- Poruka
- 122.254
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А још мање за поређење.Nisam znao da je to takmicenje.
А још мање за поређење.
Не, педереи су врло добро знали ко су и чему се излажу, чак су и могли пружити (неки)отпор, ове девојчице су нападнуте од психопата и реално нису могле пружити пажње вредан отпор, нити побећи.svet je svet, svet nije samo srbija
pricam na globalnom nivou
naravno da je ubijeno vise devojcica devojaka zena nego pedera, ali to ne znaci da pederri nisu stradali samo jer su isli drzci se za ruku na ulici, ti nipodastavas jednu grupu, uzdizes drugu, samo zbog licnih osecanja prema jednim i drugima, a tu onda tvoja analogija propada jer imas predubedjenja....
Зато сам и рекао.Zrtva je zrtva, bila tebi draga ili jok...
Не, педереи су врло добро знали ко су и чему се излажу, чак су и могли пружити (неки)отпор, ове девојчице су нападнуте од психопата и реално нису могле пружити пажње вредан отпор, нити побећи.
И немој се хватати неких вукоебина, причамо о нашим дешавањима код нас.
Не, педереи су врло добро знали ко су и чему се излажу, чак су и могли пружити (неки)отпор, ове девојчице су нападнуте од психопата и реално нису могле пружити пажње вредан отпор, нити побећи.
И немој се хватати неких вукоебина, причамо о нашим дешавањима код нас.
- - - - - - - - - -
Зато сам и рекао.
Зато и законодавац различито вреднује убиство, или силовање од понеког мае гери по лабрњи каквог педереа.
Наравно у питању су тешка кривична дела која се тако и вреднују од стране закона, релативизам не чини на ствар.Niko nije ni pricao kako zakon vrednuje razlicita dela, ti si rekao da onaj ko krivi zrtvu nije normalan, dakle jel ti krivis pedera ako mu neko polomi nos ili onog sto mu je nos polomio?
Svako treba da pazi u kakvu se situaciju postavlja. Sto izazivati sudbinu ako ne moras.
Наравно у питању су тешка кривична дела која се тако и вреднују од стране закона, релативизам не чини на ствар.
Шетња кроз твоје постове је хорор мизантропије, разуме те, али не оправдавам.neces iskreno da izkazes svoje misljenje i predrasude, ne kapiras da su one deo tebe i cine te takvim kakv jesi...budi svoj
nemoj mi te frazice prodavati jer neces da "izadjes iz ormana" i kazes lepo svoje misljenje da svi pederri treba da crknu i da ih ne podnosis.....
ovo uplitanje u kucine ti kod mene ne pali
ja mislim da je isto, ti ne mislis, svako iz svojih ralzoga, i ok ne moramo da se slazemo
То је на суду да одлучи... конфликти међу одраслим људима нису увек јасно дефинисани.i opet nisi odgovorio na pitanje jel i pedder zrtva ili nije?
Elem, zasto niko nece da mi objasni zasto je normalno traziti odstetu za ubijenog rodjaka?
Ajde dajte mi argumente, nisam ja nerazuman, ubedite me da gresim.
Шетња кроз твоје постове је хорор мизантропије, разуме те, али не оправдавам.
- - - - - - - - - -
То је на суду да одлучи... конфликти међу одраслим људима нису увек јасно дефинисани.
Али убиство/силовање је недвосмислена квалификација.
Опет те питам колико је педереа у Србији убијено зато што су педереи, а колико жена и девојака?Ako bi neko ubio pedera jel on onda zrtva?
Zar i optuzeni za silovanje/ubistvo nisu nevini dok se ne dokaze suprotno?
Шетња кроз твоје постове је хорор мизантропије, разуме те, али не оправдавам.
- - - - - - - - - -
То је на суду да одлучи... конфликти међу одраслим људима нису увек јасно дефинисани.
Али убиство/силовање је недвосмислена квалификација.

Pobegao sam u fašizam da sakrijem ženu u sebi
Опет те питам колико је педереа у Србији убијено зато што су педереи, а колико жена и девојака?
Ma udri pedere, dok to nije moj sin, ali tako nesto je nemoguce...

Da, to je bas ono sto se da zakljuciti iz mog posta...
Mogla je isto tako da se napije i onda odluci da udje u kavez sa medvedima, onda bi valjda bila medvedja krivica sto je pojedena.
Idiota uvek ima, samo je pitanje da li im pruzis priiku da te iskoriste ili ne...
znas kako, bog cuva one sto se sami cuvaju. Da se nije napila ko stoka ne bi imali mamlazi priliku da joj "oduzmu nevinost". Oni su majmuni ali ona je debil koja se napije ko majka i onda sa nekim koga prvi put vidi u zivotu ode u mrak.
Zivot je bre dzungla, ako se ne pazis svasta moze da ti se desi.
A i taj novinar kome je najvaznije to sto su je deflorisali je teska budaletina
- - - - - - - - - -
Ne znam iz kog iskustva ti pricas da je ok traziti "blood money" za dete?
Одлучујуће.Zar je vazan broj?
Jel svaka zrtva ista?
ceo tekst odise palanackim duhom
pvo fraza oduzeta nevinost, a da nije bila nevina onda sta, nije tolika steta sto je silovana? kurrva ko i druge koje ebeogavnstina
druga izjava majke da su ovi imucni? sta to znaci? oces i ti pare sreco da trazis? ili misli da ce da podmite sudije, to nije tek tako, niti treba o tome unapred pricati...potpuno suvisna i krajnje neumesna izjava sa njene strane
trece mala koja posle silovanja izjavljuje "mama osramotila sam te" pa sta reci na taj seljacizam
ili je pisac clanka jednom nogom jos u selu kod prababe, sto je za kurir normalno, ili su ovo stvarne izjavee onda nemam reci
?