Rupa IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za rupu je to sto uopste nisam iznenadjena.
Kada se setim svoje trudnoce... 10ak dana pred termin, a on otisao u Kotor sa drugarima i jos pokupio novac koji sam imala. Mogu trudovi svaki cas da krenu a ni za taksi nemam.
Samo mi ona nije jasna, gde sa takvim troje dece? :(

ako su musimani, to je standardna, uobicajena i za njih potpuno normalna slika. toga sam se nagledala godinama

Za rupu je to sto uopste nisam iznenadjena.
Kada se setim svoje trudnoce... 10ak dana pred termin, a on otisao u Kotor sa drugarima i jos pokupio novac koji sam imala. Mogu trudovi svaki cas da krenu a ni za taksi nemam.
Samo mi ona nije jasna, gde sa takvim troje dece? :(

:eek: Izvini, al gde ih bre nadjete takve, nije mi jasno.

- - - - - - - - - -

ako su musimani, to je standardna, uobicajena i za njih potpuno normalna slika. toga sam se nagledala godinama

Ne znam da li su, ona je plavusa, farbana, nesto nisam primetila da se one farbaju u plavo. Mada, ovde su vecinom Muslimani, tako da je moguce.

:lol: Sada ni meni nije jasno. Kao neki prosli zivot... A sve se prezivi i prodje :) Covek ni ne zna koliko moze da istrpi. Ali, ne treba trpeti!!!

Meni je jedna rodjaka pricala, krenuli trudovi, ona pekla kiflice kad joj je pukao vodenjak, posla u bolnicu, a muz je pita oce li da ostavi te plehove on da pere, ili ce ih ipak oprati pre nego sto ode :(

Meni je jedna rodjaka pricala, krenuli trudovi, ona pekla kiflice kad joj je pukao vodenjak, posla u bolnicu, a muz je pita oce li da ostavi te plehove on da pere, ili ce ih ipak oprati pre nego sto ode :(

Наравно да ће их опрати, замисли да оде на порођај и остави судове :eek:

Možda ima upalu mišića od teretane pa ne može da pomogne...

- - - - - - - - - -

Trebala je da sačeka sa vodenjakom dok ne opere pleh...

Sad gledam komsinku iz susednog ulaza, ide dvoristem sa muzem i decom, muz jedno 5-6 m ispred nje, otkljuca ulaz, udje i ode. Ona trudna, stomak do zuba, dete jedno od 3-4 godine trci oko nje, opominje ga, u jednoj ruci nosi drugo dete, drugom rukom gura kolica, kojom rukom je otkljucala vrata nije mi jasno, ebote, ne mogu da shvatim da tako opusteno covek zeni ni trun da pomogne. Bar vrata da je pridrzao, nego mu i to bilo tesko.

Sedim kod kuma ....sad prolazi njegova majka nosi pleh sa prasetom (srećna vremena, nekada) i viče ...pridrži vrata ide otac ...
MI sad čekamo da on nosi vola u najmanju ruku a on samo krpu i ide za njom

Predala papirčine za vizu prošle nedelje i čekam da me pozovu iz agencije da odem po to više. rekli zvaće u utorak, sredu.

Nema, niko ne zove i aj reko da ja njih iscimam.

Javi mi se neka slepaja i ladno kaže kao mi nikad ne zovemo vi treba da zovete. :roll:

Ok, reko nebitno, jel gotovo? Kaže tek danas šaljemo u konzulat, zovite u petak. :/

I sad nešto gledam taj datum kad smo podneli zahtev izgleda da smo prerano tražili vizu, biće frke

O jbt

Ne znam dal da idem na pohvalite se ili ovde.

Zakazan pregled na VMA, posle opisivanja slucaja i cinjenice da nijedan oralni hirurg ne zna sta mi je u vilici, kazu ovi na VMA dodji brale sl. nedelje sastavicemo ceo konzilijum i vise lekara da to pogleda ne samo oralni hirurg.

Imam osecaj da cu zavrsim u enciklopediji, mozda nazovu kakvu bolestinu po meni

:aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back