Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Licemerno je blaga rec za hajku jer su posledice teske, a to su deca.

nije opce rijec za hajku vec komentar vezan za hajku ciji ucesnici garant imaju identicne mladalacke "grijehove"
al ih to ne prijechi da etiketiraju dijete i obitelj koje ne poznaju

- - - - - - - - - -

Ma vidim, sve sto smo do sad raspravljali smo uspesno resili, nesto se bas promenilo zbog toga.

Da se ne lazemo, dal raspravljamo o Napoleonu, masakrima u Siriji, propasti Grcke ili silovanjima, sve to ljudi na forumu rade neobavezno.

govori u svoje ime
ja od silovanja tudjeg djeteta prosto nisam u stanju napraviti vic

Ako,pokazuje kakav je.

nije kao da sam krio svoje stavove i ranije :lol:

Nego jel vi stvarno mislite da ovde mrsite nesto vazno?

Kao ako se javno zgrazavate 3 dana na forumu, nekom temom postigli ste nesto vazno?

Jos 5 dana i zgrazavacete se nekim dugim slucajem.

Da vas covek pita koji je slucaj bio glavni 2005 npr ne bi ste imali pojma.

Takva je ljudska psiha, gleda sudar sa sve smrskanim telima 5 minuta pa produzi dalje ja bar posteno kazem da me 99% vesti i tema na ovom forumu zanima potpuno povrsno, vi ste ti koji jos lazete sebe da vam je stalo...

A sta ces konkretno da uradis za to dete osim cavrljanja po forumu?

konkretno necu pljuvati po tudjem djetetu ni po forumu, ni po komentarima u online izdanjima novina, ni u realnosti...
niti cu od toga praviti sprdnju
posto danas, nazalost ili nasrecu, komentari ostavljeni na pvakvim mjestima i drustvenim mrezama nose odredjenu tezinu
djeca su izvrsavala samoubojstva zbog maltretiranja u sajber svijetu ili citanja komentara neznanaca o sebi nakon takvih situacija
tako da nije zgoreg razmisliti malo o tome prije nego krenes kenyati u sitne sate
zato sto mislis da si tako u mogucnosti

konkretno necu pljuvati po tudjem djetetu ni po forumu, ni po komentarima u online izdanjima novina, ni u realnosti...
posto danas, nazalost ili nasrecu, komentari ostavljeni na pvakvim mjestima i drustvenim mrezama nose odredjenu tezinu
djeca su izvrsavala samoubojstva zbog maltretiranja u sajber svijetu ili citanja komentara neznanaca o sebi nakon takvih situacija
tako da nije zgoreg razmisliti malo o tome prije nego krenes kenyati u sitne sate

A gde ja to tacno pljujem?

Ako kazem da treba razumno bice da bude svesno da moze biti u opasnosti, jel to pljuvanje?

A gde ja to tacno pljujem?

Ako kazem da treba razumno bice da bude svesno da moze biti u opasnosti, jel to pljuvanje?

kapiram da si ti u pubertetu i par godina kasnije bio olichenje razuma
pa ti nije jasno kako je to moguce
ali eto
za vecinu ljudi to nije tako; pubertetlije prosto nisu utjelovljenje racionalnosti
sto opet nije izgovor da idemo okolo i silujemo nepromisljenu djecu, niti da ta djeca to rade jedna drugoj...

Ocigledno da neki ne kontaju kako se zrtva oseca. I da takvi komentari jos povecavaju osecaj krivice i sramote. Al' dobro... svako ima glavu na ramenima da misli...

meni je strashno to sto se dogodilo na rodjendanu... pored ostalih strashnih stvari... sad nesmeju roditelji da puste devojcice ni na rodjendan... brane im diskoteke, brane kafice... pa zaboga treba da zabrane devojcicama i rodjendane... gde su za devojcice sigurni izlasci... postali smo sredina opasna po zivot...

meni je strashno to sto se dogodilo na rodjendanu... pored ostalih strashnih stvari... sad nesmeju roditelji da puste devojcice ni na rodjendan... brane im diskoteke, brane kafice... pa zaboga treba da zabrane devojcicama i rodjendane... gde su za devojcice sigurni izlasci... postali smo sredina opasna po zivot...

О чему ти причаш јбт? Ко брани, шта брани? Људи гину и по друмовима па нико није продао ауто због тога.

To se uvek desavalo na rodjendanima, zurkama, blejama i slicno... silovatelji nisu ljudi koje ne poznajes koliko god se mi bezbednije osecali kad tako mislimo. To je mehanizam odbrane. Silovatelji su u 97 procenata ljudi koje zrtva poznaje. Sad konkretno da li je u procenat tacan podatak ne znam, nisam ja radila statistike.. ali daleka daleka vecina su ljudi koje zrtva poznaje. To su mi potvrdili i ljudi koji rade u policiji. Takva silovanja se ne prijavljuju, za njih se ne cuje i slicno. Cika iz parka u mraku je obmana da bi se ljudi osecali bezbedno. Oni su daleka daleka manjina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back