Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
Klinci će biti verovatno osudjeni na p.dom mozda cak i uslovno jer su maloletni...svašta nešto ce se tu uzeti u obzir
a ona je vec u startu osudjena dozivotno
a ona je vec u startu osudjena dozivotno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Имаш распусне будале а имаш и неискусне који се у првој погодној прилици понашају као пуштени с ланца (гора варијанта) и онда помози боже.
Знам само ово - на екскурзијама у гимназији су се најраспусније понашала деца која су престрого држана, такозване тута-муте.
Klinci će biti verovatno osudjeni na p.dom mozda cak i uslovno jer su maloletni...svašta nešto ce se tu uzeti u obzir
a ona je vec u startu osudjena dozivotno![]()
a ona je vec u startu osudjena dozivotno![]()
Da, to bi bila poučna vaspitno-popravna mera!Било би добро да их неко намлати, тек тако, да добро запамте кад су неког малтретирали.
Та девојка ваљда има другове који би их радо пропустили кроз шаке.
Било би добро да их неко намлати, тек тако, да добро запамте кад су неког малтретирали.
Та девојка ваљда има другове који би их радо пропустили кроз шаке.

Da, to bi bila poučna vaspitno-popravna mera!
.Popila sam nesto piva.Metla ce me ubiti![]()
.

ah jednom u 10 godona zajjebem se i ja i popijem casu plave lagunePusti ti metlicu, ona je trezvenjak...mi koji isto volimo pomalo pivceta,odobravamo![]()
tad se skinem gola i zaigram dodole na sred ulice, jer imam prava 
![]()
poslacu ti jacoba da te siluje![]()
Da kastriram coveka
.Sta ti je ucinio kad ga toliko ne volis
.ah jednom u 10 godona zajjebem se i ja i popijem casu plave lagunetad se skinem gola i zaigram dodole na sred ulice, jer imam prava
meni bi legla casa puna hladne cedjene pomorandze

Oslovljava je sa ''sestro''.Da kastriram coveka
.Sta ti je ucinio kad ga toliko ne volis
.
Ni to ne bi bilo dovoljno za oprost,oni verovatno nisu sasvim svesni šta su devojci(čici) učinili,važno je da su tukije naoštriliДа прошетају мало до ортопедије и назад и да на коленима моле девојку да им опрости.

Znam za film, gledala ga i super je.Film s napupelom Bruk Shilds od 16 leta
Pusti ti metlicu, ona je trezvenjak...mi koji isto volimo pomalo pivceta,odobravamo![]()
meni bi legla casa puna hladne cedjene pomorandze
Pa nema nerviranja...to ti ko pušači i nepušači,razumevanje 0%Mene nervira kad je neko toliko protiv alkohola.Ne volim napijanja niti pijane osobe ali dobra casa dobrog crnog vina,mala flasa 0.5 piva uz neku klopu su sjajne.
Takodje klinci bace limenku i skoce u vodu,popiju ,prave rostilj ako se ne varam i sve to nocu-mladi su,to im je "uzbudjenje" .
..msm niko nikog ne razume...Vidla,koktelče...mjok ja sam ti pre za konkretno

Pa nema nerviranja...to ti ko pušači i nepušači,razumevanje 0%..msm niko nikog ne razume...
Ni to ne bi bilo dovoljno za oprost,oni verovatno nisu sasvim svesni šta su devojci(čici) učinili,važno je da su tukije naoštrili
- - - - - - - - - -
Znam za film, gledala ga i super je.
Pa nema nerviranja...to ti ko pušači i nepušači,razumevanje 0%..msm niko nikog ne razume...