Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je posebna patologija, tek.
Al ne znam šta Emociji nije jasno, nije da živi mnogo dalje odavde.
Samo na prostoru Balkana je u poslednjih 110 godina bilo pet ratova (i to ako poslednji obuhvatimo kao jedan).

Meni je jasno da smo ovim dešavanjima na dobrom putu da ih u dogledno vreme bude još.

emocijo, mism sagledavash da je najvredniji europski narod napravio najveca sranja sto se toga tice?:lol:

Po toj logici svi potomci bi trebalo da se stide dok god kao narod postoje? Priznati učinjeno,naučiti lekciju i nastaviti dalje.Kao poštena i korisna jednika u društvu u kom se živi.

Trenutno,kod nas,su napali nedužne ljude u svojim automobilima,ljude koji su odvojili deo svojih zarada u fond iz kojeg je njima pruženo gostoprimstvo iako su nepozvani došli,ne poštujući zakone države u kojoj su trenutno.

Opet sam na početku,bolje da odem u kuhinju.:lol:

- - - - - - - - - -

Nikako mi nije ista situacija, to su nasi ljudi, kojima, uostalom, do dana danasnjeg pomogli nisu, a sad ce valjda da pomognu jedno milion Arapa. Imam dve drugarice iz Mostara, izbegle sa majkom u toku rata, otac ostao tamo i borio se, ubrzo posle toga je umro, zive privatno, jedna radi gde stigne kad ima, majka joj je snajderka i radi u nekoj sivari na crno za 12000, do pre par godina ziveli su u kuci sa poljskim wc-om, sad zive u malo boljim uslovima, ali nista znacajno, placaju kiriju 60 evra+dazbine, pa za hranu sta i ako ostane, od drzave niti su ikad dobijale sta niti dobijaju sada, stan u Mostaru ne mogu da prodaju, uselio je se neki Musliman u njega, dakle, nemaju bukvalno nista u zivotu, a nasa vlada daje 10 evra dnevno migrantima iz Arabije. Pa lepo, za svog nemamo, za tudjeg imamo.

:ok:...

Иначе у време каде немамо ни основне основа здравственог, социјалног старања, школског система требају нам мигранти ко по балеге у џепу.
Којим знањима, вештинама и способностима дотични располажу да ће ишта унапредити?
Где су Афганистанци, Бедуини и слични развили неку европску земљу, сем што су себали све чега су се дохватили.
Него да се подсетимо, Лондон 2011. неки мигранти су се баш уклопили у друштво...
images

images

images

samo nek s eovi tese kako ce oni dalje put evrope...mda, kada ih za jedno 10 godina bude ko zutih mrava, mozda ce se preispitati svoje stavove.

- - - - - - - - - -

msm, ti azilanti...barem da je kod nas dozvoljeno ubistvo u samoodbrani, pa ako neki napadne da ga covek lepo ucmeka ko bubu i cao zdravo.

- - - - - - - - - -

znaci ne verujem da im se daje po 10 evrica dnevno...sto emni ne daju po 10 evrica dnevno. ovo je definitivno zemlja smrdija.

Jeste...i posle nije Sarkozi u pravu...za moj racun je bio...

Nemci su pokorili Evropu, nije rat samo uzeti kalasnjikov u ruku...pare su u njihovim rukama...
... и направили јавни дуг преко 6.000 милијарди$, опроштено им је преко 80% дуга од ДСР и преко пола од ПСР.
А да, сваке године добију преко пола милиона миграната који не раде ни очина и које држе на грбачи, па док траје траје...

... и направили јавни дуг преко 6.000 милијарди$, опроштено им је преко 80% дуга од ДСР и преко пола од ПСР.
А да, сваке године добију преко пола милиона миграната који не раде ни очина и које држе на грбачи, па док траје траје...

Ne bas...Nemacka je jaka...znam im mentalitet, njima uzimaju pola plate na ime poreza, oni rec ne kazu...hteli mi da verujemo ili ne oni jesu skroman i vredan narod...imaju mane koje nisu male ali stoji da su skromni i protestantski radni...on ako moze da umesi nece da kupi...takva im je glava...

Ne bas...Nemacka je jaka...znam im mentalitet, njima uzimaju pola plate na ime poreza, oni rec ne kazu...hteli mi da verujemo ili ne oni jesu skroman i vredan narod...imaju mane koje nisu male ali stoji da su skromni i protestantski radni...on ako moze da umesi nece da kupi...takva im je glava...

uzimaju i meni, pa cutim, sta cu, nek je i 2000 al da je redovno :(

Није битно, Немачка од развијених држава ЕУ има највећи одлив високостручних кадрова у Швајцарску, Канаду и Норге, делом и због тих пола бруто плате које им узимају, а сваке године има бар 1,1М мање Немаца(не немачких држављана, већ Немаца, минус у држављанима је око 550к).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back