomet plus visoka zgrada
to su bas oni zvuci uuuuuaaaaauuuu ko iz horora, divni su kad treba da zaspim :lol: volim hbg
sklonila bih komarnik jer se bojim pocepace ga, bas ga trese, al ne smem zbog zverke kad luftiram trci na prozor

pa isto bre, kad tresne u zgradu samo sto nas ne savije :lol: hbg dunav na pljucomet plus visoka zgrada
to su bas oni zvuci uuuuuaaaaauuuu ko iz horora, divni su kad treba da zaspim :lol: volim hbg
sklonila bih komarnik jer se bojim pocepace ga, bas ga trese, al ne smem zbog zverke kad luftiram trci na prozor

Осећам нервозу, све ми смета, тачно нас живчане погађа.

Ja volim vetar
ovaj mi uopšte ne smeta
smeta mi samo onaj na planini
kad treba da se skijamo a on duva i smeta

i ja volim, ono sto mrzim je hladan vetar, ne zvuk i to sto duva, nego sto ume da me razboli ako me probije
zato sam jos u pripravnosti od onog juce, ocu li pasti u krevet il ne
da nema te fore da me skenja bilo bi me bas briga
ima ljudi kojima nije nista i na hladnom vetru

- - - - - - - - - -

Осећам нервозу, све ми смета, тачно нас живчане погађа.

dada odavno je dokazano da smeta zivcanima :lol:
a hbg, ne znam kako da pomognes sebi, pusti muziku da nadglasa taj uuuu zvuk

hbt jos sam ziva od juce, bas da vidim jos sutra dal ce da me stigne nesto
ako ono prezivim castim hbt :lol:

...ojacala si vidis, aronija i ostalo sve ucinilo svoje....nece ti ni biti nista...evo videces...

...mene samo sto nije odnelo kako je duvalo, kad sam se vracala iz maxija...i ja bas danas nasla da idem po tom vetru, ali nisam bukvalno vise nista imala u frizideru sto bi
moglo da se pojede za dorucak....a ne podnosim kad moram ujutro da idem prvo u prodavnicu....a i dojadio mi ovaj sugavi aman....malo da promenim...

hocu pred spavanje ako nastavi da boli,
tako ukocena sam se i probudila jutros

Popij diklofenak duo i ako imas nekog u blizini neka uzme oklagiju/dezodorans/bilo sta na taj fazon i izmasira te.Zvuci blesavo ali pomaze u praksi.
Jednom sam bila ukocena nisam mogla da mrdnem a svi spavali ne ide da budim.Malo se pomerim jeziv bol.
Vise puta ukocena obicno,samo stegne i ne pusta.
Pola andola resi stvar.

...ojacala si vidis, aronija i ostalo sve ucinilo svoje....nece ti ni biti nista...evo videces...

...mene samo sto nije odnelo kako je duvalo, kad sam se vracala iz maxija...i ja bas danas nasla da idem po tom vetru, ali nisam bukvalno vise nista imala u frizideru sto bi
moglo da se pojede za dorucak....a ne podnosim kad moram ujutro da idem prvo u prodavnicu....a i dojadio mi ovaj sugavi aman....malo da promenim...

nije aronija, znam sta je tacno, drugo je
zadnje dve god nisam bila bolesna :pop: da ne ureknem :lol:

ma ja sam zaboravila kapu juce to je haos napravilo, kaput me sacuvao nije me probilo tu, nego glava, dal mi verujes sve mi je bridelo na glavi od tog smrzavanja, usi nos celo koza....reko gle sad kad se upali grlo ili sinusi pa najjebem
ja bez kape nigde kad je zima, ali potpuno je zaboravim juce, u busu na tamo skontam da je nema u torbi :fdlan:

nije strasno, dugacak kaput i kapa preko usiju i cela.... i do radnje nije frka da prosetas...kad mora hbg

Popij diklofenak duo i ako imas nekog u blizini neka uzme oklagiju/dezodorans/bilo sta na taj fazon i izmasira te.Zvuci blesavo ali pomaze u praksi.
Jednom sam bila ukocena nisam mogla da mrdnem a svi spavali ne ide da budim.Malo se pomerim jeziv bol.
Vise puta ukocena obicno,samo stegne i ne pusta.
Pola andola resi stvar.

potrosila sam sav diklofenak,imam diklofen cepice ali njih koristim za bas velike bolove da ne moram na hitnu,
popila sam sad deksomen

- - - - - - - - - -

...e bzvz....bez zezanja toplije se oblaci nije se igrati sa kicmom, jednom kad se ukoci onda se to cesce desava...bar tako kazu, ne znam nisam nikad bila ukocena....

ma znam,sinoc sam bila ok obucena ali ocigledno ne dovoljno jer sam imala kratku jaknu a bas je duvalo pa me osinulo

potrosila sam sav diklofenak,imam diklofen cepice ali njih koristim za bas velike bolove da ne moram na hitnu,
popila sam sad deksomen

cepici su ista doza ko i tableta, samo brze deluju od tablete, inace nema nikakve razlike, mogla si to da uzmes

i dexomen je isto cudo, pomoci ce ti i on, ali inace bolje da si cepice stavila
sad nemoj nista vise, nemoj da dodas jos i cepice, sad cekaj prvo da vidis dal ce ovo da odradi posao

cepici su ista doza ko i tableta, samo brze deluju od tablete, inace nema nikakve razlike, mogla si to da uzmes

i dexomen je isto cudo, pomoci ce ti i on, ali inace bolje da si cepice stavila
sad nemoj nista vise, nemoj da dodas jos i cepice, sad cekaj prvo da vidis dal ce ovo da odradi posao

cepici me spasavaju jer deluju za 10 minuta,dok tableta mi nekad ni ne deluje ili krene posle 40 minuta a do tad vec prebledim i :bljak: od bolova
mada i oguglala sam na neke

nije aronija, znam sta je tacno, drugo je
zadnje dve god nisam bila bolesna :pop: da ne ureknem :lol:

ma ja sam zaboravila kapu juce to je haos napravilo, kaput me sacuvao nije me probilo tu, nego glava, dal mi verujes sve mi je bridelo na glavi od tog smrzavanja, usi nos celo koza....reko gle sad kad se upali grlo ili sinusi pa najjebem
ja bez kape nigde kad je zima, ali potpuno je zaboravim juce, u busu na tamo skontam da je nema u torbi :fdlan:

nije strasno, dugacak kaput i kapa preko usiju i cela.... i do radnje nije frka da prosetas...kad mora hbg

...i mene zna da zaboli glava nekad od jakog vetra...ali ja ne nosim kapu pa skoro nikad, ako je jednom stavim posle moram stalno...ako ne, naviknem za par dana i ne treba mi....ajde
nadam se da ces proci bez nekih muka.....

- - - - - - - - - -

...sutra u BD 21 stepen....joj, joj, samo jos malo....pa da se pozdravimo....

cepici me spasavaju jer deluju za 10 minuta,dok tableta mi nekad ni ne deluje ili krene posle 40 minuta a do tad vec prebledim i :bljak: od bolova
mada i oguglala sam na neke

dada, bas se zato i koriste, da odmah deluju, ili ako je gornji gi trakt skemban pa da se postedi od tableta
kad imas takve situacije nepodnosljivog bola cepaj cepice

samo pazi da sad ne izmesas sa ovim praskom sto si popila nista vise, lezi utopli se, uzmi lavor vruce vode i cvari noge u njemu da se zagrejes, i popi vruc caj

i kaput obavezno na kosavu, ne jakne

- - - - - - - - - -

...i mene zna da zaboli glava nekad od jakog vetra...ali ja ne nosim kapu pa skoro nikad, ako je jednom stavim posle moram stalno...ako ne, naviknem za par dana i ne treba mi....ajde
nadam se da ces proci bez nekih muka.....

- - - - - - - - - -

...sutra u BD 21 stepen....joj, joj, samo jos malo....pa da se pozdravimo....

ja bez kape nigde zimi, bas mi hladno bez nje :zima:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back