Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
šta...ti to slušaš ?

Djomla je car totalni.Ovo mi je jedna od omiljenih njegovih pesama:

Sto se tice druge pesme ide ovako:
Skok adrenalina
Drugi dok me dira
Spustila me ne bi ni saka bensedina
Skok adrenalina
U krvi litar vina
Pa reci dal* sam kriva.

Glup tekst ali djuskavac i hit iz 2009.-te godine koji je svuda pustan.

taj što se kleo kleo je još i dobar u odnosu na ove nove miligrame amadeuse i ostale gluposti

- - - - - - - - - -

Djomla je car totalni.Ovo mi je jedna od omiljenih njegovih pesama:

Sto se tice druge pesme ide ovako:
Skok adrenalina
Drugi dok me dira
Spustila me ne bi ni saka bensedina
Skok adrenalina
U krvi litar vina
Pa reci dal* sam kriva.

Glup tekst ali djuskavac i hit iz 2009.-te godine koji je svuda pustan.

kako bi ja tu jednu kašikaru fuknuo

- - - - - - - - - -

al paj pozadi stotka iz osamdestreće :lol:
al nema veze, ipak je audi :lol:

kad mu kaem aj malo dejvid bouvita fredija dilana on me gleda belo samo što me ne otera u pitchku materinu

- - - - - - - - - -

a tim mamlazima ne treba razlog
usirraju se od tih opijata i uz mtv
sve je to isti djavo
prazni mozgovi i muzika za njih, simbioza
pa sad ja se pitam jel su deca kreteni zbog muzike il je muzika kretenska zbog današnje dece

kad mu kaem aj malo dejvid bouvita fredija dilana on me gleda belo samo što me ne otera u pitchku materinu

- - - - - - - - - -

pa sad ja se pitam jel su deca kreteni zbog muzike il je muzika kretenska zbog današnje dece

Deca su kreteni zbog roditelja koji ih nisu bolje odgojili... ne moze od toliko pametnih ljudi da ispadne toliko debila...

jedno veče sam šalto kanale nisam više znbao štada gledam na tubetu i po netu da kopam, pa nabasam na hepi teve, parovi...pasam gledo jedno sat vreme ono je znači strašno majkemi...onaj sistem vrednosti, oni likovi...ono...ma ludilo jebbote

- - - - - - - - - -

pa to je ono sto sam otvarala temu, kokoska ili jaje
ja sam oduvek misljenja da je sve to produkt iz mase, automatski za masu
ne verujem u parole pink nam kvari decu, vec pink koristi situaciju vec iskvarene dece da zaradi
mitrovic ne slusa niti svira ovu seljaniju, ali boli ga djoka koristi prazne umove da zaradi, a privatno sta ce slusati zar je bitno
tako i svi ostali na svetu nebitno kako se zovu pink mtv i dr, stoko izvoli daj pare

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back