Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ladno nema vode ceo dan -.-
E našla sam super odgajivačnicu s tim da ako ne uzmem sad štene do sledećeg leta ništa...
Znači ništa štancanje, socijalizacija u prvim danima super, testovi svi urađeni, vakcinacija, revakcinacija.. naravno sve bi to trebalo da se proveri...
Nemi sreco, kakva je ovo kanonada?

a sve preko mene....Teško onom ko mene probudi nakon samo par sati sna
Koji klinac onda duvas, koje zadovoljstvo nalazis u tome da se naduvas i nervozno zderes?

To je blago, kako umem
Izazvano visednevnim slusanjem prepirkia sve preko mene....
e ne's vise ... ne, ne.
- - - - - - - - - -
Mene je dozvoljeno buditi samo i jedino u slucaju pozara, zemljotres cu sama osetiti
i ako je neko blizak poginuo ili umro, mada tu i ne mogu nesto da uradim, al aj... saosecajnost.
Mene je dozvoljeno buditi samo i jedino u slucaju pozara, zemljotres cu sama osetiti
i ako je neko blizak poginuo ili umro, mada tu i ne mogu nesto da uradim, al aj... saosecajnost.

Romantičar naš....![]()

Romantičar naš....![]()

meni nista ne smeta inace, najbitnije mi je ko me budi....
A mozda najvaznije, kako?
E našla sam super odgajivačnicu s tim da ako ne uzmem sad štene do sledećeg leta ništa...
Znači ništa štancanje, socijalizacija u prvim danima super, testovi svi urađeni, vakcinacija, revakcinacija.. naravno sve bi to trebalo da se proveri...

To je blago, kako umem
Izazvano visednevnim slusanjem prepirkia sve preko mene....
e ne's vise ... ne, ne.
- - - - - - - - - -

A volim te sado mazo odnose...sta ce ti stene kad ni sa mackom ne mozes da izadjes na kraj
- - - - - - - - - -
ja sam prepsvala sve zemljotrese
keva dok me probudi ono prekine vec da trese