Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Најбољи ратлук је наш, београдски, из Гаврила Принципа улице.
Најстарија бонбонџијска радња, сви је знају.
Najbolji ratluk pa iz beograda, pa nemojte da se zaebavate

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Најбољи ратлук је наш, београдски, из Гаврила Принципа улице.
Најстарија бонбонџијска радња, сви је знају.
Знаш какав је ратлук? Оно кад ти виси у руци.
Najbolji ratluk pa iz beograda, pa nemojte da se zaebavate![]()
Nisam kupovala kod njih, nikad ne rade kad se ja motam tim krajem...rade valjda do 4 tako nesto glupavo
Ja ne volim ali j i nasi vole...i pravo da vam kazem nasa verzija mi bolja od turske....turci su mastovitiji sa dodacima to stoji ali sama masa meni se ne svidja....
Najbolji ratluk pa iz beograda, pa nemojte da se zaebavate![]()
Takvih sam se kutija nanosala iz turske ne pokazuj mi smrkne mi se![]()
Ne volim
Ovi se davili u tim kutijama ja probala dve kockice
pojma nemas...ja jos balavim na ovu sliku..a trajalo je tako kratko...![]()
Мени мама својевремено донела пуну кутију баклаве са орасима из Стамбола када је ишла за осми март са другарицама.
Ја јој у шали рекла да донесе и жена донела.
Ne mogu da se setim dal je bilo 8 ili 10 kutija ... strateski rasporedjene .... to je otislo za par dana, manje od nedelju danaKako se nisu slogirali
Mislim paradoks je da JA to pitam...al ovo je cist seces hebo te meni to preslatko....ja sam vise za becku skolu
- - - - - - - - - -
Srecica
To nisam....princip mogu da napravim pa necu da vukljam da se cimam da procuri
Subota, autoput, neiskusan vozac, malo dete u autu, 35 stepeni, zalihe vode i hrane nula, gorivo na rezervi, temperatura motora na crvenoj liniji, stvorio se cep, nema kretanja,a ispred i iza tebe nepregledna kolona vozila, tacnije kolonija Turaka koji se vracaju iz domovine u Njemacku.
Samo me je Alah izbavio iz ovog kosmara![]()
Subota, autoput, neiskusan vozac, malo dete u autu, 35 stepeni, zalihe vode i hrane nula, gorivo na rezervi, temperatura motora na crvenoj liniji, stvorio se cep, nema kretanja,a ispred i iza tebe nepregledna kolona vozila, tacnije kolonija Turaka koji se vracaju iz domovine u Njemacku.
Samo me je Alah izbavio iz ovog kosmara![]()
to samo ovi muški mogujoš nema iskustvo kao vozać.Pa de si krenuo da te pita čova
![]()
Bem ti i datum i ljude i sve. Jedva čekam da nestanem, da me nema, da ne gledam više, aupič.....
![]()
Znači da ga kojim slučajem sretnem i udam se za njega bila bih proglašena za sponzorušu ili osobu sa dedi išjuz... pa život je *****!!!!
Kad mi se to desi, ja prespavam jedno 3-4 dana... i onda nemam problema vise... em me zaborave, em sam vec zakasnila....
Jel se nesto usralo oko puta?
Šta te briga ko šta kaže, go for it bre!
Šta te briga ko šta kaže, go for it bre!
- - - - - - - - - -
Ne ne, današnji datum je problematičan.
Naspavala sam se baš lepo, evo maločas ustala, a svet je i dalje isti lol zato kukam
Još samo da ga sretnem... još samo da nije pedofil... a šta da kažem Kitu posle, kako pred njim da se opravdam... kako??! Totalno sam beznadežna...
Svt? Ostalo msm da sam skapirala..l: