Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislis da nisu svesni?
ja nesto nisam pristallica teorija dela bez svesti o posledicama
mozda gresim
nesvesni su oni mentalno poremeceni tipa psihopate sizofrenici i sl
deca mala su nesvesna
nisu oni uopste tako mali da bi bili nesvesni ko dete od 5 god, ne verujem ni da su ludi
u tim godinama nisi sasvim svestan posledica učinjenog
ti sada pričaš sa mozgom odrasle osobe kao i ja...ne branim ih,daleko od toga...samo hoću da kazem da su naneli veću stetu nesrecnoj devojci, od onoga što je vidljivo...

Mene nervira kad je neko toliko protiv alkohola.Ne volim napijanja niti pijane osobe ali dobra casa dobrog crnog vina,mala flasa 0.5 piva uz neku klopu su sjajne.

Takodje klinci bace limenku i skoce u vodu,popiju ,prave rostilj ako se ne varam i sve to nocu-mladi su,to im je "uzbudjenje" .

- - - - - - - - - -

Meni casa cedjene pomorandze i cedjenog limuna zajedno.

zauz ja sam protiv pijancenja da se uvostis kao doticna iz price
nista nisam rekla protiv case piva vina i sl....
velika je razlika to, mojne da mi spinujes da ti ne posaljem jacoba manijaka :tiganj:

moze i koktel grejp narandza limun, ma moze sta oce samo da je hladno i da je vocno :heart:

u tim godinama nisi sasvim svestan posledica učinjenog
ti sada pričaš sa mozgom odrasle osobe kao i ja...ne branim ih,daleko od toga...samo hoću da kazem da su naneli veću stetu nesrecnoj devojci, od onoga što je vidljivo...

maco pa imala si ti 16 pa nisi nabila neku devojcicu manju od sebe u jarak i silovala je (necim)
razumem sta zelis reci ali se ne slazem
ne opravdavaju ih ove godine, u tim godinama si blesav ali majku mu granica se zna, ili je neki ne znaju
pa sto ti nisi zavrsila na krivicnom sudjenju sa 16....ne radi svako te gluposti ni ko tinejdzer bas jer je svestan

- - - - - - - - - -

Pa nema nerviranja...to ti ko pušači i nepušači,razumevanje 0%:lol:..msm niko nikog ne razume...

sta se palite pa nisam nista rekla protiv vase case vina ili piva, zene bree :lol:

- - - - - - - - - -

ma pusti ti to sok, pa unutra alKokol:lol: a tek boja:roll:

ne svidja ti se boja :rida: zloco
eh da ima koktel drec zelen onda bih vec postala pijanac :zcepanje:

zauz ja sam protiv pijancenja da se uvostis kao doticna iz price
nista nisam rekla protiv case piva vina i sl....
velika je razlika to, mojne da mi spinujes da ti ne posaljem jacoba manijaka :tiganj:

moze i koktel grejp narandza limun, ma moze sta oce samo da je hladno i da je vocno :heart:

Mlado,ludo....Msm ne mozes prema sebi to da odredjujes.Neko je pijan nakon case pica,nekome gajba nije dovoljna.

Nemoj ti mene da spinujes da ne stavim flase alkohola oko tebe i onemogucim ti kretanje kako ni jednu ne bi dotakla :batina: .

maco pa imala si ti 16 pa nisi nabila neku devojcicu manju od sebe u jarak i silovala je (necim)
ne opravdavaju ih ove godine, u tim godinama si blesav ali majku mu granica se zna, ili je neki ne znaju
pa sto ti nisi zavrsila na krivicnom sudjenju sa 16....ne radi svako te gluposti ni ko tinejdzer bas jer je svestan

- - - - - - - - - -

sta se palite pa nisam nista rekla protiv vase case vina ili piva, zene bree :lol:
Naravno, sve ima veze...slavlje,pijanstvo, kočnice popuste i bla, bla bla
msm da taj nagon za nasiljem nad drugom osobom nemaju svi,ove sseronje su imale očigledno...a alhohol je samo sve pojačao,i slatzem se sa tobom oko toga
da ona nije trebala da pije,mozda bi se odbranila, zvala u pomoć...mozda

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

ne svidja ti se boja :rida: zloco
eh da ima koktel drec zelen onda bih vec postala pijanac :zcepanje:
Napravičemo, samo kazi:D

http://www.kurir.rs/stars/video-i-f...pripremaju-pesmu-o-jugoslaviji-clanak-1871991

download.jpg

Goli Otok.Komunizam i zabrana Pravoslavlja a oni pevaju o Jugoslaviji.

otkrila sam vam slabu tacku, kad ocete metlu da vidite golu kako se seta po uici jer ima prava, nasikajte je plavim koktelom :zcepanje:
zamisli reakciju da vidim drec zeleni

e vidjala sam po filmovima kad odu u klubove pa piju te drec koktele al fora je u neonskim svetlima pa izgledaju u casama pod tim svetlima tako drec....to bi bio opasan izazov za metlu :zcepanje:
ovako bez tih efekata sanse nema drec da se dobije :( jedino da potopis neku moju majicu :lol:

otkrila sam vam slabu tacku, kad ocete metlu da vidite golu kako se seta po uici jer ima prava, nasikajte je plavim koktelom :zcepanje:
zamisli reakciju da vidim drec zeleni

e vidjala sam po filmovima kad odu u klubove pa piju te drec koktele al fora je u neonskim svetlima pa izgledaju u casama pod tim svetlima tako drec....to bi bio opasan izazov za metlu :zcepanje:
ovako bez tih efekata sanse nema drec da se dobije :( jedino da potopis neku moju majicu :lol:

Dodji dodji metlo dooooooodji :lol::lol::lol::lol::lol: .

dobro,neću više...dagledamupivo:rumenko:
rekoh ti prošli put...Zivoti drugih,nemački,štazi i te stvari...odličan!

ne gleda mi se sad, daj neku komediju za opustanje
dobila si otkaz ko savetnik za filmove :aha:

- - - - - - - - - -

njupam tobleronu :guza:

jacobu se ne svidja, sto mi to tesko pada :lol:

- - - - - - - - - -

belo zlatna, pederska, de je nepoznavaoc da ga umlati :zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back