ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Serrem se na roditelje koji sa decom od 2-3 god prelaze biciklističku stazu i kolovoz mimo pešačkog prelaza i to tako što tata čuka mobilni, mama zvera u laste po nebu, a klinci 5 m iza njih, bez da ih iko od roditelja drži za ruke, se zatrčavaju u bajs. Moj.
Serrem se na roditelje koji sa decom od 2-3 god prelaze biciklističku stazu i kolovoz mimo pešačkog prelaza i to tako što tata čuka mobilni, mama zvera u laste po nebu, a klinci 5 m iza njih, bez da ih iko od roditelja drži za ruke, se zatrčavaju u bajs. Moj.
Ma kakav maler... mogao je tako da im istrči na ulicu.Maler.
Zveknula sam ga malo.pa jel si ga zveknula il si ga eskivirala za malo ?
Zveknula sam ga malo.
Mali je ok, osim što se uplašio, i što sam se ja uplašila, i što sam izgubila glas jebući mater mami i tati idiotima, i što je malo falilo da me tata još i udari i da zovem policiju.
Tata je idiot.a tata ?
ne razumem šta hoćeš da kažeš.dotle li stize
Zveknula sam ga malo.
Mali je ok, osim što se uplašio, i što sam se ja uplašila, i što sam izgubila glas jebući mater mami i tati idiotima, i što je malo falilo da me tata još i udari i da zovem policiju.
Tata je idiot.
- - - - - - - - - -
ne razumem šta hoćeš da kažeš.
?pa što se dereš ?
meni ponekad tako bude krivo što sam organ i nesmem da se iznakršim i da puknem u glavu jer će me odma suspenduju a i ako me tuži obično organi izvuču deblji kraj, pa prećutim...a tako mi ponekad dođe da budem nasilan...pa makar platio kaznu

Daj jbt, da sam vozila iole brže, mogla sam da ga oborim i da pukne glavom u beton, i još bih ja na kraju bila kriva zbog idiota koji gacaju stazom sa malom decom da bi prešli kolovoz tamo gde se ne prelazi, ne drže ih za ruke niti ih imaju na oku.pa što se dereš ?
meni ponekad tako bude krivo što sam organ i nesmem da se iznakršim i da puknem u glavu jer će me odma suspenduju a i ako me tuži obično organi izvuču deblji kraj, pa prećutim...a tako mi ponekad dođe da budem nasilan...pa makar platio kaznu
U pravu je Muja,to je krš neki.sto? .
Em voze centrom, sto nije dozvoljeno koliko znam, em ona jos nista a on nije mali (8-10 god.).Valjda je dozvoljeno centrom.
Setalistem? Skoro sam ubedjena da nije.
Ако није издвојена стаза за бициклисте морају се кретати коловозом.
Али боље је да они угрожавају неког, него да њихова дечица буду угрожена јер не знају основна правила.
Setalistem? Skoro sam ubedjena da nije.