Rupa IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lako je vama da zahebavate..Tv je bio neogreban, kao nov, imao je i dodatne nosace na zid, tanak i lagan kao pero.
Sad cu ovih 50e da dam Milosu za jagnje.
Onda cemo to jagnje da pojedeno iz 4 puta,.
Dakle, tv od 32 inca za jagnje..

Sto bi dalje znacilo da jedemo 8 inca LCD-a po jednom rucku :malav:

...pa sta sad da radimo kad nisi napisao ovde da imas takvu stvar za prodaju...mozda bi se neko i javio da kupi....sad je kasno, nista od kukanja....

U Srbiji treba zabraniti drzanje pasa koji spadaju u opasne rase jer ih vlasnici setaju bez korpe,puste sa povodca gde god mogu i ne postuje se zakon o tome ko moze da ih drzi.

Stalno se to desava.
Kad neko odbrani sebe ili drugog od napada psa tu je vlasnik da napadne tu osobu fizicki,verbalno ili pocne da kuka kako 'ljudi mrze zivotinje' .

Lutalice,mladi,deca,lik pustio psa navalio na partnerku smirivala sam osobu kraj sebe - potrcis li,takav pas napada.

Da napadne cak i ako se ne potrci - nemas cime da se branis.Ni metalne sipke,armature,bilo cega na vidiku za samoodbranu.

Digne se prasina kad nesto dodje do novina ali u reali nema pravih promena.

na mene se jednom zaleteo pit bul ....ubila bih ga da me ujeo ali nije ni on glup kao da mi je procitao misli pa me zaobisao ...vlasnik gleda i jede neki sendvic ....mislim da je bio razocaran sto se nisam uplasila...pit bulove ne podnosim kao ajkule imaju njusku ali sam zato u ljubavi sa ovim lutalicama - cesto me ceo copor opkoli i mase repovima od srece a ja im tepam, pitam ih da li su gladni i tako :heart:

Lako je vama da zahebavate..Tv je bio neogreban, kao nov, imao je i dodatne nosace na zid, tanak i lagan kao pero.
Sad cu ovih 50e da dam Milosu za jagnje.
Onda cemo to jagnje da pojedeno iz 4 puta,.
Dakle, tv od 32 inca za jagnje..

Sto bi dalje znacilo da jedemo 8 inca LCD-a po jednom rucku :malav:

ja ne mogu da shvatim sto si ga dao tako jeftino :pop:
mora da mu je nesto falilo debelo?
mislim covece 250e nov a ti polovan dao za 50, ako je ocuvan i nije mnogo star vredi mnogo vise
jedino ako ima neku falinku il je star nekoliko godina

Nista gore nego kad ne mozes da jedes
38.gif

na mene se jednom zaleteo pit bul ....ubila bih ga da me ujeo ali nije ni on glup kao da mi je procitao misli pa me zaobisao ...vlasnik gleda i jede neki sendvic ....mislim da je bio razocaran sto se nisam uplasila...pit bulove ne podnosim kao ajkule imaju njusku ali sam zato u ljubavi sa ovim lutalicama - cesto me ceo copor opkoli i mase repovima od srece a ja im tepam, pitam ih da li su gladni i tako :heart:

Cime?
........
Ovde ima neodgovornih vlasnika zaista opasnih pasa koji nece da digne pristojnu ogradu a nece da stave pse u
bokseve [dvorista pristojna,mogu dovoljan prostor da ograde] .
Tih sto opasne pse setaju kao pudlice ima dosta,to ne jenjava.

Neka devojka sedela u parku sa dosta manjih pasa oko sebe i oni skocili da nas napadnu - ona ustala da ih skloni.[Mogu da ujedu,pocepaju farmerke,smotaju se oko nogu moze da se padne,mogu tada da ujedaju.]
Vlasnica manjih pasa reaguje i sklanja,vlasnici opasnih ne.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back