електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
joj gledam cene neke opreme danima, majcice sve sto me interesuje je oko soma evrica![]()
Мени се допала фотеља од 70 000. Љупко, зар не.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj gledam cene neke opreme danima, majcice sve sto me interesuje je oko soma evrica![]()
ne znam ja da ukrasim nako lepoooo...
idemo na salas pa hocu da bude i torta nesvakidasnja...eto
njima to bas bas znaci...![]()

pa ebote, Giška..što ne naruči kod naše domatjice...em fino, kvalitetno, domatje...em leeepooootinja![]()

pa narucila bih ja Tolka,ali mi ZD daleko...![]()
ne znam za vas, ali ja bih i 200 km prešla za nešto što mi znači ili nekom mome mnogo znači
nije poenta u kilometrazi nego u temperaturi...jbt...KAKO daleko..pa ič nije daleko..kad .imaš kola
- - - - - - - - - -
ne znam za vas, ali ja bih i 200 km prešla za nešto što mi znači ili nekom mome mnogo znači

možda ZD ima varijantu?...ok..da ne davim..
idi na pdf kuhinju..ili kako se već zove..tamo ima puno koji prave torte-pa vidi ko je iz NS pa da ti donesu..ili već
- - - - - - - - - -
a imaš i kvalitetne torte u MAksiju....izuzetne ponude

i ocajno mi sad fali zena kao sto je ZD...
treba mi torta za 15.avgust a moja slasticarka ide na more...
kako cu pred roditelje bez torteeeeeeee...![]()
За лек и хиљаду километара, за торту вала ни пет.

Joj, znaš kakve torte mogu da se kupe u NS. Pamet da ti stane!

То је прилика да се родитељи изведу у ресторан а не да се довлаче кич торте.
Ako znači njoj, ako znači njenim roditeljima, neka je kič sto puta. Moji svekar i svekrva nisu nigde hteli da idu za 50 godina braka, iako smo im nudili razne opcije. Do kraja smo imali malo svečaniji ručak za nas ukućane, i naravno da sam pravila tortu. 
objektivi![]()

Мени се допала фотеља од 70 000. Љупко, зар не.

a pa dobro,ta oprema,ako je dobra,onda i jeste paprena...![]()

nije poenta u kilometrazi nego u temperaturi...![]()

Моји су изашли у ресторан са кумовима и то је било то. Нису деца па да се веселе шареној торти.
hebi ga optika je uvek bila skupa
ma ima i jeftinijih nego je fora ovi koji mene interesuju za specijalne situacije su toliko, i ja nasla sta da me zanima jel da, bolje da vezem goblene jeftinije
- - - - - - - - - -
nocom![]()

jel pere ves kuva rucak
sunce ti
jel ima na netu fotka da vidim to cudo
imas li neke adrese...????
salji na pp....
ja sam prezadovoljna mojom Radom koja nam je pravila torte,ali je i ona zena zasluzila odmor...![]()