Rupa IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nek Bog pozivi babu (i jenu zimnicu) bar jos 20 godina. Nije kupovno ko domace.

Ako nije namcor ako je namcor svi to kazu a u sebi misle vestica jos zivi.Nije,tacno, al* eto ti mozes da spremas domace i uzivas kad volis kuvanje jer se majstoru niko ne mesa u rad a ja cu da svratim na klopu i svi srecni :aha: .

Ako nije namcor ako je namcor svi to kazu a u sebi misle vestica jos zivi.Nije,tacno, al* eto ti mozes da spremas domace i uzivas kad volis kuvanje jer se majstoru niko ne mesa u rad a ja cu da svratim na klopu i svi srecni :aha: .

Moja baba dusa od coveka. A kod mene bi se koliko cesto kuvam najela samo tako, ponekad citam onu temu o dijeti, oni na dijeti jedu vise nego ja koja nisam na istoj.

Moja baba dusa od coveka. A kod mene bi se koliko cesto kuvam najela samo tako, ponekad citam onu temu o dijeti, oni na dijeti jedu vise nego ja koja nisam na istoj.

Nema zezanja sa babom to je omnipotentno bice :deda2: .Samo ti kuvaj,sredjuj kuhinju maestro se ne ometa u radu-ja cu na plivanje,zezanje,svratim na klopicu,idem dalje.

Si dobro, otišla da to snimiš? :zag:

...pa nisam...povreda je sveza...mozda jednostavno boli puno...usla u ostavu, tu su mi masine...krenula da skinem carape i gurnem ih u masinu...onako visim na levoj stikli, izvlacim desnu nogu...a carape kompresivne, jake a tesne...zalelujam se...krenem da padam i da izvucem ruku da se zadrzim ostane mi kaziprst, uvrnem ga, ocepim i na kraju da ga u tom letu izvucem udarim ga...zvezde sam prerojala...sto covek moze da zaklomplikuje u sopstvenoj kuci...

mislim strasni:roll:
racunala sam na bar tri dana lezanja...ja bre ko one seljanke sto se porode pored njive,pa nastave da rade...

Добро, знам да се ниси породила, али не знам шта ти је било.

Вирус?

Idi kod lekara. Ja sam u kuci polomila nogu. Jos sam cekala do sutradan da odem, kao nista mi nije.

Hocu ako ne stane...bol vuce od sredine sake sa untrasnje strane...to je verovatno zila...on jeste sada duplo deblji od prsta druge ruke ali imam osecaj da sam ga samo mnogo povredila...

...sto se kuce tice...tu najmanje pazimo...kao da su tri sekunde tako vazne koliko je trebalo da sednem pa da se skidam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back