Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne baksuziraj :evil: :evil: .Hocu da gledam slatkise na plazi sto podrazumeva vrucine :evil: .

Svi ste vi zaboravili kako je biti mlad :deda2: .

Šta ti je kad odjednom ne voliš kišu i hladnoću i tmurne oblake?! :vatromet:

Volim ja zaki leto i vrućinu, al moj imuni i svi ostali sistemi ne bi podneli još jednu dekadu dana od po 50 stepeni.

Šta ti je kad odjednom ne voliš kišu i hladnoću i tmurne oblake?! :vatromet:

Volim ja zaki leto i vrućinu, al moj imuni i svi ostali sistemi ne bi podneli još jednu dekadu dana od po 50 stepeni.

Volim kisu,sveze i tmurno vreme :vatromet: ali ne u sred leta kada momci setaju u sorcu na plazi :vudu: :poludeo: .

Seti se tvoje mladosti i slatkisa koji setaju naokolo u sorcevima :vatromet: .

Lux strpi se do 23.Septembra kad je kraj leta hocu da uzivam u pogledu :klap::super: odmaranju na plazi,uzivanju u vodi.

U mojoj mladosti je slabije bilo momaka :rumenko:
Al što se mene tiče leto slobodno može da potraje i do 28. septembra, do tad sam na godišnjem, ne bi bilo loše da me posluži neko sunašce, a ne k'o uvek potop!

U mojoj mladosti je slabije bilo momaka :rumenko:
Al što se mene tiče leto slobodno može da potraje i do 28. septembra, do tad sam na godišnjem, ne bi bilo loše da me posluži neko sunašce, a ne k'o uvek potop!

Dobro,mogu i devojke da se gledaju,dajem samo uopsten primer.Ko sta voli to i gleda nego ne sad da kisa i zahladjenje kada su slatkisi u sorcevima naokolo a odmor na plazi i u vodi sjajan.
E jbg sad,leto je do 23.9.Posle vec ne.

Taman odlucim da postanem stjuardesa, pola sata se ubedjujem da se ne bojim letenja, niti visine, niti da sam se kljukala lekovima za smirenje prilikom takvih zgoda... i sve ja sebe ubedim lepo, cak i da perfektno govorim nemacki... kad ono medjutim... skontam da mi treba neki raspon od 210 cm... pa i creva da mi razvuku ne bih dobila 210 cm... nista, nastavljam da spremam ispite...

kako moze ovo da gleda ebem ti :fdlan:
keva pustila aldzaziru balkan, izvestavaju oko palestine i izreala rokanje.... i blene u ove snimke bombardovanja, leseva po ulicama, kuknjave, plakanja vristanja nad poginulima
o gadosti, zeludac mi se prevrce

Kako se resiti paukova,od cega oni beze?

Jednog veci je ubijen pre nekog vremena,hteo da se zavuce pod krevet.

Drugog sam ubila malopre - izasao je iz kreveta,odbacila sam ga knjigom,ustala i zgazila.Mali,crn,kao da se presijavao.Cudna crna boja.

Ima otrovnih,mogu da ujedu nocu i ne oseti se odmah- posle je gadno.Daleko bilo :pop: te u smislu prevencije zna li iko sta ih tera?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back