Rupa IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teško onom ko mene probudi nakon samo par sati sna

- - - - - - - - - -

E našla sam super odgajivačnicu s tim da ako ne uzmem sad štene do sledećeg leta ništa...
Znači ništa štancanje, socijalizacija u prvim danima super, testovi svi urađeni, vakcinacija, revakcinacija.. naravno sve bi to trebalo da se proveri...

Obavezno da ideš da pogledaš, šta ima da čekaš sl. leglo, idi odma.

A de je? Jel blizu bar?

Onaj moj mi ništa nije javio, verovatno da ne zna nikog :/

Nemi sreco, kakva je ovo kanonada?:)

To je blago, kako umem :mrgreen:

Izazvano visednevnim slusanjem prepirki :aha: a sve preko mene....
e ne's vise ... ne, ne.

- - - - - - - - - -

Teško onom ko mene probudi nakon samo par sati sna

Mene je dozvoljeno buditi samo i jedino u slucaju pozara, zemljotres cu sama osetiti
i ako je neko blizak poginuo ili umro, mada tu i ne mogu nesto da uradim, al aj... saosecajnost.

e ne's vise ... ne, ne.

- - - - - - - - - -

Mene je dozvoljeno buditi samo i jedino u slucaju pozara, zemljotres cu sama osetiti
i ako je neko blizak poginuo ili umro, mada tu i ne mogu nesto da uradim, al aj... saosecajnost.

mene ne buditi ni ako je pozar.

Ko me probudi moze grdno da naebe, mnogo sam gadan kad me probude

Poslednja izmena:

Ma kakav zemljotres, nema šanse to da me probudi, mene glasovi tonovi nesnosni bude, odzvanjaju, idu mi na nerve. To drmusanje i cimanje ništa.

Dim i toplota bi me najverovatnije probudili jer sam inače osetljiva na mirise i vrućinčinu.

Znači sa kakvim se ja ljudima družim kad su svi na forumu zahebani k'o ja kad ih probudiš i nahebu ti se mile majčice... znači od sad se družim samo sa forumašima, hebeš mi sve...

E našla sam super odgajivačnicu s tim da ako ne uzmem sad štene do sledećeg leta ništa...
Znači ništa štancanje, socijalizacija u prvim danima super, testovi svi urađeni, vakcinacija, revakcinacija.. naravno sve bi to trebalo da se proveri...

sta ce ti stene kad ni sa mackom ne mozes da izadjes na kraj :lol:

- - - - - - - - - -

e ne's vise ... ne, ne.

- - - - - - - - - -

ja sam prepsvala sve zemljotrese :lol:
keva dok me probudi ono prekine vec da trese

mene sin sad zvao, kaze jedva preziveo trening od 12-14h. kakvog nenormalnog trenera imaju :roll:

juce i prekjuce od 11-13.45h treninzi, danas ih kao malo postedeo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back