Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
taj argument "imam prava" je mac sa dve ostrice
slazem se imas prava da radis sta ti volja
imas prava da ides go, imas prava da skaces sa mosta u hladnu reku, imas prava da bijes pedere, imas prava da mislis sta hoces i radis apsolutno sve
nesto ce ti proci nesto nece, negde ce te zakoni ukocini ili majka priroda
ali prava da barem probas apsolutno sve imas jel tako, to vazi i za silovatelje ubice i dr....i oni misle da imaju prava...pa sledeci put prst na celo kad se uhvatite za to cuveno "imam prava"
to ne znaci da ces proci bez posledica i to je onaj deo koji se zaboravlja najcesce, na zalost

- - - - - - - - - -

Имаш распусне будале а имаш и неискусне који се у првој погодној прилици понашају као пуштени с ланца (гора варијанта) и онда помози боже.

Знам само ово - на екскурзијама у гимназији су се најраспусније понашала деца која су престрого држана, такозване тута-муте.

da taj sindrom pustanja sa lanca pa makar i tri dana na ekskurziji je svima poznat....

- - - - - - - - - -

Klinci će biti verovatno osudjeni na p.dom mozda cak i uslovno jer su maloletni...svašta nešto ce se tu uzeti u obzir
a ona je vec u startu osudjena dozivotno:sad2:

seks uz pristanak stave od 14 godine pametnjakovici
ali za silovanje su jelte maloletni i sa 15,16 god pa im se gleda kroz prste
pametni nam zakoni

Klinci će biti verovatno osudjeni na p.dom mozda cak i uslovno jer su maloletni...svašta nešto ce se tu uzeti u obzir
a ona je vec u startu osudjena dozivotno:sad2:

Било би добро да их неко намлати, тек тако, да добро запамте кад су неког малтретирали.

Та девојка ваљда има другове који би их радо пропустили кроз шаке.

Било би добро да их неко намлати, тек тако, да добро запамте кад су неког малтретирали.

Та девојка ваљда има другове који би их радо пропустили кроз шаке.

ja sam jos brutalnija :lol:
sudjenje ko punoletnom, 25 godina sa onim teskim robijasima, kolegama takoreci, silovateljima i ubicama, pa kad ih razguze tamo i budu glavne devojke za razonodu doci ce im iz dupeta u glavu, bukvalno, sta su uradili :zkez:

Popila sam nesto piva.Metla ce me ubiti :aaa: :lol: .

bicuje-1.gif

:lol:
poslacu ti jacoba da te siluje :zper:

Да прошетају мало до ортопедије и назад и да на коленима моле девојку да им опрости.
Ni to ne bi bilo dovoljno za oprost,oni verovatno nisu sasvim svesni šta su devojci(čici) učinili,važno je da su tukije naoštrili:evil:

- - - - - - - - - -

Film s napupelom Bruk Shilds od 16 leta
Znam za film, gledala ga i super je.

Pusti ti metlicu, ona je trezvenjak...mi koji isto volimo pomalo pivceta,odobravamo:mrgreen:

Mene nervira kad je neko toliko protiv alkohola.Ne volim napijanja niti pijane osobe ali dobra casa dobrog crnog vina,mala flasa 0.5 piva uz neku klopu su sjajne.

Takodje klinci bace limenku i skoce u vodu,popiju ,prave rostilj ako se ne varam i sve to nocu-mladi su,to im je "uzbudjenje" .

- - - - - - - - - -

meni bi legla casa puna hladne cedjene pomorandze

Meni casa cedjene pomorandze i cedjenog limuna zajedno.

Mene nervira kad je neko toliko protiv alkohola.Ne volim napijanja niti pijane osobe ali dobra casa dobrog crnog vina,mala flasa 0.5 piva uz neku klopu su sjajne.

Takodje klinci bace limenku i skoce u vodu,popiju ,prave rostilj ako se ne varam i sve to nocu-mladi su,to im je "uzbudjenje" .
Pa nema nerviranja...to ti ko pušači i nepušači,razumevanje 0%:lol:..msm niko nikog ne razume...

Ni to ne bi bilo dovoljno za oprost,oni verovatno nisu sasvim svesni šta su devojci(čici) učinili,važno je da su tukije naoštrili:evil:

- - - - - - - - - -

Znam za film, gledala ga i super je.

mislis da nisu svesni?
ja nesto nisam pristallica teorija dela bez svesti o posledicama
mozda gresim
nesvesni su oni mentalno poremeceni tipa psihopate sizofrenici i sl
deca mala su nesvesna
nisu oni uopste tako mali da bi bili nesvesni ko dete od 5 god, ne verujem ni da su ludi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back