Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam ja da ukrasim nako lepoooo...

idemo na salas pa hocu da bude i torta nesvakidasnja...eto

njima to bas bas znaci...:heart:

pa ebote, Giška..što ne naruči kod naše domatjice...em fino, kvalitetno, domatje...em leeepooootinja :heart:

torta-za-50-godisnjicu-braka-f2302a78cd23c6d4fe49125c371de4dc_view_l.jpg

možda ZD ima varijantu?...ok..da ne davim..

idi na pdf kuhinju..ili kako se već zove..tamo ima puno koji prave torte-pa vidi ko je iz NS pa da ti donesu..ili već

- - - - - - - - - -

a imaš i kvalitetne torte u MAksiju....izuzetne ponude

То је прилика да се родитељи изведу у ресторан а не да се довлаче кич торте.

Joj bre, nemoj biti tako negativna. :( Ako znači njoj, ako znači njenim roditeljima, neka je kič sto puta. Moji svekar i svekrva nisu nigde hteli da idu za 50 godina braka, iako smo im nudili razne opcije. Do kraja smo imali malo svečaniji ručak za nas ukućane, i naravno da sam pravila tortu. :)

2crwya0.jpg

Моји су изашли у ресторан са кумовима и то је било то. Нису деца па да се веселе шареној торти.

to su TVOJI...ovo su MOJI...i bice onako kako ONI zele,jer je njihov jubilej...i aj vise me obidji sa tvojom negativom

- - - - - - - - - -

hebi ga optika je uvek bila skupa
ma ima i jeftinijih nego je fora ovi koji mene interesuju za specijalne situacije su toliko, i ja nasla sta da me zanima jel da, bolje da vezem goblene jeftinije :lol:

- - - - - - - - - -

nocom :think:

idi vezi goblene ceri...:hahaha:

imas li neke adrese...????

salji na pp....

ja sam prezadovoljna mojom Radom koja nam je pravila torte,ali je i ona zena zasluzila odmor...:aha:

Nemam nikakve adrese, nisam mislila ni na kog konkretno, ali toliko poslastičarnica...Neko će valjda umeti da napravi to što hoćeš. Znala sam samo jednu ženu iz NS, ali odavno nisam sa njom u kontaktu, ko zna da li uopšte više i pravi torte.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back