Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo pregled 2500-3000 zavisi
a kad dodas posle i ostalo, iha kad se nakupi uzasne pare

pa realno bolje onda kod privatnika, iz principa, posteniji su nego ova drzavna gowna sto oce pike nece pike
placaj dazbine drzavi dobijes ****** za uzvrat
kod privatnika barem znas na cemu si

samo pregled 2500-3000 zavisi
a kad dodas posle i ostalo, iha kad se nakupi uzasne pare

pa realno bolje onda kod privatnika, iz principa, posteniji su nego ova drzavna gowna sto oce pike nece pike
placaj dazbine drzavi dobijes ****** za uzvrat
kod privatnika barem znas na cemu si

Ne bih rekla, i tu zavisi kod kakvog ćeš čoveka otići.
Neki će te odrmati, neko odraditi korektno, a neko će se zaista potruditi.
Nažalost, više nigde nema garancije za dobru medicinsku uslugu.

Ne bih rekla, i tu zavisi kod kakvog ćeš čoveka otići.
Neki će te odrmati, neko odraditi korektno, a neko će se zaista potruditi.
Nažalost, više nigde nema garancije za dobru medicinsku uslugu.

nisam mislila na kvalitet usluge, to se ne moze globalizovati
nego na prost sistem plati pa klati
ako cu drzavi da placam porez i sve racune, a za uzvrat ona meni trazi jos para, iako sam osiguranik, onda se tu ne zna ko pije ko placa
zasto bih im dala jos? ne pada mi na pamet da dojim drzavni olos, preko hleba pogace
onda cu lepo kod privatnika za slicne pare, jer on je privatnik i znas zasto placas, ne idu njemu pare od poreza i nisi njegov osiguranik, pa onda posteno

Poslednja izmena:
Prvi radni dan na poslu nakon godišnjeg, i već rokovi.
Kad će više taj Australijanac/Kanađanin iz `oroskopa da dođe, uhvati me za ručicu i povede u tople krajeve da mu rađam sitnu decu, motam sarmu i gajim cveće oko kuće.

Prvi radni dan na poslu nakon godišnjeg, i već rokovi.
Kad će više taj Australijanac/Kanađanin iz `oroskopa da dođe, uhvati me za ručicu i povede u tople krajeve da mu rađam sitnu decu, motam sarmu i gajim cveće oko kuće.

našla si Kanadu za topliji kraj :hahaha:

pa el se sećaš one fine poeme o grtalici :hahaha:

nisam mislila na kvalitet usluge, to se ne moze globalizovati
nego na prost sistem plati pa klati
ako cu drzavi da placam porez i sve racune, a za uzvrat ona meni trazi jos para, iako sam osiguranik, onda se tu ne zna ko pije ko placa
zasto bih im dala jos? ne pada mi na pamet da dojim drzavni olos, preko hleba pogace
onda cu lepo kod privatnika za slicne pare, jer on je privatnik i znas zasto placas, ne idu njemu pare od poreza i nisi njegov osiguranik, pa onda posteno

u NS na poliklinici liliti klinickom centru vojvodine preglede mozete zakazivati samo jednom mesecno...i to 16.-og u mesecu....pa ako ubodes srecu da ti se jave,ili ako si srecan da posle nekoliko sati cekanja ispred KC dodjes na red...:fdlan:

u NS na poliklinici liliti klinickom centru vojvodine preglede mozete zakazivati samo jednom mesecno...i to 16.-og u mesecu....pa ako ubodes srecu da ti se jave,ili ako si srecan da posle nekoliko sati cekanja ispred KC dodjes na red...:fdlan:
То је зато што смо ми овде изузетно здрави и да је чешће заказивање било би то расипање ресурса.:mrgreen:

sad mi kkrivo sto nisam usla u budimpesti u bar koji je sav u ledu da mogu sad da zamisljam kako bi divno bilo da sam tamo.zaspala sam malo,u sobi 32 stepena,glava mi velika za dva broja,jastuk mokar,jezik se naduo,oci mi otekle....
a jutros sam isla ,vise stajala u koloni iza otvorenog djubretarskog kamiona vise od sata.cak sam i u tunelu stajala deset minuta iza njega.a glumpavi muz nije hteo da napravi veci razmak...i nije dao da se upali klima i zatvore prozori....

Drugi put ove godine nadula mi se koza ispod oka danas-krvavo,crveno.Niko nije primetio,videla sam ja pogledavsi u ogledalo -osecaj je kao kad trunka upadne u oko i ne mogu da ga otvorim skroz,kao da je zatvoren kapak na kraju.
Mazala sam domacim kantarionovim uljem i opet cu.

Drugi put ove godine nadula mi se koza ispod oka danas-krvavo,crveno.Niko nije primetio,videla sam ja pogledavsi u ogledalo -osecaj je kao kad trunka upadne u oko i ne mogu da ga otvorim skroz,kao da je zatvoren kapak na kraju.
Mazala sam domacim kantarionovim uljem i opet cu.

Не знам колико ти је паметно то уље, радије узми борну киселину у апотеци и испирај.

Kad ti zubar, hirurg koji vazi za jednog od boljih kaze da nema pojma sta je to u vilici sto gleda na snimku onda ne znam sta ti ostaje.

Sad moram snimam 3d snimanje tog cuda (strucni izraz, hirurg ga iskoristio) cena sitnica 5500 din.

Kad ti zubar, hirurg koji vazi za jednog od boljih kaze da nema pojma sta je to u vilici sto gleda na snimku onda ne znam sta ti ostaje.

Sad moram snimam 3d snimanje tog cuda (strucni izraz, hirurg ga iskoristio) cena sitnica 5500 din.

Па шта би могло да буде то у вилици осим зуба тј виличне кости јбт. Нека гнојна циста можда, шта?

Па шта би могло да буде то у вилици осим зуба тј виличне кости јбт. Нека гнојна циста можда, шта?

Kaze nije cista, nije kost, mozda je opet zub al bi to bilo neverovatno jer je taj zub na tom istom mestu dva puta vadjen. Tad me nazvao fenomenom jer je dva puta izrastao isti zub.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back