Neko je mortus nakon case,neko nakon flase itd.-svi razlicito podnose alkohol.Potpis,drzim se toga celog zivota ali isto tako razumem one koji popiju kada izadju.
Imamo drugi problem-vise se prica o njenom pijanstvu i tako indirektno se ona okrivljuje ona za to sto joj se desilo.U tome je caka-nije ona kriva jer je popila vec oni sto su mozga bez.
niko ovde na temi nije ni reko da je ona kriva, taman posla
svaka medalja ima dve strane
svaki dogadjaj ima vise ucesnika i vise odgovornih
kako vec rekoh danas, zakon akcije i rekacije
tvoje je da se cuvas da mislis, jel tako....koliko ce ti to pomoci u zivotu ne znas, mozes opet da nahebes jel tako....ali nemoj sebe stavljati u bespomocne polozaje nemoj sam sebi kopati rupu...cuvaj se, moras
rece zaba a i ti si aminovala, imas prava da se gola valjas, sta li vec, pa imas, a kazi mi jesi nekad izasla gola na ulicu? nisi garant....sad mi kazi zasto nisi? jer ti neki deo mozga reko ej zauz nemoj nahebaces ako tako izadjes svakakvog sveta ima? verovatno jeste...i nije za dzaba jer je to cinjenica....
to vazi i za pijanstvo, nije bitno da li je jedna casa ili 10, ako znas da te hvata od jedne case nemoj sebe dovoditi u situaciju da popijes 5, jer svasta moze da ti se desi
zao mi je ako vas pogadja ali ja nikada necu imati lepu rec za pijancenje
na zalost to je toliko postalo normalno da niko nece da reaguje da se upotreba alkohola smanji, mislim to je prosto i nemoguce, sljoka se milenijumima, pa smo stigli u fazu da su nam pijana deca nesto normalno, mali andjelcici....
nije normalno silovati
nije normalno uroljati se i napraviti od sebe sve samo ne razumno bice