Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam kupovala kod njih, nikad ne rade kad se ja motam tim krajem...rade valjda do 4 tako nesto glupavo
Ja ne volim ali j i nasi vole...i pravo da vam kazem nasa verzija mi bolja od turske....turci su mastovitiji sa dodacima to stoji ali sama masa meni se ne svidja....

Nisam kupovala kod njih, nikad ne rade kad se ja motam tim krajem...rade valjda do 4 tako nesto glupavo
Ja ne volim ali j i nasi vole...i pravo da vam kazem nasa verzija mi bolja od turske....turci su mastovitiji sa dodacima to stoji ali sama masa meni se ne svidja....

vidi ovo...

11705806_993749303978444_9212724426941835709_o.jpg

Мени мама својевремено донела пуну кутију баклаве са орасима из Стамбола када је ишла за осми март са другарицама.

Ја јој у шали рекла да донесе и жена донела.

pojma nemas...ja jos balavim na ovu sliku..a trajalo je tako kratko...:sad2:

Ne mogu da se setim dal je bilo 8 ili 10 kutija ... strateski rasporedjene .... to je otislo za par dana, manje od nedelju dana :lol: Kako se nisu slogirali
Mislim paradoks je da JA to pitam...al ovo je cist seces hebo te meni to preslatko....ja sam vise za becku skolu :lol:

- - - - - - - - - -

Мени мама својевремено донела пуну кутију баклаве са орасима из Стамбола када је ишла за осми март са другарицама.

Ја јој у шали рекла да донесе и жена донела.

Srecica :lol:
To nisam....princip mogu da napravim pa necu da vukljam da se cimam da procuri

Ne mogu da se setim dal je bilo 8 ili 10 kutija ... strateski rasporedjene .... to je otislo za par dana, manje od nedelju dana :lol: Kako se nisu slogirali
Mislim paradoks je da JA to pitam...al ovo je cist seces hebo te meni to preslatko....ja sam vise za becku skolu :lol:

- - - - - - - - - -

Srecica :lol:
To nisam....princip mogu da napravim pa necu da vukljam da se cimam da procuri

e pa meni je bio gust sto ovi u stvari nisuuuuuu bili preslatki...neverovatno,ali su bili fenomenalni

Subota, autoput, neiskusan vozac, malo dete u autu, 35 stepeni, zalihe vode i hrane nula, gorivo na rezervi, temperatura motora na crvenoj liniji, stvorio se cep, nema kretanja,a ispred i iza tebe nepregledna kolona vozila, tacnije kolonija Turaka koji se vracaju iz domovine u Njemacku.

Samo me je Alah izbavio iz ovog kosmara:)

Subota, autoput, neiskusan vozac, malo dete u autu, 35 stepeni, zalihe vode i hrane nula, gorivo na rezervi, temperatura motora na crvenoj liniji, stvorio se cep, nema kretanja,a ispred i iza tebe nepregledna kolona vozila, tacnije kolonija Turaka koji se vracaju iz domovine u Njemacku.

sa malim detetom krenuo bez vode u sred vrucine :eek:
pobogu

ispale mu daske po auto putu:lol:

- - - - - - - - - -

nema ga da nam kaže koja strana,nadam se da nije ka Bg.sutra se vraćam .Ako primetim daske i ne daj Bože eksere,joj Velebite,neće bidne velika planina:lol:

Istok i zapad su Allahovi. Sta god vidis Allah je stvorio.

- - - - - - - - - -

Kupim Rosa vodu, ne mogu glavu da joj izvadim iz case... ****.m ti macku...

to samo ovi muški mogu:lol:još nema iskustvo kao vozać.Pa de si krenuo da te pita čova:)

Nisam ja bio vozac, a za vodu se iskomplikovalo bas to sto, jos dok guzva nije bila ni na vidiku taj vozac je ustanovio da auto nema dovoljno vode pa je sipao pola zaliha. Rezervoar je bio skoro pun ali su ga 3 saobracajke koje su uzrokovale bolesno duge zastoje, kao i kasnija nevidjena guzva skoro ispraznile.

Jebii ga, splet okolnosti je dovro do toga da uopste krenemo taj dan, ali eto sad smo bogatiji za jos jedno iskystvo.:)

@fineti

Da, prema bg, autoput ljubljana-zg-bg, ali ne verujem da se onakvo zlo moze ponoviti. Nekoliko saobracajki je izazvalo kolone od po 15 ak km, pa se onda sav taj konvoj zabio prema bajakovu. Stvorio se nevidjeni cep. Siguran sam da je bilo preko 50.000 auta. Mnoga vozila su prokuvavala ili ostajala bez goriva i jednostavno ih nisu mogli nigde skloniti kataklizmicne guzve Ne, ono ni u filmovima nisam video. Da se u poslednji momenat, cudom nismo iskljucili na tovarnik, ni vucic nas ne bi izbavio.

Poslednja izmena:
darkorundek.jpg

Znači da ga kojim slučajem sretnem i udam se za njega bila bih proglašena za sponzorušu ili osobu sa dedi išjuz... pa život je *****!!!!

Šta te briga ko šta kaže, go for it bre!

- - - - - - - - - -

Kad mi se to desi, ja prespavam jedno 3-4 dana... i onda nemam problema vise... em me zaborave, em sam vec zakasnila....:lol:
Jel se nesto usralo oko puta?

Ne ne, današnji datum je problematičan.

Naspavala sam se baš lepo, evo maločas ustala, a svet je i dalje isti lol zato kukam

Još samo da ga sretnem... još samo da nije pedofil... a šta da kažem Kitu posle, kako pred njim da se opravdam... kako??! Totalno sam beznadežna...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ne ne, današnji datum je problematičan.

Naspavala sam se baš lepo, evo maločas ustala, a svet je i dalje isti lol zato kukam

Svt? Ostalo msm da sam skapirala..:ol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back