...moj je bio takav od starta...zet i ja kupili skupa, isti...njegov i sada normalno radi a moj je krpljen i tjopav od starta...zato necu da kupujem paprenu tehniku jer covek moze da izvuce macku u dzaku
tacno sam znala da ce biti muke, prosto jer sam baksuz
ne znam sta je kod tebe frka? kod mene nije problem hardver nego softver (i gle cuda za softverski deo nemam garanciju, naravno

)
ne koristimo na isti nacin j i ja, ja sam imala vise virusa od njega na skeniranju od pre neki dan, ja malo ludujem pa klikcem svasta, gledam online filmove, apdejtujem sve i svasta, skidam razne programcice i cuda i td....on to finije radi sa vise opreza
inace godinama ja u odnosu na njega vise kuburim sa softverskim delom jer mnogo vise rizicnih stvari radim od njega....prosto sama sebi kopam rupe
sa hardverom nikad za 20 god nisam imala problema, na raznim kompovima....eto barem nesto
jasno mi je da sam sada ovom problemu najverovatnije sama doprinela
lakse bi mi bilo da je hardverski je pokriva garancija, ako budem zavrsila na servisu za ovo ima da me kosta
sad j po treci put pokusava da spasi stvar jer su stigla neka obavestenja gde su bili problemi u softveru i neki kljucevi za resavanje....hebem li ga dal ce uspeti
ako opet zeza ide u utorak na servis pa neka ubiju ceo sistem i stave odmah 10 i gotovo
nemam nameru da placam novu 8 dva puta