Rupa IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bas htela da pitam to isto I tebe i elektriku....ajd
kod mene je sedan uvece, a tamo je cetiri ponoci....opet nesanica?
Ne nego sam se zaigrala na fb neka igrica mi zanimljiva, pa zato. Inace se taj problem sa nesanicom fino resio, ali, da i zaboravila sam da popijem to sto mi je prelisano...a sve zbog igrice[emoji38]:rumenko:
Inace spavam ko beba. Potpuno sam se stabilizovala po tom pitanju, lepota.
Volim kad vidim da puses, vratis me u vreme kad smo vise ousale i druzile se[emoji173]

ja sam danas rucala burek i jogurt, uzivala bas...

- - - - - - - - - -

Сад стварно идем, свануће а на мене је ред да идем за бурек.

laku noc drugarice,lepo spavaj

- - - - - - - - - -

Ne nego sam se zaigrala na fb neka igrica mi zanimljiva, pa zato. Inace se taj problem sa nesanicom fino resio, ali, da i zaboravila sam da popijem to sto mi je prelisano...a sve zbog igrice[emoji38]:rumenko:
Inace spavam ko beba. Potpuno sam se stabilizovala po tom pitanju, lepota.
Volim kad vidim da puses, vratis me u vreme kad smo vise ousale i druzile se[emoji173]

:cmok: citam ja vas redovno,to mi je moj mali ritual, vise saznam od vas nego citajuci novine...i realnije...

ja sam danas rucala burek i jogurt, uzivala bas...

- - - - - - - - - -

laku noc drugarice,lepo spavaj

- - - - - - - - - -

:cmok: citam ja vas redovno,to mi je moj mali ritual, vise saznam od vas nego citajuci novine...i realnije...
[emoji173] [emoji8] kad smo brbljivi [emoji3]
E i ja cu danas rucati isto to, nisam jela burek ko zna kad poslednji put. Idem na Vidikovac oko podne, pa taman u onu finu pekaru Mijatovic.
Laku noc drugarice moja :zag:

...mama od jutros u problemu...slomila zub, kaze nema pojma gde je, mora da ga je progutala....pa druga vest da je riknO bojler i da nema pojma jel mora nov, a mora sigurno jer je istekla
voda iz njega...znaci kazan....doduse i jeste stari ima mu preko 25 godina..al nije morao bas sad...e pa sta li je trece....
...za zub kaze ja sam kriva sto sam kupila "tvrd" keks..ajde dobro...
...valjda nekako resimo i te probleme..:mrgreen:

A meni nije jasno sta ima dvojica muskaraca da nose jedan takav tv, kad sam ja to sama nosila :lol:
Ove sad plazme sta li su to ko perce lagano, sta ima da uterujete vas dvojica u auto :lol:

Stvarno si ga dao jeftino, pa nema ispod 30 000 ta dijagonala a da valja, mogo si i 100e da trazis

Ne bih ja to polovno vise nikad
Prosla sam ko bos po trnju sa polovnom tehnikom, zarekoh se il ces nivo il neces uopste
Evo i sad se zlopatim sa objektivom i ima polovnih pristupacih, i svi to vrte, al ja se ne dam, radije cu da nemam nego za glavu posle da se hvatam
Cekam povoljnu priliku da kliknem na amazonu i gotovo, do tad parola snadji se...polovno da ne vidim

....ako se moze uvek je bolje novo....nit znam kako da klikcem po amazonu nit mi je isplativo sa carinom....doduse meni tv skoro da i ne treba koliko ga gledam, ali
mu se kvari slika, izlaze mu cesto neke roze i zute fleke....vec je popravljan 2x i ceka red da se zameni...ali ce se nacekati....imam precih stvari od tv-a...

Lako je vama da zahebavate..Tv je bio neogreban, kao nov, imao je i dodatne nosace na zid, tanak i lagan kao pero.
Sad cu ovih 50e da dam Milosu za jagnje.
Onda cemo to jagnje da pojedeno iz 4 puta,.
Dakle, tv od 32 inca za jagnje..

Sto bi dalje znacilo da jedemo 8 inca LCD-a po jednom rucku :malav:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back