Rupa IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zcepanje: od muke se smejemo umirem :zcepanje:
zovem vma da zakazem malom orl hirurga
pita sta je problem
ne znam, imamo snimke niko ne zna sta je na njima
ajde da mi termin
pita jel ima neke tegobe
kazem nema, slucajno otkriveno pa je radjen 3d snimak, dva lekara orl hirurga nemaju pojma sta je, ajde da vidimo dal bi vi znali
aha onda dodjite ranije, promeni mi termin na ranije, za svaki slucaj ako bude trebalo da sazovemo konzilujum da budu tu lekari
a cena, jel ova pocetna pa kako bude posle, ili imate neki svoj cenovnik
ne znam, zavisi sta bude, ajde obican pregled ne moram da vam napalatim, al posle kozilijuma ako bude trebale intervencije to mora
vazi hvala
:zcepanje:

naravoucenije, ako imate nesto sto niko ne zna sta je idete za dz :zcepanje: koji crnjak umirem

Znači 'ladno me probudio jutros da bi mi rekao par grandioznih reči... besna sam... šta je sa osnovnim ljudskim saosećanjem, šta? A pritom ja ne treba da budem ljuta zbog toga nepoštovanja mog sna, zato što je razlog valjan. Valjan razlog buđenja mene kad najzad zaspim je: poplava, požar ( ova dva samo ako sam direktno ugrožena) i smrtni slučaj u familiji ( ukoliko spavam duže od tri dana, pa leš već krenuo da bazdi). Besna sam k'o ris... i ne, ne dozvoljavam da me pristojnost sputa u mom besu... ne dozvoljavam!

Znači 'ladno me probudio jutros da bi mi rekao par grandioznih reči... besna sam... šta je sa osnovnim ljudskim saosećanjem, šta? A pritom ja ne treba da budem ljuta zbog toga nepoštovanja mog sna, zato što je razlog valjan. Valjan razlog buđenja mene kad najzad zaspim je: poplava, požar ( ova dva samo ako sam direktno ugrožena) i smrtni slučaj u familiji ( ukoliko spavam duže od tri dana, pa leš već krenuo da bazdi). Besna sam k'o ris... i ne, ne dozvoljavam da me pristojnost sputa u mom besu... ne dozvoljavam!

Jesu te to sad ranom zorom probudili?

Onda te kontam. Jedno vreme sam imala problema sa nesanicom, pocelo je i fizicki da mi bude lose, omrsala sam ispod 50 kg, na mojih 170 visine, zaglavila u bolnicu na infuziju, jedva su me doveli sebi, posle 1000 kombinacija raznih lekova za smirenje i spavanje. I sad ne spavam najbolje, al nije ko ranije.

Onda te kontam. Jedno vreme sam imala problema sa nesanicom, pocelo je i fizicki da mi bude lose, omrsala sam ispod 50 kg, na mojih 170 visine, zaglavila u bolnicu na infuziju, jedva su me doveli sebi, posle 1000 kombinacija raznih lekova za smirenje i spavanje. I sad ne spavam najbolje, al nije ko ranije.

Ja imam 46, dobro, ja sam i niža. Oči su mi riknule od premora... muka mi je... ne mogu da potrefim deo dana kad mogu napolje u poslednjih ne znam koliko... ma katastrofa... i sad me još on budi...
Pa tačno mi dođe da danas odem da vadim neki dokument, čisto da nekoj šalteruši skinem glavu...

Odavno sam naučilaa da ne skačem iz kreveta i jutarnja kafa može biti prekinuta samo u slučaju pomenutih situacija
Čak i smrt može da sačeka ....

Ne znam dal da idem na pohvalite se ili ovde.

Zakazan pregled na VMA, posle opisivanja slucaja i cinjenice da nijedan oralni hirurg ne zna sta mi je u vilici, kazu ovi na VMA dodji brale sl. nedelje sastavicemo ceo konzilijum i vise lekara da to pogleda ne samo oralni hirurg.

Imam osecaj da cu zavrsim u enciklopediji, mozda nazovu kakvu bolestinu po meni

:aha:

Ајд нека је са срећом.

Ja imam 46, dobro, ja sam i niža. Oči su mi riknule od premora... muka mi je... ne mogu da potrefim deo dana kad mogu napolje u poslednjih ne znam koliko... ma katastrofa... i sad me još on budi...
Pa tačno mi dođe da danas odem da vadim neki dokument, čisto da nekoj šalteruši skinem glavu...

Pazi, znam da kad se ne spava se tesko jede, ali moras. Bukvalno umalo nisam umrla, nisu me skidali sa infuzije, vene su mi bile pukle. Pritisak se bio srozao do nepostojeceg. Stalno mi svetlelo pred ocima i zujalo u usima. I idi kod psihijatra po neke lekove.

Pazi, znam da kad se ne spava se tesko jede, ali moras. Bukvalno umalo nisam umrla, nisu me skidali sa infuzije, vene su mi bile pukle. Pritisak se bio srozao do nepostojeceg. Stalno mi svetlelo pred ocima i zujalo u usima. I idi kod psihijatra po neke lekove.

Zadnji put kad sam bila kod psihijatra rekao mi da je to od stresa, jer živim na bučnom mestu... i prepisao mi Latu bez da je pitao da li sam na nešto alergična... uistinu, ja do tad nisam ni znala da sam alergična na bilo šta dok nisam pala u krevet, prvo sam mislila da je bilo od dehidriranosti, uzmem sutradan drugi, kad se meni naduo jezik, vrat, faca... sve.... Od tad se plasim i da odem ako cemo iskreno...

- - - - - - - - - -

i da prestane da se drogira

Jel ti stvarno verujes da ja imam para za droze??

Ebemvamsvedavamebem ... dosta mi je vise vaseg neslaganja
ebotepas kao da vam zivot o tome ovisi...

Da l vam je stvarno toliko dosadno u zivotu da se oko toga prepirete? :dontunderstand:
Neces sa nama? Nemoj. Bolje i tako nego da slusam dzvanjkanje sve vreme.

A u q vise, sta sam vam ja? Tampon zona? :evil:

Ebemvamsvedavamebem ... dosta mi je vise vaseg neslaganja
ebotepas kao da vam zivot o tome ovisi...

Da l vam je stvarno toliko dosadno u zivotu da se oko toga prepirete? :dontunderstand:
Neces sa nama? Nemoj. Bolje i tako nego da slusam dzvanjkanje sve vreme.

A u q vise, sta sam vam ja? Tampon zona? :evil:

ti primas pare za to, pa nek je i 2000e al da je redovno :)))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back