Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je najvaznije. Sada kada se vide povrede. I da svaki put imaju evidenciju.

Ja sam se isto presekla pre neki dan kada mi je drugarica pricala za svoju poznanicu. Vidja se sa tipom, niti zive zajedno, niti imaju decu... i malo, malo- on je udari. Posle toga spavaju i kao da nista nije bilo. Umesto da presece sada kada ih nista ne vezuje. Poludeo svet...

Kako jedno ludo zenski moze samo sebi da. zagkrca zivot to niko ne moze, jos kad cujem opravdanje tipa "ja sam ga izazvala, tacno bi je zadavila...

Pa fonom moze manja je stata ako neko zdipi al javlja se jedan drugi problem
Otkud znas da te neko od njih nece videti kako ih slikas prici i poceti da drami ....

Sve u svemu ne cackati mecku...svakakvih ima .....i postenih i bezobraznih..... zrtava i zlocinaca
Prosto sa ljudima u takvoj jednoj situaciji u kojoj su oni ne bih se zezala

Stavi sebe u situaciju da spavas u parku negde tamo daleko i da vidis zaludnog domoroca kako te fotka mobilnim ko izlozbenu igracku....mozes li da garantujes da ti nece puci film da ga napusis
Drugo je da je zvanicna reportaza pa fotke zvanicne

Ali priznajem tu bi mogle dobre umetnicke socijalne fotke u stilu ngm-a da se urade :zkez: ....ali ne fonom....

Pa fonom moze manja je stata ako neko zdipi al javlja se jedan drugi problem
Otkud znas da te neko od njih nece videti kako ih slikas prici i poceti da drami ....

Sve u svemu ne cackati mecku...svakakvih ima .....i postenih i bezobraznih..... zrtava i zlocinaca
Prosto sa ljudima u takvoj jednoj situaciji u kojoj su oni ne bih se zezala

Stavi sebe u situaciju da spavas u parku negde tamo daleko i da vidis zaludnog domoroca kako te fotka mobilnim ko izlozbenu igracku....mozes li da garantujes da ti nece puci film da ga napusis
Drugo je da je zvanicna reportaza pa fotke zvanicne

Ali priznajem tu bi mogle dobre umetnicke socijalne fotke u stilu ngm-a da se urade :zkez: ....ali ne fonom....

Zato postoje one naocare od 1000 dindzi u Tehnomaniji koje snimaju itd. ako se ne varam.

Moze da se slika vrv ako se pravis lud i koristis fon,ne gledas ih uopste fol sluske na usi i kuliras.

Zato postoje one naocare od 1000 dindzi u Tehnomaniji koje snimaju itd. ako se ne varam.

Moze da se slika vrv ako se pravis lud i koristis fon,ne gledas ih uopste fol sluske na usi i kuliras.
Pa moze al meni to nije to
Necu fotku u prolazu sa fona....za umetnicku zezanciju treba prava stvar a to ne bih tamo izvukla sile nema :pop:

sinoc od petrovca do budve,znaci dvadeset km sam putovala sat i deset minuta.parking smo trazili vise od dvadeset.sednemo ,prospem sebi punu casu svepsa u krilo.ajd sto sam sedela sve vreme kao upisana,nego su mi ruke ulepljene do lakata,sve vreme sam prebrisavala sto i stolicu.jelo smo cekali ..... i dobijem nesto najodvratnije u zivotu,neku kao hrskavu,citaj djon piletinu u marmeladi.pojedem je celu,bilo mi zao muza da mu propadne izvodjenje zene....

sinoc od petrovca do budve,znaci dvadeset km sam putovala sat i deset minuta.parking smo trazili vise od dvadeset.sednemo ,prospem sebi punu casu svepsa u krilo.ajd sto sam sedela sve vreme kao upisana,nego su mi ruke ulepljene do lakata,sve vreme sam prebrisavala sto i stolicu.jelo smo cekali ..... i dobijem nesto najodvratnije u zivotu,neku kao hrskavu,citaj djon piletinu u marmeladi.pojedem je celu,bilo mi zao muza da mu propadne izvodjenje zene....

E ovakvu zenu bih ja odmah zenio...empatija na nivou :cvet:...

E ovakvu zenu bih ja odmah zenio...empatija na nivou :cvet:...

vise sam krpa ....
inace sam jako sklona da jedem gomna da se neko ne oseti lose
davno izasli na veceru,moja kuma i ja,a na veceru nas vodila jedna moja drugarica iz podgorice,koju kuma ne poznaaje
jeli smo lignje.kuma uzela parcence,grozno joj,ja pojela i svoje i njeno,bilo mi neprijatno.a stvarno bilo gadno.posle i ta iz podgorice i kuma povracale celu noc,meni seljanki nista.

vise sam krpa ....
davno izasli na veceru,moja kuma i ja,a na veceru nas vodila jedna moja drugarica iz podgorice,koju kuma ne poznaaje
jeli smo lignje.kuma uzela parcence,grozno joj,ja pojela i svoje i njeno,bilo mi neprijatno.a stvarno bilo gadno.posle i ta iz podgorice i kuma povracale celu noc,meni seljanki nista.

Ti si zena ne mucak...:mrgreen:...

A ovo vezano za empatiju...isti sam...sa tim se radja...jbg...ali se nizasta ne bih menjao...

vise sam krpa ....

Признај да ти се свидело...

jesi li pocela u novoj teretani?tako moj muz dosao nedelju dana posle mene na more,ne moze da trci i pliva ima jaku neobjasnjivu upalu donjih misica na stomaku
ja sve mislim da je imao neki visecasovni seks sa nekom mladjahnom...pa gde u ovim godinama.....

Jesam, juce bila. Dao mi neke bas zanimljive vezbe, ova jedna me ubila za stomak i donja ledja. Jedva sam pola uradila sa punom koncentracijom, sad boli ono sto nikada nije bolelo.
A on trci svaki dan jel da?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back