Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja mislila kuvas paradajz...
.Seti se da si probala da me zezas kad ga budes kuvala
.Ne mogu da zamislim Zauz da kuva paradajiz.
Nek Bog pozivi babu (i jenu zimnicu) bar jos 20 godina. Nije kupovno ko domace.
.Ako nije namcor ako je namcor svi to kazu a u sebi misle vestica jos zivi.Nije,tacno, al* eto ti mozes da spremas domace i uzivas kad volis kuvanje jer se majstoru niko ne mesa u rad a ja cu da svratim na klopu i svi srecni.
Moja baba dusa od coveka. A kod mene bi se koliko cesto kuvam najela samo tako, ponekad citam onu temu o dijeti, oni na dijeti jedu vise nego ja koja nisam na istoj.
.Samo ti kuvaj,sredjuj kuhinju maestro se ne ometa u radu-ja cu na plivanje,zezanje,svratim na klopicu,idem dalje.Nema zezanja sa babom to je omnipotentno bice.Samo ti kuvaj,sredjuj kuhinju maestro se ne ometa u radu-ja cu na plivanje,zezanje,svratim na klopicu,idem dalje.

Ko drugome jamu kopa sam u nju upada.Seti se da si probala da me zezas kad ga budes kuvala
.
- - - - - - - - - -
Ako me to ikada bude zanimalo nema potrebe za kuvanjem.

Ja bre muzu ne kuvam, a tebi cu![]()

Sto jama? Ja volim da pravim zimnicu i lep, uredan, pun spajz![]()
....zaboga...mislim da sam slomila prst skidajuci rodjene carape![]()

kakva si ti to zena, joj kako mene ova moja drzi ko malo vode na dlanu, sve mi kupuje i pravi.a i ja nju pripazim, kaki sam prije bio super sam
Si dobro, otišla da to snimiš?![]()
mislim strasni
racunala sam na bar tri dana lezanja...ja bre ko one seljanke sto se porode pored njive,pa nastave da rade...
Idi kod lekara. Ja sam u kuci polomila nogu. Jos sam cekala do sutradan da odem, kao nista mi nije.
Idi kod lekara. Ja sam u kuci polomila nogu. Jos sam cekala do sutradan da odem, kao nista mi nije.