Rupa IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kroz setaliste se uvek gurao bajs, koliko se secam. Posle, kada se izvuces iz guzve- vozi!

Нека ствари раније нисам примећивала, јер сам била соло, па сам могла лако да се склоним.

А онда, кад сам почела да изводим дете у шетњу, почела сам да примећујем маме и тате са децом која уче да возе ролере, па се залете у тебе и дете, мале дрчне бициклисте који сматрају да сви морају да се склањају, јер тате и маме не реагују и не опомињу их, клинце који јуре као муве без главе, па те ударе отпозади :eek:

Значи, на шеталишту сам увек била у стању приправности, никад опуштена :(

Нека ствари раније нисам примећивала, јер сам била соло, па сам могла лако да се склоним.

А онда, кад сам почела да изводим дете у шетњу, почела сам да примећујем маме и тате са децом која уче да возе ролере, па се залете у тебе и дете, мале дрчне бициклисте који сматрају да сви морају да се склањају, јер тате и маме не реагују и не опомињу их, клинце који јуре као муве без главе, па те ударе отпозади :eek:

E, to.
I nisu kriva deca nego nevaspitani roditelji koji nisu u stanju da ih usmere.

Na mene je pre neki dan u centru naleteo klinac biciklom. I oderao mi butinu. A mama nista, samo: "Pazi gde vozis.":eek: Em voze centrom, sto nije dozvoljeno koliko znam, em ona jos nista a on nije mali (8-10 god.).
Mislim da je u centru dozvoljeno voziti, ali brzinom hoda... nisam sigurna
Klinac od 2,5 god koji se zatrčao na mene i moj bajs je to učinio na biciklističkoj stazi, dok su roditelji čukali u mob i zverali u nebo, ne vodeći ga za ruku i puštajući ga da trči po biciklističkoj bez ikakve kontrole.

Biciklističkom stazom treba da se kreću biciklisti, niko više.
A ako roditelji sa klincima već prelaze biciklističku mimo obeleženog prelaza, i to u nameri da pređu kolovoz mimo pešačkog prelaza što je no comment, pa uz sve to svoju decu ne drže ni za ruku što je tek no comment, onda je i njihova odgovornost da li će im dete istrčati i podleteti pod bajs ili auto. Takvi treba da popiju krivičnu prijavu ili makar da ih mandatno kazne na licu mesta, pa da vidim gde će sutra prelaziti put i hoće li voditi računa o svojoj deci.

- - - - - - - - - -

Odakle znas da ima 2,5 godine?
2,5 sam uzela kao prosečnu vrednost jer izgleda kao da ima između 2 i 3.
Zadovoljan odgovorom?

Biciklističkom stazom treba da se kreću biciklisti, niko više.
A ako roditelji sa klincima već prelaze biciklističku mimo obeleženog prelaza, i to u nameri da pređu kolovoz mimo pešačkog prelaza što je no comment, pa uz sve to svoju decu ne drže ni za ruku što je tek no comment, onda je i njihova odgovornost da li će im dete istrčati i podleteti pod bajs ili auto. Takvi treba da popiju krivičnu prijavu ili makar da ih mandatno kazne na licu mesta, pa da vidim gde će sutra prelaziti put i hoće li voditi računa o svojoj deci.

Апсолутно се слажем, бициклистичком стазом само бициклисти, шеталиштем само шетачи.

А за прелажење улице на било ком месту дете се учи од малена, ако већ имаш намеру да живиш у граду.

Ови стварно јуре као муве без главе, после су им криви возачи, мотоциклисти, бициклисти, сви.

Inace smo postali jako prosti i divlji. Evo na keju... Dve zene voze bajs po setalistu a 2m pored staza. Ljudi kucice setaju po stazi za trcanje i nikoga nisam videla sa kesom u ruci da pokupe ono sto ljubimci ostave za sobom, ali jesam naletela na svasta... Nisu se smirili dok otvorene teretane i decija igralista nisu unistili i bar delom polomili.
U marketu na brzu kasu sav bitan stane neko punih kolica iako pise da je za do 10 artikala. U banci, posti jure da predju liniju, nabiju se uz tebe i dahcu ti za vrat kao da ce tako brze stici na red :roll: U busu redovno izlaze na prednja vrata iako su ona za ulazak a ostala za izlaz.
Nekada me je stvarno sramota zbog drugih :(

Апсолутно се слажем, бициклистичком стазом само бициклисти, шеталиштем само шетачи.

А за прелажење улице на било ком месту дете се учи од малена, ако већ имаш намеру да живиш у граду.

Ови стварно јуре као муве без главе, после су им криви возачи, мотоциклисти, бициклисти, сви.
Ma katastrofa.
Bilo mi žao deteta, krv mu je krenula na nos jer je udario u moju korpu na bajsu.
A za roditelje kretene stvarno nemam koment.

- - - - - - - - - -

Inace smo postali jako prosti i divlji. Evo na keju... Dve zene voze bajs po setalistu a 2m pored staza. Ljudi kucice setaju po stazi za trcanje i nikoga nisam videla sa kesom u ruci da pokupe ono sto ljubimci ostave za sobom, ali jesam naletela na svasta... Nisu se smirili dok otvorene teretane i decija igralista nisu unistili i bar delom polomili.
U marketu na brzu kasu sav bitan stane neko punih kolica iako pise da je za do 10 artikala. U banci, posti jure da predju liniju, nabiju se uz tebe i dahcu ti za vrat kao da ce tako brze stici na red :roll: U busu redovno izlaze na prednja vrata iako su ona za ulazak a ostala za izlaz.
Nekada me je stvarno sramota zbog drugih :(
Baš sam videla pre dva dana jedan par kako lagano šeta stazom za trčanje.
A još veći hit je kad baba gura unuče u kolicima po biciklističkoj stazi :/

Ma katastrofa.
Bilo mi žao deteta, krv mu je krenula na nos jer je udario u moju korpu na bajsu.
A za roditelje kretene stvarno nemam koment.

- - - - - - - - - -

Baš sam videla pre dva dana jedan par kako lagano šeta stazom za trčanje.
A još veći hit je kad baba gura unuče u kolicima po biciklističkoj stazi :/

Шта сад, и то ти смета?

Извини, али колица имају точкове :mrgreen:

И то дупло више од тебе, значи и два пута већа права да се туда провоза :lol:

Шта сад, и то ти смета?

Извини, али колица имају точкове :mrgreen:

И то дупло више од тебе, значи и два пута већа права да се туда провоза :lol:
Ma i u ovom mogu da ih vozikaju :malav:

tackeB.jpg

Kada mi sledeci put neki biciklista, na prometnoj raskrsnici, tipa futoska pijaca, gde ne postoji fizicka mogucnost odvajanja pesaka od staze, nadrkano zazvoni ili mi isece put, evo, garantujem da cu uciniti sve sto je u mojoj moci da mu iscupam desnu ruku uz ramena.

rdjavom biciklisti i djeca smetaju!
Hajd šic tamo, da i tebi ne razbijem nos, vidiš da me krenulo :malav:

- - - - - - - - - -

Kada mi sledeci put neki biciklista, na prometnoj raskrsnici, tipa futoska pijaca, gde ne postoji fizicka mogucnost odvajanja pesaka od staze, nadrkano zazvoni ili mi isece put, evo, garantujem da cu uciniti sve sto je u mojoj moci da mu iscupam desnu ruku uz ramena.
Kad te u`apse posle toga, ja ti neću doći na službenu odbranu :malav:

E, da... Kada smo vec krenuli da pljujemo :lol:
Uzasno mi idu na zivce i ovi sto se kolima naguze tik uz zgradu. Kako zena sa bebom u kolicima tuda da prodje? Kako?!

Боги, има тога у изобиљу.

Саобраћајна култура нам је на нивоу 15. века.

Јуче кренули кући с посла.

Два аута у супротним смеровима стоје један поред другог, а возачи разговарају, разговарају, разговарају, иза нас колона, с друге стране колона.

Почиње нервоза, људи трубе, ови се не мичу.

Излази тип из једног аута у колони, пљесне шамарчину једном од возача, растури се журка :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Njaooo karivole :lol:

Kad već psujete i mrzite mogu ja da dodam da me nerviraju i biciklisti i pešaci i deca i kolica i sve i svi

Само те возачи аутомобила не нервирају :zper:

Ja sam pravnik i znam sam da se odbranim.
Tebi uvek za sluzbenu odbranu ostaju neki fini ljudi sto piju dobro vino i pevaju neke lipe pisme:)
Njah, ti umeš samo da laješ po forumu na fino vino i lipe pisme, i to po srpskom forumu, pri čemu i dalje imaš nik planine iz te ah oh Hrvatske.

- - - - - - - - - -

Njaooo karivole :lol:

Kad već psujete i mrzite mogu ja da dodam da me nerviraju i biciklisti i pešaci i deca i kolica i sve i svi
Oš da te vozimo u ovim tačkama? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back